- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако имате..
..50 лева за какво ще ги похарчихте?
На мен ми "паднаха от небето" и се чудя за какво да ги похарча .. идеи?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
дрехи,сребро,подаръци на близките за предстоящите празници или ако нищо не си избереш не ги профуквай,а си ги запази,когато наистина ще имаш нужда от тях.Аз на твое място бих ги запазила![]()
ем да де обаче аз не мога да търпя пари в себе си трябва да ги похарча... ии то само за мен.. за подаръци имам..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
еми щом е задължително да ги похарчиш обиколи няколко магазина - все ще си харесаш нещо
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
хахах ти ме уби направо ..как за какво ..50 лева ..за всичко ..туи да не са 50 000 , че да няма къде да изхарчих ..ми аз примерно бих си добавила още и да си купя нови ботички( незнам от къде ми дойде ..но имам мания към обувчици)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ще добавя някой лев и ще си купя дънки или ботушки. Може както казаха др да купиш подаръци за Коледа или обиколи магазините и ще си харесаш нещо :P
Аз лично бих си купила някоя нова дрешка или нещо за Коледа... :P
за дрешки бих ги похарчила
Ми точно в този момент бих си купила ботушкии) Защото нямам хубави. Според мен ги похарчи за нещо, което ти трябва и без това, щото ако ги похарчиш за глупости и ще се ядосаш :Р
по - добре ги запази![]()
Аз примерно ако бях,щях определено да ги похарча за дрехи,такава маниячка съм,че няма до къде.То не,че може кой знае какво да си купиш де,но не са и малко.А бе що не си купиш някой панталон или блузка ?![]()
Суетата.Моят любим грях.
дрехи/ храна / пиене
Хехех, 50 лева не са 500. Голямо чудене за такава малка сума.
Едва ли щеше да ги запазя. Най-вероятно първата ми спирка щеше да е книжарницата и ако останат пари ще си взема нещо за хапване докато чета![]()
Еми аз бих си купила някоя блузка или парфюмче, може и книга ако си ученолюбиваМоже и нещо за компа - слушалки,мишка... голям избор имаш
![]()
Stay with meDon't let me go...
Е,педесет лева пари ли са.За нула време мога да им видя сметката.
Да ти имам проблема.Всъщност като се замисля обаче и аз не знам за какво бих ги похарчила, от толкова неща имам нужда, че не знам откъде да започна. Може би бих купила подарък за рождення ден на майка ми...
Don't worry, be happy!
+1 \Първоначално написано от vivteen
/
Нов ник: Cassidy
Изпивай ги всичките... не бе ддз -> бижута ,, дрешки ,, парфюми .. избирай си
!
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
ще ги прибавя към другите ми пари
Всеки има нужда от различни неща,ние от къде да знаем ти от какво се нуждаеш?
Излез и си харесай нещо,не е далече от акъла.