- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос относно годеж
не само, че цитирам толкова неграмотен пост... но и съм съгласен с него...Първоначално написано от midle
само ще го поправя... не приятелката ти те прави слаб... правиш се сам слаб...
обичате се много... искаш да направиш крачка напред... това го взимаме за даденост и не го оспорваме по никакъв начин
сега нека погледнем обективно на ситуацията... двамата сте на такава възраст, че скоро ще ходите в университет... в един и същи или не.. няма голямо значение... това са 4-6 години, в които си съсредоточен в ученето(искаш да създадеш семейство? НАПРАВИ ГО ПРАВИЛНО!)...
колкото и нелогично да звучи... университета е много динамична среда.. различни хора... различни ситуации.. всичко става...
оцелеете ли през тези 4-6 години като двойка... вече можете да сте сигурни във факта, че сте създадени един за друг...
пиша ти тези неща, защото съм в същата ситуация... има момиче, което ме чака в България... с която съм готов да "прекрача" годежа... с нея стигнахме до заключението, че минат ли тези вече 2 години и половина... и все още можем да си кажем тези неща, които си казахме преди замина... ще знаем, че влизаме в нещо правилно...
година и половина контактувам с момичета от всички краища на света... не съм намерил по-уникална личност!
е... това е моят съвет... изчакай...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!