.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Отчаяна и много, много объркана...

Това лято се запознах с едно момче. С най-невероятното момче, което някога съм срещала. Наистина не съм си мислела, че в наши дни може да има такива момчета- такива кавалери, толкова забавни и готини. Бяхме заедно на екскурзия, много се смяхме и си прекарахме страхотно. След това продължиме да си пишем по skype. Започна учебната година и сега се виждаме всеки ден, тъй като учим в едно училище. На една възраст сме. И така, аз си мислех, че ми е само приятел, но явно не е така, защото когато съм близо до него сърцето ми направо спира, оставам без дъх, толкова е мил. Много го харесвам, но проблемът е, че той харесва едно друго момиче и ме е страх да му призная, за да не го изгубя като приятел. Може би историята ми ще ви се стори глупава, но имах нужда да я споделя с някой. Благодаря за внимането!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Пробвай нищо няма да загубеш.Ако те отхвърли отначало ще страни оттеб,но постепенно ти може да му докажеш,че вече гледаш на наго само като приятел

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Напиши му любовно писмо.

ооо момиче действай кажи ми кое избираш
    да не си казала нищо а да е трябвало,защото ти не си 100% сигурна че той харесва САМО нея ако ме рабираш
    или да му признаеш колкото и срам или там кфото да изпитваш и да сте заедно

само ще ти кажа че аз напрах същата грешка и мн мн мн съжелявам просто си нямаш и на идея.....
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Сподели му чувствата си

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Kaжи му
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Говорете , бе хора, говоретеееее !!!!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Оф.
    Ако му кажеш ще почне да те отбягва.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Plovdiv
    Deistvaiii !!!
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

...

Давай смело... може пък и да стане , давай смело и напред

"Не оставяй страха от провал , да те спира да играеш играта "

Голям фен Аватара на beb4yy
    стига сте я подтиквали да говори щото има такия случай в който момчетата се променят коренно като разберат вие хубаво и казвате да сподели маа ако го загуби няма ли да и е прекалено болно моя съвет ако забележиш интерес към теб тогава му кажи

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Често срещана история.От опит ще ти кажа,че е по-добре да не му казжаш,защото после ако той няма чувства към теб..някакси ще се отдалечи от теб както стана с мен ии приятелството ви ще отиде на кино ... Но решението е твое..може пък да имаш шанс... но скъсате ли с приятелството ви е свършено..!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Често срещана история.От опит ще ти кажа,че е по-добре да не му казжаш,защото после ако той няма чувства към теб..някакси ще се отдалечи от теб както стана с мен ии приятелството ви ще отиде на кино ... Но решението е твое..може пък да имаш шанс... но скъсате ли с приятелството ви е свършено..!
    Aa тука не съм съвсем съгласна .. Аз съм ходила с момче, с което преди бяхме много добри приятели .. Скъсахме, защото и двамата преценихме, че не сме един за друг .. И сега продължаваме да сме си приятели ..

Но като се замисля , то си зависи и от момчето все пак ..

Сама знаеш, че ако му признаеш, че го харесваш, най-вероятно ще го загубиш, пшонеже той е хлътнал по друга... Тогава не му признавай. Ако смяташ, че можеш да продължиш с него само като приятелка, давай, но явно няма да се получи нещ повече.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Aa тука не съм съвсем съгласна .. Аз съм ходила с момче, с което преди бяхме много добри приятели .. Скъсахме, защото и двамата преценихме, че не сме един за друг .. И сега продължаваме да сме си приятели ..

Ами сигурно знаеш,че мн трудно приятелствата се запазват след края на връзката...в повечето случеи това не може да стане заради момчето , но в този случай не вярвам да е по-различно..защото всички момчета са еднкфо глупави... но са различно красиви

Не губи време, действай! Опитваш и се получава, или пък не, ако не - следващия! Няма смисъл да се измъчваш с глупости

Аз бях в подобна ситуация миналата година с една мацка.
    прави ми впечатление, че вие момичетата много лесно хлътвате. Примерно ние с нея сме в един квартал и се прибирахме заедно от даскало- хубаво си приказвахме, глупости..
    и един ден ми вика- сашо искам да те запозная с майка ми. Аз седя като гръмнат и се чудя кво става. И тя почна да ми обяснява колко много държала на мен, колко важен съм й бил...бла бла
    без да съм груб и обясних как стоят нещата, че няма проблем да си останем приятели и че този разговор ще бъде забравен, на което тя привидно се съгласи. След няколко дена до мен достигнаха първите клюки и слухове- къв педал съм бил, че съм използвач и т.н- кво да коментирам повече

Ами сигурно знаеш,че мн трудно приятелствата се запазват след края на връзката...в повечето случеи това не може да стане заради момчето , но в този случай не вярвам да е по-различно..защото всички момчета са еднкфо глупави... но са различно красиви
    Така е Мисълта ми беше че не винаги се губи приятелството .. Но може би моя беше някво изключение знам ли

Град

Така е Мисълта ми беше че не винаги се губи приятелството .. Но може би моя беше някво изключение знам ли

Може би ...аз само веднъж успях да си запазя приятелството ,което беше 4 годишно ..и съвета ми към авторката на темата е ... да си помислиш дали ако случайно може да стане нещо между вас след края на тази авантюра..ще можете отново да се наречете приятели : )

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    стига сте я подтиквали да говори щото има такия случай в който момчетата се променят коренно като разберат вие хубаво и казвате да сподели маа ако го загуби няма ли да и е прекалено болно моя съвет ако забележиш интерес към теб тогава му кажи
    Тва винаги го казвам на форумците, но те си знаят едно - признай та признай...

pandelka, HONDA - също сте прави!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    napulno sum siglasna

Бъди винаги близо до него, бъди му приятелка.Пази чувствата си и не ги разкривай още.Може да му ги подсказваш понякога, но не се разкривай напълно сега.В един момент, ако е писано и ако той започне да има чувства към теб - той ще започне да обръща по-голямо внимание на жестовете ти и ще усети, че и ти го харесваш по "онзи начин"... Тогава ще му кажеш.Сега си трай...и бъди винаги наблизо.Бъди му истинска приятелка.

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Бъди винаги близо до него, бъди му приятелка.Пази чувствата си и не ги разкривай още.Може да му ги подсказваш понякога, но не се разкривай напълно сега.В един момент, ако е писано и ако той започне да има чувства към теб - той ще започне да обръща по-голямо внимание на жестовете ти и ще усети, че и ти го харесваш по "онзи начин"... Тогава ще му кажеш.Сега си трай...и бъди винаги наблизо.Бъди му истинска приятелка.
    Е това май беше най-разумния съвет , който прочетох в цялата тем. Браво!!!
    Напълно подкрепям това мнение.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Сподели му чувствата си
    Az syshto sum na tova mnenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си