- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- лош дъх
Първоначално написано от ComputerIsTheKey
и чесън![]()
![]()
white sensation![]()
Едно просто миене на зъбите + четкане на езика са достатъчни!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Зимаш четката, малко паста (за миене на зъби), и почваш да търкаш, примерно да лъснеш фасадата, с все сила, да ти фръкне някой зъб!
Между зъбите, между.... Абе, миеш там, лъхаш си в шепата, миришеш - ако мирише на лайна, продължаваш...
Взимаш пастата и гледаш на нея като на течен шоколад, дърпаш една доза през устата, гълташ я, пиеш вода, и това е мой човек...
Ако тогава мирише на лайна, ходи се подмивай, друг е проблема.
Малее като ходих при гастроентеролога преди 2 седмици и като каза, че от стомаха е НЕВЪЗМОЖНО да се получи подобен проблем (лошият дъх) направо се пукнах от смях. То бива некадърно и неуко, ама чак толкова.
п.с. На <вода>фреш дето ги рекламираха с гумичката от другата страна на четката са добър вариант. Наистина почистват устата малко по-добре.
Сега даже са на намаление.(каква реклама) + взимаш една супер лютива паста за зъби.
Това няма да спре лошия дъх, но ще го премахне за малко по-дълго.
Друго решение е кафето (не спорете, така е)
Ай сиктир от мене![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
с дъвки само замазвате положението...
ако наистина ти прави впечатление на теб самия, че ти е лош дъха без друг да ти казва.. начи работата е зле..
нямам .. мия си зъбите 2 пъти на ден и ползвам много дъфки![]()
slavito007, аз се спуках от смях като видях колко си неграмотна.
Има много причини за лошият дъх, една от които наистина е от заболяване/инфекция на стомаха ( или на червата) . Много компетентен лекар, нямам думи. Хормоните могат да причинят лош дъх, заболяване на устата и зъбите, дори пиенето на сок от някой цитрусов плод. Причини бол.
slavito007 не е неграмоТЕН.Първоначално написано от MusicIsTheKey
Имам 3 правописни грешки - чудо голямо. Няма да ги поправя.
Противоречиш си в коментарА.
Не искам да си разваляме отношенията, ама не мога да не напиша нещо.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
На Sandrin-а пише че помага за лош дъх![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Hodim na chihko zubolekarcho i toi ni opravq razvalenite zubi, koito go prichinqvat, no nali vsichki sme ot tam, a Hari Krishna e brat na Hari Potur, kakto kazva Alek.Първоначално написано от goddes
Какво очакваш от бивш мод ^^Първоначално написано от PiruBloodz
Neka ostavim temata i problemite nqkude v ugula i da oburnem vnimanie na avatara ti i nasheto obshto budeshte?Първоначално написано от ComputerIsTheKey
![]()
Nali vsichki sme ot tam?!Първоначално написано от Bianca
Az iskam da oburnem vnimanie na avatara i devoikata na nego, tolkova li mnogo iskam?
Ами в началото на тази учебна година имах такъв проблем. Причината според мен беше стресът - смених училище, град, държаваИи измивах си зъбите и докато отида до даскало устата ми вече беше пресъхнала, а дъхът ужасен. Дъвките бяха единственото решение. Но вече това рядко ми се случва. Но няколко човека ми бяха казали, че това може да са симптоми на диабет..
az q znam koq e devoikata.. moga da ti dam impulse-a iПървоначално написано от MegabytE
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Shte go napravish li, shte imash blagodarnostta na celiq narod na Zimbabve.Първоначално написано от iPurple
![]()
Първоначално написано от MegabytE
искаш ли го?
Fall down seven times..
Stand up eight.
Vij, beden student sum s 2 leva v djoba,a i 47 stotinki, neka cenata bude niska.Първоначално написано от iPurple