.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Re: Защо се интересувате момчета?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Започвам направо,въпросът ми е към момчетата...Снощи си лафих с моят приятел и той ме попита с колко момчета съм била...Стана ми неудобно от този въпрос,но му признах...Та,въпросът ми е защо се интересувате момчета от такива неща?И след като тръгнете с едно момиче питахте ли я?Кофти ли ще ви стане,ако тя е имала повече от 3-ма интимни партиьора?Вие сте..Може и момичетата да се включат.Това исках да ви попитам и ми е интересно.Искам възможно повече и различни мнения.
    Ideqta e druga, ama samo mujkata chast q podrazbirame.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Точно за това нито бройката нито креватните умения са от значение. последната ми приятелка беше олицетворение на всичко което съм искал и креватните умения за мен нямаха никакво знаечение. Беше много опитна в леглото и склонна на експерименти и какво от това.

Принципно не ми пука мноо и не питам , ама да не е някоя кофа е затва ги обичам девствени.
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Принципно не ми пука мноо и не питам , ама да не е някоя кофа е затва ги обичам девствени.
    Да бе да лежи като надуваема кукла.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Да бе да лежи като надуваема кукла.
    Не се интересува момчето.

Повече от фен Аватара на VeSna
    Според мен (момиче съм) - питат, за да значт колко често е ползвана тяхната "богиня" или т.н. Интересуват се под кой номер са... Пример - ако ходиш с една мацка месец и я попиташ, ако ти каже "с 4" горе долу... Но ако ти каже 14? Просто всеки иска да има нещо, което никой друг не е имал, което е само негово и т.н. Колкото са по-малко толкова по-добре.

ПС: Момчета когато отговорите на този въпрос със "20-30-40" не си мислете, че в наще очи сте "Плейбойте" - по-скоро сте многократно употребявана играчка (по-точно мъжка курва...). Един мъжки мозък може и да го впечатли това, но една жена това я разочарова.....

Град
    L.A. \ Moscow
    ем... малко ако е курве става кофти...
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Според мен (момиче съм) - питат, за да значт колко често е ползвана тяхната "богиня" или т.н. Интересуват се под кой номер са... Пример - ако ходиш с една мацка месец и я попиташ, ако ти каже "с 4" горе долу... Но ако ти каже 14? Просто всеки иска да има нещо, което никой друг не е имал, което е само негово и т.н. Колкото са по-малко толкова по-добре.

ПС: Момчета когато отговорите на този въпрос със "20-30-40" не си мислете, че в наще очи сте "Плейбойте" - по-скоро сте многократно употребявана играчка (по-точно мъжка к***а...). Един мъжки мозък може и да го впечатли това, но една жена това я разочарова.....
    Интересно..Значи когато вие отговорите с 20-30-40 въпросът се представя много деликатно - "колкото са по-малко толкова по-добре".. Обаче когато мъж го каже .. Изведнъж сме се мислили за плейбои, мъжки курви и сме разочарование...

Момичета, щом на вас това ви влияе така има ли смисъл да питате за мъжете .. защо ние сме искали да знаем ?
    При положение, че вие сте тези, които трябва да са по-нежни и мили .. Не мислите ли, че за нас това е още по-голямо разочерование?
    BeCaUse I CaN!

Цитирай Първоначално написано от aRGuMeNT

ПС: Момчета когато отговорите на този въпрос със "20-30-40" не си мислете, че в наще очи сте "Плейбойте" - по-скоро сте многократно употребявана играчка (по-точно мъжка к***а...). Един мъжки мозък може и да го впечатли това, но една жена това я разочарова.....
    Интересно..Значи когато вие отговорите с 20-30-40 въпросът се представя много деликатно - "колкото са по-малко толкова по-добре".. Обаче когато мъж го каже .. Изведнъж сме се мислили за плейбои, мъжки к**ви и сме разочарование...

Момичета, щом на вас това ви влияе така има ли смисъл да питате за мъжете .. защо ние сме искали да знаем ?
    При положение, че вие сте тези, които трябва да са по-нежни и мили .. Не мислите ли, че за нас това е още по-голямо разочерование?

Бих те попитала - ако на теб приятелката ти каже че е спала с 20 преди теб? Какво ще си помислиш за себе си? За нея? За връзката ти? С нас е същото - не си мислете, че се впечатляваме (прекалено много момчета точно това си мислят,колкото и да е тъпо...). Ако умееш да държиш на себе си - няма да позволиш да те имат толкова лесно, нито ще искаш да си "поредната" за някой си.....

+ това ние не се хвалим, а и невиждам как някое момиче ще го направи, стига да е нормална нито ще го е направила нито ще го каже!

За "нежни и мили" е почти никога не се оценява това - приема се като даденост, като нормално и като ви се покаже, че и ние можем да сме животни - вече не ви интересуваме? Къде е "златната среда тогава"? За бъдем и оценени и задоволени и уважавани? Неумеете да цените (повечето от вас... винаги има изключения разбира се...)

Мисля, че след последното мнение няма смисъл да се добавя нещо.
    VeSna, напълно съм съгласен с теб и ти казваш същото като мен .. няма смисъл да спорим..
    С тази разлика, че при моите познати изключенията са не тези, които не се хвалят, а плейбойте..
    Съжелявам всеки, който е попаднал в подобно окръжение и прави такива изводи.
    BeCaUse I CaN!

aRGuMeNT аз съм на мнение, че колкото повече се говори за всичко - толкова по-добре. Необичам да съдя, но понякога ме дразнят тъпите представи,че жените са курви, че само пари гледат и за всичко те са виновни и т.н. и т.н.

aRGuMeNT аз съм на мнение, че колкото повече се говори за всичко - толкова по-добре. Необичам да съдя, но понякога ме дразнят тъпите представи,че жените са к**ви, че само пари гледат и за всичко те са виновни и т.н. и т.н.
    Еми пак казвам, че съжелявам, че познатите са ти такива..и имат такова мислене.. явно не си попаднала на място където не само качеството на хората е добро, но и количеството..на качествените хора
    BeCaUse I CaN!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си