- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо се интересувате момчета?
Не съм напълно съгласна с товаПървоначално написано от nejnaDROGA
Според мен искат да знаят всичко,не само дали се справят по-добре,но и с колко,как,къде..Аз мисля,че всичко ги интересува,просто гледат да не си го признават много-много![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ne ni interesuva tova prsoto ot lubopitstvo i sus 99 da si spala samnqvam se 4e ima nqkovo zna4enie shtom se haresvate i se obi4ate i taka na tatak prosto sigorno e nqmalo kakvo da kaje ili e iskal da povdigne vaprosa za seksa neshto takova shte da e
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Еми то дали ще питаш за предни връзки или това ... то нещата се подразбират![]()
Съгласна съм..Благодаря ви,че споделихте какво мислите по въпроса...Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Сегашната не съм я питал, тя сама ми каза. Иначе с предишни, с които съм се зарибявал, съм подпитвал от чисто любопитство. Малко момичета/жени си признават, принципно не обичат да говорят по тази тема.![]()
Едно момче с което ходех,много често казваше "Не искам да влизам там,където е влизал половинмата град",но не всички момчета разсъждават по същият начин.Първоначално написано от slun4ice_90
А колкото до това дали е неприятно,когато момичето е имало повече от 3-ма сексуални партиьори,много зависи от годините.
Пример:Ако си на 15 и си имала повече от трима,не е много нормално,поне според моите виждания,в днешно време като ги гледам,всеки с всеки се лашка и всичко е 6+.
И та исках да кажа,че много зависи от годините,и от начина на мислене на човека.
За мен да си на 15 и да си спала с 5-ма,не е нормално,но това е,защото наборът ми е надолу от 1990.
Ми повечето случаи просто ми е интересно .. и до някаде си вадим извод колко е опитно момичето но някой пат просто за да подаржаме разговор![]()
и то интимен за да се отпусне момичето![]()
az poprincip pitam samo ot lubopoitstvo,nqma druga pri4ina...ne me int s kolko e bila(se pak da ne e bila sas 1000000000 predi men). :P
Много съгласнаПървоначално написано от hooliganka89
Аз лично питам, защото ми е интересно, искам да знам кой номер съм хахахха и да ви кажа много е кеф да си първи, а ако си и последен - евала!!! Ама на това мнение съм само аз...
Както казаха повечето - най-вероятно от чисто любопитство. Но на мен това не ми е любимата тема. Веднъж приятеля ми ме пита с колко съм спала и аз най-честно си казах :ти си ми третия, а реакцията беше"аз пък си мислех, че си спала поне с 10-12..." може би е искал да прозвучи като комплимент, но не се почувствах особено приятно![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Чудел се е как може такова готино момиче да е било с толкова малко мъже![]()
Когато тръгнеш с някого имаш някакви очаквания и желания - дали искаш да сте дълго заедно, дали имаш сериозни намерения..
Това с колко човека е спало или е ходило момичето говори доста..
Ако са 0 - крайно неопитна, невинна, плаха, нежна и по-разположена към дълготрайна връзка.
Ако са 2-3-5 или де да знам кой както го разбира.. общо взето ако на мъжа и жената бройките съвпадат..значи ще са равнопоставени в бъдещата връзка, защото имат горе-долу същия опит.
Ако обаче ти се съобщи числото 10-15..явно е курва и няма как да се получи дълготрайна връзка..дори момичето да го иска .. един мъж не може да живее с мисълта, че гаджето му е било минато от половината град Мелник примерно ..
Числата и представите естествено се променят с годините, обаче смятам, че разбрахте моята гледна точка.
BeCaUse I CaN!
има 1 колежка дето половината поток обиколи ... с нея не бих ходил обаче за кеф става...все пак ако искам да ходя с някоя мадама не искам да е к%%ва
Грешно мислите, момчета. Какво като е била с 15-20 преди вас. Не е ли по-ценно това, че вие сте последните? Накарайте я да не иска друг. Това е по-важното, а не с колко е била преди вас,
Някои момчета като чуят,че приятелката им е била с повече от 3-ма и веднага започват"Ти си курва"..и едни упреци...Първоначално написано от hooliganka89
излишни според мен..Съгласна съм с теб,че на 15 момиче да е спало с 5-ма или повече си е някакси кофти..после,ако иска да има сериозна връзка..Аз съм 90 набор и т'ва есвествено си е мое мнение...
![]()
Т'ва ми се струва малко крайно...Първоначално написано от buffalo88
Не ги питам. Не ме интересува с колко е била преди мен, но имах 2 така да се каже близки приятелки, който се напиха така, че сами започнаха да ми казват с кой и къде :Д
Първоначално написано от TheBlackStranger
То т'ва прави алкохола...
![]()
Еми може би се интересува от чисто любопитство или да разбере колко си опитна и дали си по опитна от него.![]()
Това най-лесно се разбира в леглото, а не с приказки.Първоначално написано от Niakoitam
В леглото няма как да разбере с колко партниора е била преди него.Първоначално написано от dimitar_ak
Освен това повечето момичета не си лягат с гаджето на първата седмица.В леглото момчето неможе да разбере колко е сериозно едно момиче,как гледа на връзките и отношенията с противоположният пол,каква връзка може да очаква от нея и т.н. и т.н.
Изграждането на мнение за даденото момиче не винаги се базира на това колко е добра в леглото и не това имах предвид под че иска да види колко е опитна.Нормално е всеки да се пази отдалеч в началото.Но ти си по-голям от мен и мисля че това би трябвало добре да го знаеш.![]()