Доволни ли сте? Каква е цената? За колко време се постига ефект.......и има ли странични ефекти ???
Първоначално написано от ™G-Baby™
Благодаря,благодаря за отзивчивите отговори![]()
Az gi piq ot 1 mesec ve4e i sum dovolnaOshte nqma mn golqm efekt no obshto vzeto deivstvat.. Inache struva nqkade kym 52-3 leva .. v vsqka apteka e razlichno .. Kusmet
![]()
Az Sym si AZ i ne mi puka za VASS !!!!!
мале хай...к'фи са тия хапчета беПървоначално написано от Glezlichka
Ти как го пишеш има малък ефект дала си 50 лв за малък ефект
![]()
Хм... на мен майка ми ми беше купила... не бяха повече от 20 лв. Не вършат чудеса т.е. ако имаш супер изтощените коса и нокти няма да станат здрави и блестящи за нула време, но ефект принципно си има.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Братовчетка ми си ги беше зела за 14 лева...но немога да преценя дали има ефект....защото нейната коса си е по принцип мн хубава![]()
К`во се палиш бе?Егати глупачката.Да не сме ги пили всички или да сме длъжни да ти отговаряме.Не вярвам след подобно поведение някой да ти даде отговор. :PПървоначално написано от BeBsItO
are gledai si rabotata........ kade pi6e 4e ste dlujni....?????Първоначално написано от masal