Бачо, другите като я налазват ти къде блееш. Вместо да се измъчваш сека вечер, другия път като излезете на бар или кръчма там, взимаш си питието, отиваш казваш и наздраве...как върви, с к'во ще кандидатстваш, какви проблеми имаш с ученето...вървили не върви ли. Набелязваш и тренираш предварително за какво ще я заговаряш (подготви си повече теми да не ти свърши репертоара). Постепенно извърташ разговора в посока...утре привечер какво ше правиш...аз мисля да ходя да гледам еди кой си филм (проверяваш предварително какво прожектират и кога, като избираш неутрален филм...нито драма нито екшън), искаш ли да ми правиш компания, че съм сам...и според реакцията и преценяваш. Ако ти откаже категорично се правиш след 5 мин. че те викат, взимаш си елегантно питието и се изнасяш. Ако е уклончива...ми не знам не мога утре...веднага я контрираш че не ти е спешно и ако иска може да отидете да го гледате когато е свободна. И пак следиш за реакцията й. Ако се съгласи на следващия ден бъркаш в джобчето взимаш 2 билетчета за кино в удобен и за двама ви час, после или преди това я мъкнеш на кафе или на по питие и така. Ослушваш се и си преценяваш възможностите...ще стане ли няма ли...
Престраши се и действай...ние нема да я сваляме вместо теб. Айде, успех. Надявам се да съм помогнал.

ПП. За малко да забравя...като я вържеш пишеш тука и определяш среща да черпиш помогналите .
ПП2. Т'ва с говоренето нема да помогне освен ако и тя не те харесва или се колебае...не ги слушай. По тоя начин дето аз ти предлагам, дори и да не те харесва може да и повлияеш.