- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелка=Предателка!!!
Искам да споделя с вас какво ми се случи. От човека, от когото най малко го очаквах!!!И спешно ми трябва съветтт!!!
Напоследък приятелката ми все правеше така, че да се скараме. Редовно си обръщаше гърба и ме заебаваше под претекст, че все си втълпявам глупости за какво ли не. Тъпа причина а? Зад която, както предполагах, се крие много повече от това!![]()
Тя се вижда с бившия ми приятел, с който скъсахме и беше голяма драма. Няма да казвам от къде знам, само ще ви кажа, че съм сигурна в достоверността на информацията си. Другото, което разбрах е че ме е лъгала за толкова много неща и ме е изкарвала виновна за какво ли не! И днес разбирам, че всичко си е имало причина, която тя не споделя. Та как да сподели, като знае изхода?! Приятеллка-предателка. Това е тя за мен. Ще кажете, че сме скъсали и че не трябва да се меся? Да, ама не! Защо го крие? Защото знае колко сълзи пролях заради него. А той ме обичаше. Тя няма право да прави това зад гърба ми, и да си намира поредната тъпа причина да ме зареже. защото съвестта я гризе ли?!!! Какво да правя? Обещах си да не правя глупости, но от къде сили да я погледна в очите без да и кажа каква лицемерна предателка е?! Как да постъпя? Не искам да правя лапешки неща. Далеч съм от мисъла да вдигам скандали и разни такива. Просто останах като попарена от това. Моля ви за съвет!
Ами права си - бебешките неща не помагат.Просто поговори с нея,обясни и ,че ти е гадно от това,че се вижда с бившия ти и т.н.Ако ти е приятелка, ще те разбере,ако не - търси си др приятелка.
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Няма начин да не правиш лапешки неща...1во защото си лапе...и 2ро защото вече започна да ги правиш със тази тема...
Съвета е да си вдигнеш главата от подгизналото легло и да влкючиш непукизма които всеки един от нас притежава ...или поне си повтаряй че не ти пука и след време наистина няма да ти пука...
Не твърдя, че съм голяма. Но не съм и лапе. Та за непукизма- добре, това ми изглежда най-добрия варянт.Първоначално написано от GregoryHouse
Или поговори с нея и й ги кажи тия неща, или просто я игнорирай от живота си без да й даваш никакви обеснения - сама ще се досети защо.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Няма смисъл да продължаваш приятелството си с нея, щом вече и нямаш доверие,щом смяташ, че те е предалатака грубо и подло, просто прекъсни отношенията си с нея![]()
ммм човек, кефиш,само че не всички могат да се справят с непукизма....особенно ако се виждат всеки ден,ако са в един клас и т.н скоро най-много да стане грозно....според мен приятелите трябва да ГОВОРЯТ и ако са истински ще се разберат.Първоначално написано от GregoryHouse
А ако не са истински? А и повярвай ми хората можем да сме по коравосърдечни и хепукистични отколкото можеш да си представиш...just unlock it...
Доказала ти е,че НЕ ти е приятелка.
3адай си въпроса защо още я търпиш.
А на него му обясни каква предателка е и,че о ще го обичаш.
Точно така!Първоначално написано от GregoryHouse
Тя те е предала по много гаден начин. Ти можеш както казаха и другите или да я игнорираш напълно (което според мен е по-добрия вариант) или да си поговориш с нея,но само ако прецениш,че отново ще можеш да й имаш доверие,след това което ти е причинала .. и после ще видиш как ще реагира и ако ти е истинска приятелка(което малко ме съмнява) ще остави бившия ти.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
+1Първоначално написано от Lysit0
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
По-добре поговори с нея,били сте близки приятелки,според мен би било тъпо да преключиш вашето приятелство без да се опиташ да разбереш какво я е накарало така да постъпи.. А след това вече можеш да я игнорираш или да сте си познати.. Не казвам приятелки,защото след такова нещо трудно би й имала пак доверие..
А ако изпитваш още нещо към бившия си и с него поговори..
Изясни се с всички и продължи напред и наистина каквото и да стане гледай много да не ти пука..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
ммм знам колко коравосърдечни могат да са хората,повярвай ми.....обаче ако не поговорят никога няма да разбере истинска приятелка ли и е....аз наскоро прецаках един от най-добрите си приятели заради тая гордост....нека не следва моя примерПървоначално написано от GregoryHouse
Тфа за непукизма е вярно!С безразличие ще ги засегнеш повече от всичко друго.Няма какво да говориш с нея,просто move on![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
"Приятелство между жени няма.Всичко е театър в който рано или късно пиесата свършва" ... това е мисълта на една моя приятелка...Аз от една страна съм съгласен с нея от друга не... Поговорете си добре,нещата трябва да се оправят.Може да се сдобрите,но раната си остава завинаги! Приятна вечер![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Щом толкова време я е лъгала,ще я излъже отново!Казвам го от личен опит...или поне при мен беше така...опита се да ме излъже,дори когато знаеше,че вече знам цялата истина...От такива хора,по-добре далеч...поне според мен...Първоначално написано от anSsito
A qui
убий я!
няма какво повече да направиш
това е единствния начин щастието да ти се усмихне... отново
Моля ?!
Самия факт, че тя знае за бившия ти и какво е било между вас и на всичкото отгора има наглостта да излиза с него, да се крие и да се кара с теб под предтекст, че ти си виновна би трябвало да те накара да се замислиш, че тя не ти е никаква приятелка.Аз на твое място не бих продължавала отношенията си с такъв човек.
![]()
Само на 14 а вече предадена... Подготви се занапред да става все по зле, винаги имай едно на ум.
На по4ти 18 съмПървоначално написано от midle
![]()
![]()