- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Рая и Ада
Че защо да имат плоско мислене, и то по тази логика и твоето не се различава много. Виждаш само лошите страни...не, ти искаш да виждаш само лошите страни понеже ти е по-удобно така, явно. Да си добър или лош всеки го може, важно е към кое се стремим, банално, но е така. Другото го каза така всякаш не си нищо по-различно от един егойст, и как очакваш човек да изглежда добре в очите на другите ако е такъв и ти не може да обвиняваш хората за това, че не те харесват, това си е тяхно право. Не се засягай, но от това, което съм прочел като коментари от твоя страна до момента, оставам с впечатлението, че мирогледа ти е на много ниско ниво и адски замърсен с отрицателна енергия към повечето неща. Казвал съм ти и преди да погленеш целия този спор с вярващи и невярващи "отстрани" и ще видиш колко е абсурден и каква загуба на време е поради простия факт, че нито ти можеш да докажеш, че няма Бог, нито аз да докажа, че има.
По темата, разбира се, че има Ад и Рай. Дори и за невярващите съществуват...,е в малко по-различни очертания, но все пак ги има.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.