Айде бе какво е това ?! Знам, че и тая тема ще бъде заключена, но все пак ще пробвам.
Какво ви става бе хора?!След като сменихте дизайна и добавихте новите екстри вече teenproblem не ми е начална страница, не ми трябват импулсчета(скоро ще се почни искам оунчииииииииииииии .... ).Както и да е това го преживях, но какво е това не мога да намеря незаключена тема от новите.То да те е страх да кажеш нещо по-офанзивно към някой и веднага ще го отнесе цялата тема със заключване.Някой си питал за филми, мод-а идва дава 5-6 линка към теми с филми и локва .. ами представете си, че има някой който може да му помогни по друг начин - не чрез линкове. Темите спам .. може спокойно да бъдат преместени в кофата а не да бъдат заключени.Точно реших да се включа в 1 такава тема и видях, че е заключена .. въпреки, че можеше бая материал да се изкара от тая тема ..

Не съм 1-вия който прави забележки, няма да съм и последния предполагам.. не знам дали сезона ви действа така или сте превъзбудени от новия форум...