.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Как да се целувам по-добре?

Za parvi pat mi beshe da se celuvam s ezik i me beshe strah,kakvo shte e.Reshih da opitam no ochevidno ne stana mn dobre.Kak da se celuvam po dobre?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Хахаха,в интернет трудно ще научиш как да се целуваш.Тези неща се учат на практика,тук е нета няма да намериш нищо което да ти помогне.
    Иди хвани някое момченце и се мляскайте цял час и сама ще усетиш как да се целуваш по-добре.

Град
    Los Angelis,California
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Хахаха,в интернет трудно ще научиш как да се целуваш.Тези неща се учат на практика,тук е нета няма да намериш нищо което да ти помогне.
    Иди хвани някое момченце и се мляскайте цял час и сама ще усетиш как да се целуваш по-добре.
    +!

Супер фен

Re: Kak da stane po dobre

Цитирай Първоначално написано от kakareni
    Za parvi pat mi beshe da se celuvam s ezik i me beshe strah,kakvo shte e.Reshih da opitam no ochevidno ne stana mn dobre.Kak da se celuvam po dobre?
    Влез в импулса, намери снимка на момче с отворена уста и тренирай на монитора. Като направите панделка с двата езика си перфектна в целуването. Успех

Град
    Габрово

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Цитирай Първоначално написано от kakareni
    Влез в импулса, намери снимка на момче с отворена уста и тренирай на монитора. Като направите панделка с двата езика си перфектна в целуването. Успех

За авторката: Ние няма как да те научим.А и не мисля, че това става ей така.Трябват ти просто повече тренировки...... Опита му е майката.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala

По темата...има един хитър пиниз...намираш си черешки, откъсваш една дръжка, лапваш я и се опитваш да я вържеш на възел с език. Като успееш взимаш следващата (по-къса от преди6ната) и така докато направиш цял килограм дръжки от черешки. Успех.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Milichka brao che si se celuvala .... .... Ama tva ne staa s ychene ... tva si e vroden talant koito si go moje go moje
    ChuDq se na Kade ....?

ще се научиш ве спокс не е нещо фатално

еми не виждам какво има да му се учи..или можеш или не ..свикваш с темпото на партньора и така..;] ние не можем да ти кажем как..по скоро да покажем
    [!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]

Просто влез в такт .... ..върви по течението ...

вземи едно яйце, и ще видиш

white sensation

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от sapa91
    ще се научиш ве спокс не е нещо фатално
    [b]Шишко, с1образявай се малко и си намали подписа... няма да ми се разтяга форума, да в1ртя 135135 п1ти скрула, за да мина през твоето мнение...

Абе я се успокой малко... Както казаха другите тренировка му е майката. Само с тва става... Ако искаш може да се разровиш тука и да видиш има много други теми и даже имаше и няколко клипчета.Успех!

Ми то не е кой знае какво. Първо като целуваш леко си докосвате езиците...не го пъхаш директно в устата му и не го лигавиш, после постепенно хващаш цаката. Абе тва да ти е проблема споко ще се научиш. Вуйчо ми ми каза като бях малък една рецепта, за която още се съмнявам, че е вярна, но все пак. Взимаш кафена чашка, напълваш я с олио, пъхаш езика и докато не стигнеш дъното не си се научила да целуваш

Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    В скайп.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Офф .. наеми си учител ... Как очакваш да ти го обясним ? Начи първо си вадиш езика от устата, пъхаш го в неговата ... рааааз двааа триии завърташ налявоо четиири пет шеест сега надяснооо сееедем оосеемм
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Тва не се чете!Учи се на практика...просто влагай въображение и го прави с чувство-тогава е най-хубавата целувка!
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    +40959348502835

Целувай леко...само с върха на езичето ти докосвай неговия език...вкарай го нежно и го изкарай,поеми неговия в устата си.
    Целувай го по устните и пак с върха на езика си докосни нежно горната му устна...тя е много чувствителна.
    Гали косата му и прави малки паузи за чаровна усмивка и влажни погледи в очите

Много обичам когато си хвана ново гадже ... и като сме си самички и се целуваме да започна да го побъркам и да усещам как му влияя...върховно е!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Целувай леко...само с върха на езичето ти докосвай неговия език...вкарай го нежно и го изкарай,поеми неговия в устата си.
    Целувай го по устните и пак с върха на езика си докосни нежно горната му устна...тя е много чувствителна.
    Гали косата му и прави малки паузи за чаровна усмивка и влажни погледи в очите

Много обичам когато си хвана ново гадже ... и като сме си самички и се целуваме да започна да го побъркам и да усещам как му влияя...върховно е!
    Ся разбра ли?

Град
    Долината На Идиотщината
    То по интернет няма как да се научиш Следвай темпото на партньора си,гони езика върти,сучи абе отпускаш се и ще видиш,че е по-лесно,а и с времето се учи спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си