.

Виж резултатите на анкетата: Случвало ли ви се е?

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

8 50,00%
  • да

8 50,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Случвало ли ви се е?

Случвало ли ви се е всички абсолютно нищо да не разбират,абсолютно нищо да не знаят и тн...
    Това,което мислят за теб да няма абсолютно нищо общо със реалността,
    да те мислят за някакъв обикновен типичен банален и да не могат нищо да схванат,
    да няма един човек,който да не е заблуден,да бъде реалист и да осъзнава реалността и да те разбира?

При мен, не се е случвало
    Доколкото схванах въпроса ти, мога да кажа че аз лично съм открита към близките за мен хора и те знаят точно каква съм. Постепенно свикнаха да не се "изненадват" от странната ми личност..
    Не се повлиявам от мнението на тези, които не ме познават и ми е все едно какво говорят или мислят за мен
    Към близките съм готова да изясня всичко и да се открия максимално. Все пак ако съм ги допуснала толкова близо до себе си за да им се "открия" значи им имам доверие и смятам, че заслужават всичко, което правя за тях.
    Ако пък случайно някой човек се съмнява в това, което казвам и правя, а аз съм сигурна в себе си, правя всичко възможно да го "осветля" за деянията си..
    Просто не искам човек, да остава с грешно впечатление за мен..

ем всъ6мост да мн добре те разбирам...мн пъти са ме наранявали и ве4е ме е страх да се доверявам но всъ6ност няма хора които да ме разбират напълно освен може би 1 моми4е но...факт е 4е да споко :P но по добре по рали4ен отколкото като някои безмозъ4ни.... според мен де =]
    All you need is love =]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    нещо не разбирам какво искаш да кажеш

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    аз обичам да се прая на тъпак и някои си мислят че наистина съм такъв. нека се заблуждават, така ми е яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си