- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Топченцето...
Така...значи...когато съм с момиче преди секс винаги правя френска гимнастика просто защото ми харесва и се наслаждавам. Всички казват, че им харесва също и че уцелвам мястото в 90% от случаите. Знам, че въпроса ми може да е адски тъп, но все пак...къде се намира прословутото ви топченце. Знам, че когато се засегне това място се изпитва доста голямо удоволстви и жената може дори да стигне до оргазъм и то доста бързо. Женската аудитория да ме образова.![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
досега само такава картинка на клитор не бях виждалаПървоначално написано от nofi
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
А какво разбираш под "топченце"?Първоначално написано от Frozen_Flame
![]()
na4i pi4..tika6 si ednoto pras4e vatre..i pravi6 krygli dvijeniq..taka 4e d amoje6 da dostigne6 ..nai dale4noto mqsto ..vse nqkade 6te yseti6 "top4enceto" a i momi4eto bi trqbvalo d ati dade znak kogato ..go nameri6..
...най-вероятно имаш предвид G точката...е пак не е това което имам предвид. Ми...не знам как да го обесня...проучвал съм и единствения извод до който стигнах е, че топченцето се намира на върха на клитора (т.е. там от където излиза урината колкото и гадно да звучи) поради простата причина, че когато разтвриш това място то наистина прилича на топченце, но все пак не съм 100% сигурен, а искам да съм и затова питам...![]()
Питам по повод една статия, която четох наскоро. Там пишеше да стимулираме клитора, а ако намерим и топченцето още по-добре. В този ред на мисли топченце=/=клитор....
Както и да е ще потърся още инфо от някъде.
Абе аз никога не съм чувал такова нещо, но Г-точката е вътре във вагината, и не е чак толкова трудна за откриване с пръст. Трудното е да я стимулираш точно с пениса си, от това как могат да те болят краката после...
Иначе мисля, че почти всяка жена има някоя друга гореща точка около влагалището си, но тя сигурно силно варира.
http://medarticle.moslek.ru/images/40496.jpg
№4? За това топченце ли говориш?
Това е клитора!Първоначално написано от 5e5cuTy
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХПървоначално написано от Frozen_Flame
![]()
![]()
![]()
Върха на клкитора по принцип изглежда като малко топченце с "качулка" от кожа. Ако дръпнеш тази "качулка" нагоре ще видиш нещо като топченце.
При всички случаи такава пряка стимулация е по-скоро неприятна да не кажа болезнена..![]()
Maточната шийка на пипане е като топче...нооо...не знам за какво говориш![]()
Мале, мале... все едно аз да питам къде ми се намира носа.Първоначално написано от Frozen_Flame
Сещам се за какво говориш.... хммм.. как да ти го обясня .. това е нещо като център на удоволствието и... като цяло може да се измества с мм така че не винаги е на едно и също място, но мисля че имаш правилна представа за мястото от това което описахайде успех ....
П.П. Наистина е страхотно местенце...![]()
И къде е? Обясни де? Аз лично не се сещам за какво говори... Единственото "топченце" за което се сещам е клитора....Първоначално написано от vellvet
![]()
Кажи къде си го прочел това .. че тука 3та световна ще стане.. Какви са тея спорове ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ейй един да знае...най-сетне след всички гъзари, които бяха убедени, че е клитора...е не е...хак да ви е.Първоначално написано от vellvet
Та...за изместването да...понякога даже се усеща, просто исках да бъда сигурен дали е това топченцето или съм стимулирал нещо друго последния път щото от леки пъшкания и скимтене премина във викане и голямо гърчене, но както и да е...явно съм го уцелил...вече ще знамМерси за отговора. Ако знаеш нещо повече моля пиши.
Може ли да обясните МОЛЯ!Първоначално написано от Frozen_Flame
Жена съм и знам какво представляват половите ми органи и въпреки това такова "топченце" никъде не съм напипвала...
Наистина ми е интересно.![]()