- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-чалнат даскал
vliza v chas "koi iska da polychi 2-ka molia" да chetesh ot ychebnika ti pishe 2.Tva e maina neshto boi i se iade mai.
aa na6to poslednoto kontrolno po geografiq be6e da na4ertae6 edva li ne cqlata karta na bg v podrobnosti:
da narisuva6 gp linii ,magistrali,koridori i dr i est gradovete prez koimo minavat a te sa okolo 20na
sled koeto vs komunikacii prez stara planina tva 6te re4e okolo 6 na ednata grupa kato prez 1 grad ima po nqkolko i trqbva da zapomni6 porednostta na pone okolko 100na obekta za vsi4kite teq
i posle idva da napi6e6 traseto na nqkoq ot bg granici vsi4ki vurhove, reki4ki,vadi4ki,kpp-ta,planini,sedlovini,prohodi i t.n. v porednost estestveno a i da gi ozna4i6 na praznata karta na bg koqto polu4ava6 za vs taq hubost/kato kazvam prazna prazna samo konturite na bg i drugoto- bql list/
a tva za 40 min estestveno da ne si pomislite dr
Такам сега за даскалката ни по БЕЛ: не я харесвам, злобна е и... абе не е за обесняване. Та така миналата година ние по БЕЛ имахме над 20 оценки ( за всеки срок)То нз как ги побираше в дневника
.
Не искам да се впускам в подробности - разваля ми уикенда![]()
Когато още бях ученик можеше да се каже че всяка втора учителка ми беше откачена, макар че съм убеден че повечето още преподават, а не са в никой регистър на психодиспансер.
Преподавателя ми по география му казвахме Ицо Факта, защото постоянно повтаряше "Фактически". Веднъж го броихме и за един час (40 минути) го каза 66 пъти. Същия гледаше винаги като зъл питбул, нямаше чувство за хумор и не се усмихваше, за щастие не беше зъл и заядлив, просто винаги гледаше точно така.
Учителката ми по химия която си беше изчадие адово. Изкараше ли те на дъската те държеше понякога целия час. Дава ти две задачи и те забравя за 20 минути, през които предава урок. За най-приятно беше отношението и "Може ли толкова загубен човек, какви са тия глупости, с които ми цапаш дъската". Най-любимия и скеч беше когато влиза час след контролно: "И сега, понеже сте преписвали, проклетници такива, ще ви вкарам в осмия кръг на ада и на час ще ви изпитвам писмено поне по 10 души, докато не видя и една стотна от написаното в листите от баничките ви".![]()
Имах даскал по български категория "Гей, ама си вярва че не е", който ходеше с прическа тип ранния Евгени Минчев, панталони тип ранния Мишо Шамара и гърбица тип ранния Квазимодо. Това обаче не го спираше да гледа похотливо на някои ученици, но така и не разбрахме на кои.![]()
Най-забавна ни беше учителката по музика, която не можеше да помни имена, изпитваше като пускаше симфонии и после ни караше да разсъждаваш. За да изкараш 6 единственото, което ти трябваше беше да кажеш някакви простотии, първите които "ти хрумват" като слушаш това. Веднъж сравних Четирите Сезона с химна на България и ме оформи за срока.![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
нашия най-чалнат даскал е по рисуване..мирише на ракия кат влезене ни знае имената и ни вика 18 парче и някви такива..някой като говори му казва затвори си плювалника.Един път едно момиче закъсня и влиза и стой пред вратата и той и вика :"кво стойш кат някои магистрална фея"
![]()
или някой да си покаже краката малко и казва прибирай си кламерити някви такия ги мисли![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
Физичката е най-луда,евала им !
И да те изпита - може да ти пише 2,може и да не ти пише...просто е страхотен преподавател...10 минути урок,35 клюки![]()
амм при мен са 2 откачени![]()
едната по история ... ако взимаш участие в час пише 6 ако не 5мн весела пияница е
![]()
а другата по физика на контролни и купуаме вестници да си чете ние си преписваме к'вот ни тряя![]()
Fuck
The
Universe !!!
малии ква е тая веее![]()
![]()
![]()
axax vse o6te na takiva daskali ne sam popadala![]()
v edno biv6e daskalo ima6e edna daskalka. na 50 i nqkolko be6e. prepodavala 30godini v tova y4ili6e(pod4ertavam samo v edno) syper slaba, s bolni4eska pri4eska,vse sas sivi drehi i izglejda6e savsem kato skelet i syper 4yvsttvitelna i striktna. ako i vzeme6 himikala tq 6te obhodi vsi4kite stai za da si go vzeme i specialno s nego da popalne dokymentite ili da proveri tetradki. daje na parviq ni 4as pri neq yspqhme da q razpla4em. ne vdigahme tolkova mn 6ym..ama tq revna i izbqga v kenefite da reve do kraq na 4asa. za sajalenie imam takava daskalka i v momenta v edno drygo daskalo.
N2 otka4alka e po fizikata mi.mamka i..taq me prati bykvalno v kazarmata zaedno s celiq klas. vliza i vika davkite izpluite. daje i da e sgrab te yse6ta. nedei leja na 4ina. nedei dava stola nazad. i vsqkvi takiva. sedi6 mirno i krotko v 4asovete i. i nai nai gadnoto e 4e za 5min moje da izpita celiq klas. mene kato me izpita za 2min predi kraq 4asa kakvo da kaja?
Росица Кирязова в СХУПИ!!!! Понеже не ми дават да пускам линкове,ако ви е интересно напишете ''кирязова'' на латиница в зазз.бг и се посмейте на воля!![]()
..дори когато съм тиха пак всичко в мен ще те вика,и да крещя, че те мразя, аз няма да се откажа. и вечно жива ще пазя любовта..
даскала по химия е нереалния пич
в часовете само вицове ни разказва...простотии ни говори
в тетрадките си имаме повече рецепти за димки, бомбички и т.н от колкото планове по химия![]()