.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Доколкото разбрах си го отмъкнала под носа и.Ако е така ще трябва да се примириш със сегашното положение.Тук обаче усещам някаква доста голяма злоба.Да не би вътрешно да не си сигурна че можеш да го задържиш при теб?

И аз да подкрепя темата

И аз мразя всички бивши и много ме дразнят Само като им чуя именцата и се побърквам много злобно съм настроена към тях винаги
    Мрязя и типите ***** които си имат приятел,знаят,че момчето си има приятелка и пак сенатягат,натискат и самопредлагат

Ох олекна ми
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ама вие..сте много комплексирани бе : ако мислите че сте заместили бившите тогава защо ги мразите ?!? ....имате съмнения от това се поражда злобата ви...
    Да бъда с теб е като дрога, като дрога искам много !!!

Ама вие..сте много комплексирани бе : ако мислите че сте заместили бившите тогава защо ги мразите ?!? ....имате съмнения от това се поражда злобата ви...
    Да бъда с теб е като дрога, като дрога искам много !!!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Хейтъриииииии !!! Ей да му еба и тъпотиите... от 3 месеца не бях влизал , а преди тези 3 , не бях влизал 6 ... Няма особено промяна ... Масова депресия заради едното отрязаване ... К'во са ви виновни хората , че не можете да си ги задържите при себе си ?!
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Супер фен Аватара на Zaharinka

Re: Хейт тема.. Ей така, за разтоварване ;)

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Мразя как запо4ват да говорят гадости на роднини и приятели!
    Тва е най-тъпото и ужасно и аз го мразя супер е смешно,и адски много дразни особенно ако започни на общи приятели да ги говори....

Поучителна тема да не бъда досадна бивша. Сега даже се замислих да не му пращам смс за рождения ден. И т.н.

пп.Изкорми я -.-
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Иии едно голямо БРАВО за темата! :P
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    Габрово
    ЕЕЕЕ каква е тая злоба??!?! Голяма омраза, голямо чудо. Какво се палиш толкова?!?! Нали вече си й го взела? Какво още искаш? Нали Той е с теб , а не с нея? Какво си се вкарала в някаква истерична криза?
    Я се осъзнай , бе!!!

И все пак...... Най-доброто решение в случая, както казаха и преди това е: УБИЙ ГЛУПАКА С БЕЗРАЗЛИЧИЕ. Това отказва "ВРАГА" много бързо.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз не мразя хора, които даже и не познавам. Но винаги съм се чудила с какво е повече от мен, че я е обичал толкова много и силно. 1 път я видях на улицата и той ми каза.....хубава, но не изпитах омраза. Сега знам, че просто е бил увлечен и наранен.......и все пак ми се иска да я е нямало. Нямаше 2 години да губим в мъки и терзания дали това, което чувстваме е истинско.......
    Колкото до моите бивши........за мен са в миналото. не съм ги виждала и чувала с години.няма и да стане сигурно с години.......Не ми трябва

Ако не си се занимавал с гаджосванета,няма да имаш бивши и няма да имаш проблеми с бивши.
    Ето едно решение. За повечето от нас вече е късно,но все още има надежда за младите! Гълтайте таблетки за укротяване на хормоните като по този начин предотвратявате появата на нахални бивши! Амин.

И аз мразя бившите, защото се опитват да си ги върнат всячески.
    И заради измислените им поводи за срещи. И защото се опитват да им се натискат. Та дори и да ги целуват.
    Мразя да ми се бъркат в живота... и то такива хора, и по такъв начин.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си