.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Предложение за нов график на учебната/работната седмица!

Така. Смятам скоро да ставам депутат. Първото ми предложение за проектозакон е вече факт. Вие сте първите, с които ще го споделя:
    Работната седмица да се намали с един ден, т.е почивни ще са петък, събота и неделя. За да не се разстройва работния процес- работното време през останалото време да се увеличи на 9 часа, така седмично се съкращават едва 4 часа работно време. НО!
    Следва най-интересната част
    Учебната седмица да се удължи с 2 дни, т.е ще се учи от понеделник до неделя, с други думи казано- 7 дни в седмицата. Младите трябва да бъдат подготвени за обикновения живот на труженика!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    перфектен замисъл! таман в 3те почивни дни големите хора ще могат да си починат от дребните на спокойствие

Предлагам жените да работят по 9 часа на ден с 6 дневна работна и учебна седмица. ние няма смисъл да учил защото сме си умни а за какво да работим като те ще вършат всичко. Таман няма да ни дават идеи и да ни упрекват че не правим нещо не както трябва

Град
    ТУК
    "Вие няма смисъл да учил?" не си личи....

еж веееееееееее

Мега фен Аватара на Blab
    О, харесва ми проектозакона ти!
    Само с една забележка - по-удачно ми се струва третият почивен ден да е сряда, за да не се получава прекалено дълга серия от работни такива.

Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от glarus
    еж веееееееееее
    ха-хахх...затапих те,аа?

Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Само с една забележка - по-удачно ми се струва третият почивен ден да е сряда, за да не се получава прекалено дълга серия от работни такива.
    така четвъртък ще се пада ден на майстора и ще са работни само понеделник и вторник....

Цитирай Първоначално написано от raduna
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    така четвъртък ще се пада ден на майстора и ще са работни само понеделник и вторник....
    Ееее не става така, за да има баланс тогава трябва в понеделник и вторник да се работи по 16 часа! Много ще ни дойде, пък и трябва да помагаме с домашните на лапетата

Град
    София

даам

Аз предлагам изобщо да не се работи. Само ще се учи и после в зависимост от това как и с колко си завършил ти се дава заплата.

Така ще е най-добре за всички. След като се изучиш купон

Град
    ТУК

Re: даам

Цитирай Първоначално написано от anna13
    Аз предлагам изобщо да не се работи. Само ще се учи и после в зависимост от това как и с колко си завършил ти се дава заплата.

Така ще е най-добре за всички. След като се изучиш купон
    А нека работят здраво маймуните не става така леесно човек....

Ази ви предлага ке учим/трудим се/ 2 дена. Други дни ке почиваме и ровим низ тийнпроблема. [/i]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си