- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневяра!?малко помощ и мнения относно...
връзката на една моя приятелка.случаят е следния:ходи с гаджето си от 2год и половина,като във всяка връзка са имали проблеми,но онзи ден тя разбра нещо от което много я заболя-той и изневерява(доколко и как не може да бъде сигурна нито тя,нито аз)но въпросът е ,че "пича" си има гадже и от друг град,с което се е запознал на морето или нещо такова.тя не му е казала,че знае за това и иска съвет от мен.много ми е мъчно да я гледам така,но не мога да застана изцяло на нейна страна,защото момчето не спира да твърди че я обича много(а аз мисля,че не лъже).смятам,че просто се е поувлякъл в летните флиртове.какво е вашето мение по въпроса.дали я обича според вас?![]()
п.с. момчето е излизало с въпросното си гадже от друг град и след морето...![]()
Ами първо сигурна ли е информацията за това другото момиче от другия град?
И да ти кажа ,аз не бих си мълчала ,ами бих говорила с приятеля си в смисъл тва е супер гадно да постъпва така,флиртове или не нали уж я обича![]()
![]()
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
сигурно е,да!няма да разказвам подробности,защото не смятам че е мн тактично от моя страна,но е 100% сигурно.а тя не иска все още да му казва,защото прекалено много го обича и се страхува да не допусне грешка,мисли си че като минат няколко дни,седмици-ще може по-добре да отреагира на ситуацията(иска да погледне по-трезво на нещата).
Ако я обичаше и съжаляваше, щеше да и признае и да и каже че съжалява..освен това : направи ли го веднъж ще го направи пак !!!
Да бъда с теб е като дрога, като дрога искам много !!!
бих го зарязала моменталноПървоначално написано от Chokoladka123
![]()
по начина ти на изразяване, ще заключа, че си на 13-14 години... както предполагам и приятелката ти и приятеля и'...Първоначално написано от minimouse
не... не я обича...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Kato q obi4a za6to i izneverqva ...
Is everybody going crazy?!?
на 19 съм,приятелката ми е на 18,а момчето на 19.не смятам,че се изразявам зле,старая се да съм тактична,все пак не става дума за моето гадже!Първоначално написано от aqweR
Е,ти пък какво се месеш,каквото и да ти кажем тук момичето само ще си прецени какво да прави,все пак става въпрос за нейната връзка,а не твоята.
да,но иска съвет от мен,а аз не съм сигурна,че той не я обича,затова споделям тук-повече глави мислят по-добре от една!искам да разбера вашето мнение?!
Първоначално написано от minimouse
И сега когато ние ти кажем формулата ти ще й кажеш на нея и ще те послуша!?Хахаха
не мисля,че има смисъл да се заяждаш с мен,ако нямаш мнение относно темата-не пускай коментари!казах вече повече от веднъж защо съм пуснала тематаПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Не се заяждам,просто ти задаваш неуместни въпроси,иначе нищо лично.И както виждаш имам мнение,това,че не те ъстройва не значи,че го нямаПървоначално написано от minimouse
![]()
Момичето да говори с приятеля си. Няма смисъл да си мълчи. Когато има проблем, е редно да го обсъдят заедно.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
tvoqtq priqtelka e mazohistka,4e izob6to se 4udi kakvo da pravi,a ti opredeleno ne i pomaga6 kato vqrva6,4e toi q obi4a.edno e da e dopusnal vednuj gre6kata da izneveri,suvsem drugo e da go pravi sistemno i da hodi s dve ednovremenno-za kakva lubov govori6?Da go razkara,za6toto tova ne e pulnocenna vruzka i tuk dumata "lubov" pridobiva nqkakvo izvrateno,otbluskva6to zna4enie!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
нека тя да му каже, че знае за другото момиче и вижте какво ще стане...