Нямам къде другаде да си излея злобата, така 4е тука ще е:
Мразя шибаните бивши! Вси4ки бивши - мои, 4ужди, вси4ки! Мразя как в 99% от слу4аите не могат да превъзмогнат, 4е половинката им ве4е не е тяхна. Мразя тъпото собствени4еско 4увство, което им остава. Мразя как месеци и дори години след това, продължават да ви тормозят. Мразя 4е се обаждат, пращат смси, пишат мейли, мразя как си намират най-безумните поводи да се видите отново! Мразя как запо4ват да говорят гадости на роднини и приятели! Мразя, 4е винаги искат да си отмъщават! Мразя, 4е не могат да приемат 4е мъж им/жена им ве4е е с друг/а и е щастлив/а. Мразя 4е си бутат носа навсякъде, след като ве4е изобщо не е тяхна работа!
Най-много я мразя, защото ме кара да се 4увствам зла. Кара ме да искам да й се слу4ат ужасни неща. Мразя я защото ми се меша в живота, независимо дали го прави наро4но или не! И се мразя, защото съм добри4ка и ми е жал за нея, но същевременно ако ми се мерне пред погледа, съм абсолютно способна да я удуша И не 4е ще развали нещо, но искам най-накрая да преглътне и да продължи напред и да не 4уя нищо никога за нея пове4е.