- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
Старец викаш,а?Първоначално написано от neopitomena_
Ами то като е дърт...случайно...не може ли да се подхлъзне на стълбите или да пукне?Оф,ами отваряш му вратата и му казваш:"Дедо,аре къш от тука,че Бойко Борисов чака да му звънна."Толкова ли е трудно?
![]()
![]()
Първоначално написано от shmurkam
![]()
:}}}
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
znam kak se 4uvstva6 i pri mene ima takaf pedofil vseki den kato mina pokrai bloka mi podsvirkva i mi namiga abe ne se trevoji neopitomena_ pravilnop ti kazva i as ti predlagam da mu zabie6 edin 6amar
i posle nqma da te zanimava pri mene taka stana samo 4e ba6ta mi mu udari 6amara
![]()
кажи на ваще тъпа ли си?![]()
in defense of our dreams...
бахти смотаната работа на някой хора нз що им е сивото вещество![]()
+1Първоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Сигурно те е срам да говориш с вашите ,но най-добре им кажи![]()
Овцоо , ти като влизаш в кухнята кво виждаш ? Манджа ? Фащай един тиган и бой .. деева неоправния народ ..
Пхахахаха
Първоначално написано от AnincetoSexy
Баща ти за укра са ли е?
Е, кажи на вашите, де ...
(Друг отговор едва ли ще получиш.)
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Zna4i digizirai se.. Zvunni li 0tvarq6 s edin tigan v ruka,v drygata n0j,edna tendjera na glavata i da vidim 6te te zaka4a li 06te!![]()
![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
![]()
kaji na va6e e,te 6e se spravqt i v mikakuv slya4ai ne my otvarqi vratata
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
shmurkam написа:
neopitomena_ написа:
оф плссс хелп некаф старец ме гледа непрекъснато и не иска да се махне аз му викам махай се той не някаф педофил даже се качи до апартамента да ми звъни тоя е от другия блок кво да предприема страх ме е да не ми се слу4и нещо не го знам къф оффф ще полудея
Старец викаш,а?
Ами то като е дърт...случайно...не може ли да се подхлъзне на стълбите или да пукне? Оф,ами отваряш му вратата и му казваш:"Дедо,аре къш от тука,че Бойко Борисов чака да му звънна."Толкова ли е трудно?
pff ti dobre li si ? kak taka 6te otvori vratata ami ako vlezle vatre ne iska6 da si na neino mqsto![]()
![]()
Първоначално написано от Jigi
![]()
![]()
Mи ии пред нас живее един педофил..продто кви работи ми е правил...не искам да си спомням![]()
Първоначално написано от Chery
твойте не са ли разбрали ? И защо си допуснала да се случват разни ужасяващи неща ?
![]()
[quote="XxMyselFxX"]Първоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
Бъди себе си..
Обади ми се. Идвам веднага.
И по адреси ходя.
[img=http://img186.imageshack.us/img186/6938/sexinstructorbl5.gif]
[img=http://img186.imageshack.us/img186/sexinstructorbl5.gif/1/w350.png]