До Joro123: значи редовно си танцуваме, черпя си е ама тфа е като съм малко по замаян така че ми падат задръжките даже една вечер след бара е и изпратих до тях ама да са еба нищо не стана в смисъл нищо съществено не си казахме.
До Aleandra i shasha: то и аз искам да поговоря с нея но нз то се ще се постъписам малко ще започна да шикалкавя и ще стане по лошо мисля нз. а пък може и тъпо да звучи но направо нз кво да си кажа с нея .нз закво така става но с други - и момичета и момчета - все успявам да си кажа нещо , а като остана с нея направо се чудя за какво да се захвана.
Към Alderis: всичко много хубаво, даже тва за киното съм си го мислил щото и тя казваше скоро че и се ходи ау ама пак проблема:"като излена с нея кфо ше си кажа" и някви ей такива. понякога даже си мисля че прекалено много мисля кфо ще стане и няма да стане.а пък ще е супер тъпо някфо да изленим примерно и да си мълчим цяла вечер, вярно все ще си кажем нещо ама деазн и аз ибах са.
ПП: значи за черпенето няма никви проблеми, аз съм точен в това отношение, само да станат нещата