- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подаръци
кой е най-хубавият подарък, който се получавали от любимия човек? и по какъв повод![]()
Най-хубавите подаръци които аз съм получавала са били бижюта,от различни хора
Най-хубавият ми подарък беше когато ми подариха кучето ми порода Хъски!! Просто невероятно красиво куче!!Името му е Арес и е на 4 месеца!!!![]()
Всеки един подарък подарен от сърце за мен е хубав, независимо от кой човек е![]()
Коте, персийско на 2 месеца.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз съм на същото мнение.Първоначално написано от Jumbie483
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
me 2Първоначално написано от InnchetO
![]()
Суетата.Моят любим грях.
еми една огромна плюшена жаба голяма почти колкото мен
подари ми я за рд-то ми
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
всичко е хубаво стига да е от сърце![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Май не е имало подарък, който да не ми хареса. Но най ме поласка, че ми донесе от Англия цифров фотоапарат /мечтаех за такъв коледен подарък!/.
Има вкус и все хубави неща ми взема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
няма значение какъв е подаръка ..важен е жеста ..а и всички подаръци ми харесват![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да няма значение големината стойноста и т.н просто да е от сърце ! Ма на мен сребърна гривна много хубава
zaicheeeveche e na 3 godinki
:P
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
Ем..когато едно бивше гадже ми подари кучето ми.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
dammПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Не помня да съм получавал подаръци, освен като малък. Нямам и не съм имал любим човек...![]()
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
+1Първоначално написано от Jumbie483
za p1rvata ni godi6nina edna strahotna ve4erq
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми като бях малък наще ми подариха за рд-то двуцефка с пластмасови сачмиот тогава не съм получавал хубав подарък,който да ме зарадва...
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
кученце което сега е вече на 5 години
Като кажеш "подаръци", в главата ми изникват 2-3, въпреки че получавам доста
От него - без никакъв повод: книжката с поезия "В цъфналата ръж". На първата страничка пишеше "защото си мисля да ти подаря поезия от деня, в който се запознахме". Освен това "малка книжка с усмивки" и понеже знае, че ще я прочета и хвърля настрани, на всяка мисъл беше дописал нещо... примерно: "Усмихвай се. Това кара хората да се чудят за какво си мислиш", беше допълнил: "или да разгадаят за какво си мислиш." На мисълта "Бъди полиглот, усмивките са универсален език" беше написал: "Ооо... много езици говориш значи. Научи ме на... френски?"
Тези две книжки бяха опаковани СУПЕР бездарно в 2 листа хартия (от онази старата леко жълтава) и целите в тиксо. Пишеше: "Съжалявам, че е в толкова окаяно състояние отвън, все пак съм с две леви ръце".
Беше сууууупер мил подарък.
Друг, пак от него - върна се от Германия след 7 дена и ми донесе сума ти неща с любимата ми овца - плюшена възглавничка, чаша, картичка и три дебели карти (като кредитни) с послания на тях. Супер много се зарадвах!
Нашите ми подариха компютър миналата Коледа, мега щастлива бях... Защото лаптопът ми беше сдал багажа и на тоя се чувствам все едно си помислям страницата и той вече влиза в нея :Д