- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не сте ли искали ?!
Здр.Някога ядосвалили са Ви толко мноо ваще,че да сте искали да се Killnete?Имало ли е такъв момент и к'ва е била причината![]()
ДА ! особено баба ми като почне да ме излага пред приятелите ми![]()
И аз така. Веднъж, в една зимна вечер в студа, се ядосах на нашите и тръгнах ама се спрях на долния етаж и се върнахПървоначално написано от chipi_kaoo
Усетих се, че няма къде да отида и най-много някой мангал да ме сграбчи, защото бях малка (не, че сега съм голяма
)
![]()
Pure white
yeah
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Да! И то мн пъти... нараво ме побъркват!![]()
И на всичкото отгоре живея с наще, баба ми и дядо ми!![]()
Грррр...![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Ами чак до там не съм стигала =D>
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
То за това си има "обучение"на родителското тяло.
Аз съм си ги обучила и не се караме за щяло и нещяло.Само ако е доста сериозно може да се заформи скандал и не ми е идвало да се самоубия аз,а тях да ги убия.Еми последното,за което се сещам беше за 1 златен пръстен,който вързах защото нито го носех нито нищо!Ама нее,бил ми подарък-не било хубаво!Неневиждам да ми се разпореждат с вещите и мн се вбесих и дори на др ден го отвързах ама още не съм им казала нарочно.
dosta 4esto osobeno na posledak zaradi teq tehni prostytii. :l
Еми наще толкова са ме дразнили, че и на мен ми е идело да си обера крушите и бег! За жалост няма къде да отида, а и нямам пари!Чак да се самоубия или да си причиня болка не бих посмяла!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от chipi_kaoo
ti go kaza
Абе зле ли сте?
Ако се самоубивам секи път като майка ми ми прай скандал...
![]()
НеСамоубийство...Това е доста крайно решение и не мисля,че някога ще го взема заради скандал с родителите ми...
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Май да... ама по принцип ми се иска тях да ги убия.
Обичам само един човек и това съм аз.
hah dobre tova me razbi.Първоначално написано от heely
to i na men mi sa iska po nqkoi pat ama ne6to se me spira nz kakvo.
Е па баш да слагам край на ценния си животец- не съм си го и помисляла, но ми е минавало през главата идеята да си фащам чукалата и да офейкам на някъде, ама си оставам само с идеята
Караме се доста, ама чак пък да искам да се самоубивам заради тях... Не.
Ъъъ...да,ма не беше заради родителите ми...![]()
ами не, баща ми е мн печен а майка ми не се интересува от мен така че...но пък струва ли си да се самоубиеш само зарадиняква караница
To be lost before you're found, don't mean you're losing.