Искам да споделя с вас какво ми се случи. От човека, от когото най малко го очаквах!!! И спешно ми трябва съветтт!!!
Напоследък приятелката ми все правеше така, че да се скараме. Редовно си обръщаше гърба и ме заебаваше под претекст, че все си втълпявам глупости за какво ли не. Тъпа причина а? Зад която, както предполагах, се крие много повече от това!
Тя се вижда с бившия ми приятел, с който скъсахме и беше голяма драма. Няма да казвам от къде знам, само ще ви кажа, че съм сигурна в достоверността на информацията си. Другото, което разбрах е че ме е лъгала за толкова много неща и ме е изкарвала виновна за какво ли не! И днес разбирам, че всичко си е имало причина, която тя не споделя. Та как да сподели, като знае изхода?! Приятеллка-предателка. Това е тя за мен. Ще кажете, че сме скъсали и че не трябва да се меся? Да, ама не! Защо го крие? Защото знае колко сълзи пролях заради него. А той ме обичаше. Тя няма право да прави това зад гърба ми, и да си намира поредната тъпа причина да ме зареже. защото съвестта я гризе ли?!!! Какво да правя? Обещах си да не правя глупости, но от къде сили да я погледна в очите без да и кажа каква лицемерна предателка е?! Как да постъпя? Не искам да правя лапешки неща. Далеч съм от мисъла да вдигам скандали и разни такива. Просто останах като попарена от това. Моля ви за съвет!