- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- двама....
Лятото на 2007 г. се запознах с едно момче,което отначало неможех да понасям,беше ми досаден,надут и изобщо не се харесвахме с него и никога не съм си мислила че може да бъда с него и да прекарам година и половина с този човек и да му се отдам във всяко едно отношение..но така и стана...бяхме неразделни,обичахме се много,бяхме едно цяло,допълвахме се във вичко...беше като приказка...но дойде един момент,в който нещата се промемниха коренно,започнахме да се караме,да се нараняваме и колкото и да ни беше трудно,решихме да сложим край на всичко това...2 дни след като се разделихме се появи едно невероятно момче,което ме накара да се усмихна и да продължа живота си без бившия(вече)..това момче се вльби в мен от момента,в който ме видя... той ме дръпна точно когато щях да падна в пропаст,от която нямаше да мога да изляза..той ми помогна да погледна живота в очите и да видя красотата му..заедно сме вече 4 мес.,през този период другото момче не ме потърси,само чувах от нАши общи приятели какво е говорил за мен,колко съжалявал,че ме е наранал и как иска да ме върне отново...но аз все се опитвах да не мисля за това и да не обръщам внимание..но приятелят ми си замина,той не е от моя град..и се виждаме само събота и неделя вече...един ден бившия ми ми звънна и пожела да се видим..и аз глупачката се съгласих..поговорихме си за нас...и тогава осъзнах че той е този,който ще търся винаги във всеки,че той е моето второ аз..започнахме да се виждаме всеки ден...това продължава вече един месец а приятелят ми естествено незнае за това...обичам го,благодарна съм му за всичко което ми даде,за това че ми подаде ръка в най-трудния момент..но немога така...аз обичам бившия си приятел и се нуждая от него,но пук немога да оставя приятеля си просто така сякаш нищо не е било...незнам какво да правя...много съм объркана..незнам дали си заслужава да се сабера пак със стария ми приятел,страх ме е да не ме нарани отново...но ми е адски трудно,постоянно мисля за него...моя ви дайте ми някакъв съвет,...просто незнам какво да правя ;( ;(
това,което не те убива те прави по-силен !!
Ми виж сега,не знам какво да ти давам съвети...
С който се чустваш по-добре,който обичаш повече естествено,че с него ще бъдеш.Според мен тук няма място за благодарности,новото ти гадже ти е попречил да влезнеш в дълбока депресия и ти сега какво?ще бъдеш с него от благодарност за това ли?
Но пък има много случай в който бивши се събират и виждат,че няма да се получи нищо,някакси сякъш вече и въглените са угаснали,не знам.Ти сама си знаеш кое е най-доброто решение,но каквото и да направиш,не се обвинявай за нищо,защото винаги някой излиза наранен от такива ситуации,няма как да се избегне,един от двамата ще остане прецакан.
Само трябва да разбереш какво всъщост искаш ти.
Да останеш с някой просто от благодарност е възможно най-голямата глупост , която може да направиш. Хубаво е, че оценяваш какво е направил сегашния ти приятел за теб, но това не озна1ава, че трябва да се отречеш от чувствата си към бившия заради това.
Ще ти кажа едно нещо- всяка лъжа рано или късно излиза на яве. Искам да кажа, че рано или късно сегашните ти отношения с бившия ще стигнат до ушите на гаджето ти и..... ще стане много гадно. Ще излезе, че ти наистина не си оценила колко много е направил той за теб. Така само ще го нараниш повече от колкото ти сама оценяваш.
За това, моят съвет е добре да си помислиш кого наистина обичаш и да бъдеш с него.Ако това е бившия ти- ами давай тогава!!
Но в никакъв случай не наранявай така момчето, което ти е поало ръка в труден момент.От това, което прочетох- ТОЙ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА. Той заслужава да си честна с него, за да не го боли повече след това.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
И аз като другите мисля,че трябва добре да помислиш към кой от двамата имаш истински чувства.Ако обичаш бившия си приятел,върни се при него и не залъгвай сегашния ти приятел .. кажи му истината,бъди откровена с него ... Както вече казаха не оставай само от благодарност с него или защото не искаш да го нараниш,защото после ще стане по-трудно и за двамата.
Така че помисли си добре .. ти най-добре знаеш кое е правилното решение в слуая ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Да си с някого от съжаление не е решение на поблема ти....помисли добре преди да вземеш крайното си решение, кой те е дарил с повече хубави моменти и ти е доказал, че те обича истински? Бившия или сегашния?
Мен Красимир ми изглежда по свестен .... незнам![]()
Няма ли да се научите, че връзка се започва тогава, когато ВЕЧЕ НЕ ИЗПИТВАШ ЧУВСТВА КЪМ БИВШИЯ.. 2ри ден поред само такива теми пускате.. и сега какво - един от 2мата ще страда..
Играй си на Онче-Бонче или хвърляй зарове кой от 2мата да избереш...![]()
Едит: И после се питате защо някои момчета се държат много гадно с момичетата.. ето точно заради това.. щото когато това го направите 1-2 пъти с 1 момче променяте възгледа му на 360 градуса..
Трябва да останеш с този,когото обичаш. Това не е живот,да си с някого,когото не обичаш.Най-добре да поговориш с бившият си и да му кажеш,че те е страх да не те нарани пак.Питай го дали наистина иска да е с теб и дали наистина те обича.
Първоначално написано от myNameIsImmortal
^^ Същото може да се каже и за нас,момичетата.....Едит: И после се питате защо някои момчета се държат много гадно с момичетата.. ето точно заради това.. щото когато това го направите 1-2 пъти с 1 момче променяте възгледа му на 360 градуса..
ако се промени на 360 градуса ще си остане същото така че не схващам логиката.. dПървоначално написано от myNameIsImmortal
иначе по темата:реши към кой изпитваш най-силни чувства и така..
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Ako se vurne6 pri biv6iq,moje bi pak 6e et narani,ako ostane6 pri sega6niq toi 6e ti dade vs,no to nqma smisal,ako ne go obi4a6,sama re6i![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бъди си с двамата,докато единия не се издъни![]()
Първоначално написано от soul1199
![]()