- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как според вас се сваля момиче/момче в автобус и въможно ли?
Абе съвети хубави, постъпки глупави, но всичко може да се сведе до едно нещо. Сам каза, щом момичето няколко минути е било с поглед забит в теб, сигурно няма да ти резни крилцата, ако я заговориш. Пък и както казаха, не си тръгнал да я изнасилваш, все пак запознаства стават навсякъде, дори и в автобус.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Точно така, а по-нагоре виж какво казват момичетата, ако не бил хубав, нямало да говорят с него. Много профанно мислене изразяват. По-точно имам предвид nencuHka.Първоначално написано от Kokzero
Мен някой като ме заговори в автобуса се чудя накъде да гледам от срам![]()
![]()
![]()
няма такава опасност, спокойно.Първоначално написано от NaskoKaulitz
Това е от много слушане на Тоалетна ХартияПървоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Отиди при нея и и предложи ти да платиш билета и. Покажете малко въображение бе хора...
Такава постъпка е меко казано некоректнаПървоначално написано от Alabalaportokala
Това ще проработи ,но в ресторант или кафене. И да я почерпиш с кафе или нещо за пиене, но да я почерпиш с билет, малко неуместно ми се струва поне на мен, дамите да кажат.. все пак![]()
да бе и тя да каже:"ае бягай от тука нейскам"После хората да ми се смеят да си казват бати глупака тая неще да се запознае с негоПървоначално написано от Whyniser
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиваш и питаш: "Извинявай да си виждала едни вафли?"![]()
да да туй ако си в голям град ако си в малък докато си кажеш здр как се казваш и трябва да слизаш от автобусааПървоначално написано от SunShinePearl
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от S1lv3r
![]()
emi namigni i primerno,posle otidi pri neq i q pitai,kak si
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!