- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как според вас се сваля момиче/момче в автобус и въможно ли?
Както повечето хора...използвам автобус за да стигна до даскалото...но се чудих относно въпроса които поставих....понеже често ми се е прийсквало да заговоря някои момиче.....не някои произволно разбира се.Днеска например....едно момиче(не го познавам) не спря да ме гледа и да търси погледа ми, не беше и грозно....и сега ми е някво гузно че нищо не направих.
Та се чудих какво мислите.![]()
Ами отиваш, запознаваш се с нея, и първоначално говорите нещо общо и в последствие ако потръгне разговора и за др неща започвате да говорите.Според мен можеш да заговориш вс като се опитваш да не кажеш или направиш нещо нахално - като да се намесиш в чужд разговор или да дадеш мнение което не ти е било поискано например.
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
ами отиваш..здр как си..къде учиш ако е от твоя град..общи теми и примерно и искаш номера накрая или се уговаряте да излезете някъде ако ти харесва и нататък предполагам знаеш![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Може стига той/тя да си развърже езика.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
а смятате ли че е нахално даже и да завържа разговор...смисъл аз ако бях момиче и някои нахалник да доиде ми приказва някви работи щях да му клъцна крилцата....но нз как мислят момичетата...затова не съм предприел някви деиствия от моя страна![]()
Ами ти да не ходиш да я изнасилваш,бе? Отиваш и питаш:"Стана ми интересно така като ме гледаш и реших да се запознаем,ако нямаш нищо против? Какво толкова трудно има просто в това да говориш![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
добре ...ще пробвам тия дни ...и ще пиша да кажа какво е станало
мерси за съветите(kneel)
С шутове.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
В автобус е най - лесноОсобенно ако е претъпкан .. случайно се блъскаш в него на някой завой примерно или нещо .. извиняваш му се и почвате някав разговор за къде пътува щото си забелязала, че всеки ден пътува с този автобус или нещо подобно .. Все ще се измисли нещо
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
оф ужас...
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Опа ти си мъжкоИзвинявам се ,че говорих в женски род
![]()
дам мъжко съмПървоначално написано от MakeMeFeel
...и някакси не върви да се бутам "тактично" понеже съм едър и колкото и да е леко пак няма да и стане приятно
....затова мисля да пробвам съветите които ми дадоха по-горе ..т.е. да завържа разговор
...
приемам още съвети за мъжки род :![]()
Е да аз си мислех че си женскоПървоначално написано от ziko
За това ..
![]()
Винаги зависи от ситуацията според мен, много важно във всички случай е да се опиташ да предрасположиш събеседника си, това мисля, че е най-важното.
Има хора които могат да говорят така със събеседника си, че да го накрат да се чувства сякаш говори с доста добър приятел![]()
Ако момчето е хубаво няма да му "клъцна крилцата" ,ама ако е някой дето въобще не ми допада винаги съм злаПървоначално написано от ziko
![]()
В някоя друга тема да не напишеш, че външния вид не е толкова важеш, защото всички така пишете... дамите деПървоначално написано от nencuHka
![]()
Когато не познавам момчето ми е досадно някои идиот да ме занимава в рейса..Първоначално написано от Sturma
Друг е въпроса вече ако става въпрос за обвързване и външен вид![]()
Не е трудно...дали в автобуса, на улицата, или където и да било другаде нещата са едни и същи :} Бъди оригинален, успех![]()
Ами разбирасе,че е възможно .. отиваш при нея и се запознавате : )) аз така направих с едно момче... после си взехме скайповете ... видяхме се.. и станахме приятели[/i]
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
В автобус не съм пробвал, но виж във влака е друго нещо![]()
Хората са казали, че няма невъзможни неща...просто не бъди нахален. Ако ти отговаря само с Да и Не то най-вероятно и мисли "Тоя пък от къде изкочи що не ме остави на мира". Ако пък се усмихва, изразява мнение или пък те пита това онова то значи най-вероятно се радва, че си я заговорил.
Това важи ако е напълно непозната разбира се. Ако е някоя, която познаваш може да се държи така само за да не те обиди.
Ми виж сега набелязваш си целта , отиваш близо до нея изчакваш автобусът да набие спирачки и ч шибваш с лакет в зъбите после я водиш на заболекар и плащаш сметката като джентълмен.
Отиваш сядаш зад момичето,облизваш си старателно пръста,избърсваш си го в дрехата й,и след като тя се обърне да види какво става ти казваш: "Хей,маце,аре да свалиме тея мокри дрехи!"
Твоя е 100 процента.
На мен лично не би ми станало неприятно,ако някой си говори с мен в рейса...Предполагам и на нея!Просто отиди и питай нещо...може да е дори баналното Как се казваш?...Само ше ти препоръчам без обръщения като бебче,зайче и сладурче...особено ако не изглежда куха!![]()
Тоя тип запознанства са по вашта част на момчетата... тука тряа нахалсвто![]()
скоро даже ми се случи да ме зарибяват в автобус... момчето дойде и ме пита дали може да се снимам с него .....ии бешее адскии сладък... ама ко да ви кажа.. навънка валяха някфи парцали....косата ми беше пълна със сняг ,вятъра ме издухал.....и аз на никъде ии викам само "ЪЪъ.. някой др път..."
![]()
![]()
![]()
What g0od is a [color=violet]
ми брато... в началото и аз като теб... като търсех съвет за свалки исках да ми кажат точните думи... и след това едва ли не да ги чета от листче като говоря с момичето...
но... опитвай възможно най-често... от опит глава не боли казват... и не се пробвай с някоя готова фраза... отиваш и квото ти дойде на акъла...
можеш да се упражниш как да завързваш "безцелни" разговори върху съученичките ти... едва ли не се опитай да ги сваляш... и все пак да се вижда, че всичко е на шега...
няма реплика, която ще те направи Дейвид ДеАнжело...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!