Цитирай Първоначално написано от midle
Приятелката ти те право слаб човече , чак до там да я желаеш и да те е страх да я загубиш че да й предлагаш годеш. Поне натази възраст... Моят съвет е да загърбиш всичко и да се отдадеш на лекия живот.
не само, че цитирам толкова неграмотен пост... но и съм съгласен с него...

само ще го поправя... не приятелката ти те прави слаб... правиш се сам слаб...

обичате се много... искаш да направиш крачка напред... това го взимаме за даденост и не го оспорваме по никакъв начин

сега нека погледнем обективно на ситуацията... двамата сте на такава възраст, че скоро ще ходите в университет... в един и същи или не.. няма голямо значение... това са 4-6 години, в които си съсредоточен в ученето(искаш да създадеш семейство? НАПРАВИ ГО ПРАВИЛНО!)...

колкото и нелогично да звучи... университета е много динамична среда.. различни хора... различни ситуации.. всичко става...

оцелеете ли през тези 4-6 години като двойка... вече можете да сте сигурни във факта, че сте създадени един за друг...

пиша ти тези неща, защото съм в същата ситуация... има момиче, което ме чака в България... с която съм готов да "прекрача" годежа... с нея стигнахме до заключението, че минат ли тези вече 2 години и половина... и все още можем да си кажем тези неща, които си казахме преди замина... ще знаем, че влизаме в нещо правилно...

година и половина контактувам с момичета от всички краища на света... не съм намерил по-уникална личност!

е... това е моят съвет... изчакай...