Някои теми наистина си заслужават ключ, други не, но винаги е било така. Преди се оплаквахте, че не си вършели работата, сега че си я вършат. Вече е оставена една от тези теми във Всичко Тийн на куп, която е от типа 'лаф да става' и аз съм напълно доволна от това решение. И не ми пука, колко човека ще кажат неща от типа, че се мазня, но с този модераторски контрол е по-добре.
За тийн ай дито - и на мен не ми се нрави, но просто не влизам. Ползвам си само форума. Като минат месец-два всички ще спрем да мрънкаме (включвам и себе си в числото на мрънкащите), защото ще му свикнем (жестоката истина).

А относно въпроса за Blab, всички щом станат модератори се отдръпват от масовата част, най-малкото защото имат нови задължения. Това ми е правило впечатление поне на мен.
Към Blab: ще те посъветвам в някои теми да бъдеш малко по-мила, защото наистина на моменти изглежда зле. Може да не го правиш нарочно, но някои коментари наистина изглеждат злобни. И не го казвам с никакво лошо чуство, не искам да прозвучи така.