.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Презервативът остана в нея

Таа, правихме си най-невинно секс (не питайте къде), и поради ставане и обуване на два пъти, а после и събуване, презервативът леко се засука в долния край, и като свършихме и аз се отдръпнах, той остана в нея, с единия край навън. Издърпах го внимателно, но доста се стреснах.

Там, сега да ходя ли за стоп-хапче, или да не си играя с химия и шансът да е капнало нещо някъде си е малък?

Малък е шансът...
    По принцип спермата се изстрелва...ако презервативът е бил вътре в нея и е изтекъл...де да знам...има си вероятност да стане беля...
    Отивай за хапче за по-сигурно...

според мен шансът е много ама наистина много малък и няма смисъл да се занимавате с такива химий. гледайте да ги избягвате

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Малък е шансът...
    По принцип спермата се изстрелва...ако презервативът е бил вътре в нея и е изтекъл...де да знам...има си вероятност да стане беля...
    Не, аз си бях вътре в презерватива и останах там поне половин минута без да мърдам, и всичко си беше на място.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сега ще знаеш, че след като свършиш колкото и да не ти се иска трябва веднага да напуснеш хубавото място държейки презерватива с ръка.

Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    Малък е шансът...
    Не, аз си бях вътре в презерватива и останах там поне половин минута без да мърдам, и всичко си беше на място.

Значи само леко се е изхлузил...
    Не се притеснявай

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Сега ще знаеш, че след като свършиш колкото и да не ти се иска трябва веднага да напуснеш хубавото място държейки презерватива с ръка.
    Обикновено го правя. Този път атмосферата беше особена и някакви изпуснах детайла.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    Малък е шансът...

Значи само леко се е изхлузил...
    Не се притеснявай
    дам и аз така мисля без паника избегвай химията

maluk e no ima 6ans....

имаше тема за момиче забременяло по този начин,като презерватива е останал в нея.темата мисля че се казваше-вчера направих аборт.
    друго по въпроса не зная.все пак не искам да те стряскам,но винаги има шанс,бъдете внимателни!
    Малко сме разумните.

ами щом е бил там какав е проблема не се притеснявай тои си остава ватре и после си го издарпал не може да стане нищо при положение че не се е спукал де но пак е малак риска но помни винаги има 1 % риск

Бе то и при нормално използване на презерватив без никакви инциденти отчитат 2% риск, пък камо ли така, знам че има... Просто не искам да си тровя момичето с гадости, та да се консултирам....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По-добре се застраховайте и купи въпросното хапче.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    По-добре се застраховайте и купи въпросното хапче.
    +1

Минали са около 50 часа и ако ще го правя, трябва да го правя сега, но все още не съм уверен. Слушал съм гадории и за хапчето, и все още не съм сигурен дали само заради едното нямане на нерви трябва да го пие....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ама ако тестът се окаже положителен, ще си образуваш нерви с ходенето по гинеколози и намирането на пари за аборт.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми за всеки случай...купи хапчето ;
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

mm i Az mislq che niama pr0blem ..
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Всичко е наред, днес й дойде... Благодаря. Радвам се, че не взе хапчето...

Стига с тези хапчета бе хора какви съвети давате, изобщо имате ли идея колко са вредни? До такава степен могат да я увредят, че след време и да иска няма да може да забременее. Пият се само в краен случай, ако със сигурност е станало нещо. А и още нещо- дори да има 1% шанс да е попаднала сперма в нея, защо смяташ че на всяка цена ще е оплоди, особено ако не е в овулация? Недейте си мисли, че е толкова лесно да се забременее...
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Аз затова и не купих хапче:V. Апропо, тя май беше в овулация, ако не се лъжа...

Малък е шансът...
    +1

Мега фен Аватара на teenems
    Малък е шансът...
    +1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен
    За по-сигурно, да вземе хапче, макар и лошо да действа то, но дано всичко е ОК и й помогне. Успех!

Момичето вече е в цикъл - за какво да взема хапче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си