- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-чалнат даскал
Домързя ме да ровя по-нататък, сигурно е имало и други такива теми, ама пишете.
Та значи като имам предвид чалнат даскал, това може е някой със странни методи на изпитване, заблуден, абе просто обект на страх, псувни или присмех сред учениците.
Сега моя даскал:
За нея се носят легенди...
Кърмъзъ червена къса коса с черни краища. Любимите й цветове очевидно са червено и черно, щото гардероба й включва предимно дрехи в червено и черно.
Иска 18 оценки... на срок!!! минимум!!!
Изпитва всеки час по 6-тима души - 2-ма устно, останалите писмено. Всеки час носи едни страшни пликове с номерата ни и някой тегли и става "оръжие на съдбата", според нейните думи, щото е голяма фенка на тая съдба. Тя не разказва - тя диктува, мнооооого. По 7-8 страници на час и то с такава скорост и без почивка, че в пърите дни имах мускулна треска на ръката. Всеки петък правим контролни - преразказче на изучаван текст(в сегашния случай древногръцки мит) + разсъждение по свободен въпрос (Каква символика откривате - от тоя сорт). Това да не помислите, че е за цял час! Не, това е за 15 минути! Класа се разделя на четни и нечетни номера и първо влизат едните, после другите - за да са по 1 на чин. Естествено дава различни въпроси на двете групи. На това нещо пише по 2 оценки - за преразказа и заразсъждението. Но ако разсъждението е особено оригинално му слага още една 6-тица.
Иначе не е зла, ама няма хлабаво при нея.
Абе ти да не си от ПМГто от ШуменТакива истории бях чувала за тамошна учителка по български
![]()
Иначе аз чак такива луди учители нямам. Само и нашият по БЕЛ е някакъв максималист и веднъж на езиков тест (каквито той мн обича да дава) от целия клас само една шестица (и то 5,75) и г-на за да не остане по назад заяви "Това е с 25 стотни по-малко от 6! Можеш още много"Ама иначе е добричък човек
![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
хахахахаххахахахПървоначално написано от kashmir
![]()
ебати даскалицата
![]()
![]()
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Men po bg mi e bif6 boksior izgonen ot predi6noto daskalo.. vernite otg ne gi 4uva.. no kajej li gre6en 6e go 4ue i na 40 km ot tebe ! ina4e dr ni gaden daskal e po himiq i tam sqdame na 4etni i ne4etni ina4e si4ki drugi sa spr pe4eni![]()
Напълно позна. Ти от кой град си, щот ако не си от Шумен, мойта даскалка трябва да се гордее, че славата й се простира по ширините на цяла майка България.Първоначално написано от mtg1992bg
ПП.Днес тая същата ми писа лош 1. Вие има ли ли сте?
Мне, и аз съм от Шумен, само че от ЕзиковатаПървоначално написано от kashmir
Ама пък славата пак си е голяма, щом ми е направило впечатление и в детайли съм запомнила описанието и държанието й
![]()
Единици пишат ли се още![]()
Леле, добре че моите учители не пишат, аз щях да имам поне 100![]()
Ама какво да направя като не мога да се правя , че не виждам, че някоя приятелка примерно не може да реши задачата и ме рита под масатаБило..."мечешка услуга" - бая пъти съ го чувала това от учител
![]()
кой клас си?Първоначално написано от mtg1992bg
може да те познавам.
Аз съм 9 ГПървоначално написано от kashmir
![]()
А иначе за твоята г-жа ми е разправяла една приятелка на моя съученичка от 9 А в Езиковата...не знам разбра ли ме какво казах, то много объркано стана![]()
Не, нямам..но имах една по физика ужасно злобна. Все ни намекваше колко сме тъпи.
Пример:
"Ама това ще го учите в 10 клас ако евентуално стигнете до там"
И все едни такива гадни намеци с един ужасен тон... Но не беше луда, поне успяваше да запази дисциплината в час.
И все пак не може да се мери с твоя случай![]()
имаме една по рисуване,дето само ни обижда.Почва да разлиства дневника ,за да ни види оценките в другите часове и ни разправя как не сме заслужавали да влезем.А иначе другите всичките са страшно взискателни и по испански всеки път изпитва доста хора
Ох, завалийката аз. Всички ме съжаляват. Но тя попринцип тая даскалка е яка. Много помъдрях и си обогатих речника.Първоначално написано от tItEufFf
az ne znam dali po vsi4ki predmeti vzeti zaedno 6te imam 16 ocenki do kraq na sroka :s
The Spark
Ооооо, ти си от класа на Полето и Даниса!Първоначално написано от mtg1992bg
Първоначално написано от kashmir
тази адски ми прилича на предната даскалка по бел /харпията/ по4ти същата прическа , същия метод на "преподаване" , с единствена разлика че е супер, мега и нз кво още.. ЗЛА!!!!! тая ни разкатаваше напрао![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Моята даскалка по литература спори с мене като настоява,че запетая може да се пише в началото на реда..Също така според нея се пише цАрвул..Има още куп бисери на тази женица,но не ми се изброяват всичките..![]()
Тая няма ли кой да я цапне с един правописен речник по главата, ама от най-големите.Първоначално написано от BoBiTyY
Ако не знаете Батман се подвизава в мойто даскало, като учителка по физика. Историята е следната: преди около 5 години, въпросната учителка била лудо влюбена в учителя по изобразително изкуство. И ден след ден тя събирала смелост за му покаже чувствата си. Накрая решила, че е готова и отишла и му казала всичко, канейки го на среща. Господина обаче решил да разбие сърцето на клетата женица, и й отказал. Тогава тя, обгърната от отчаяние, откраднала ключовете на чистачката за учителската стая и се заключила вътре. След което скочила през прозореца. Добре че е на 2рия етаж, та се разминала само със счупване на ръката. Още се бъзикаме, че сиг е изчислявала ъгъла на падане и скоростта, с която ще се забие в земята
![]()
АхаПървоначално написано от kashmir
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
Направо...нямам думи!
Това ако се случи в нашето училище и Батманица повече няма да работи като учителкаШефът ще я направи само на батманчета
![]()
И при нас би се случило същото!Първоначално написано от mtg1992bg
Наще повечето са луди..![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от kashmir
може да я цапнете и с един "цАрвул"
![]()
:P
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()