.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Кои са новите тийн звезди и на вас кои са ви любими?

Такааа..Значи да ви попитам кои според вас са новите тийн звезди(и актьори/актриси и певци/певици).Защото според мен вече например Lindsay Lohan и Hilary Duff им мина модата така да се изразя-вече станаха по-големи и не участват в тийн филми,а в по-сериозни филми.
    Според мен те(новите звезди) са Demi Lovato,Selena Gomez,Miley Cyrus(ако някой не знае-участват съответно в Camp rock,Another Cindarella story и Hannah Montana)
    P.S:Търсих такава тема и не намерих,тъй че ако има sorry
    И незнам дали темата е интересна ама ми се пишеше някаква тема и само тва се сетих

Според НАС кои са новите тийн звезди? Нови или не, не зависи от нас (за жалост), така че въпроса ти е неправилен. А относно тези "звезди"...Пхаха, сладникавите лиглички от "партията" на Монтана са ми толкова противни, че не мога да ги гледам. Тийн списанията бъкат от информации за личния им живот, а за професионалния пише най-много в кой филм са участвали. Извинете, ама това ако са звезди...Ако, не си поредния аматьор в този бранш, няма да си известен със сесксуалния си живот както повечето, а с професията си.

звездите са на небето

определено мацката от Another Cindarella story май набира скорост,макар че докато достигне славата на Хилари бая хляб тряя да изяде Но както казаха 'звезда' е силна дума,тези хорица просто са известни (някои от тях както се казваше 'известни щото са известни )
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    In Your Dreams...
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Според НАС кои са новите тийн звезди? Нови или не, не зависи от нас (за жалост), така че въпроса ти е неправилен. А относно тези "звезди"...Пхаха, сладникавите лиглички от "партията" на Монтана са ми толкова противни, че не мога да ги гледам. Тийн списанията бъкат от информации за личния им живот, а за професионалния пише най-много в кой филм са участвали. Извинете, ама това ако са звезди...Ако, не си поредния аматьор в този бранш, няма да си известен със сесксуалния си живот както повечето, а с професията си.
    +1 Само че аз не мога да ги нарека звезди.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    In Your Dreams...
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    +1 Само че аз не мога да ги нарека звезди.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

добре,знам че не могат да се нарекат "звезди",но не знаех за тях какво точно определение да дам.Тъй че може да спрете с забележките за използваното от мен "звезди"-разбрах че съм го използвала неуместно. Според списанията дори са давани като "идоли",а това е прекалено силна дума ..и да и звезди не са.

Забравих да добавя,че тези ако не ви е станало ясно съм ги дала само за пример.Въпроса ми е кои според вас са..?Темата за думата "звезди" мисля че беше ясна,тъй че не е нужно да продължавате с това че не е трябвало да пиша това

Lindsay Lohan
    Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)

Цитирай Първоначално написано от adrenalinkataaa
    Lindsay Lohan
    на "баба" Lindsay отдавна и мина модата
    Има едни Jonas Brothers, май така се пише забелязах, че тийнейджърките са се запалили по тях

Всичките са сопол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си