.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от Anavar
    bez steroidi nese pravi golqma masa i d1lbok relef.Ima si b1rz na4in za 5 meseca s1m vijdal dramati4i reluztati ama trqbwat pari.Jeleznata kombinaciq e Insulin Hromon na Rasteja i steroidi za 5meseca ti trqbwat 10bona s hranata ako gi ima6 6e stane6 nay-golqmato kopele v daskalo seki 6tete gleda s iskriwen vrat :P :P
    И му скача човек, който 3 месеца е тренирал боен спорт или просто е надъхан, пребива го и после цялото даскало да му се смее?

Имам чувството, че живея в 70/80/90-те, дето се смята, че големите мускули са силни, нищо вярно.

К У Р ЗА ХИМИЯТА !

Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Цитирай Първоначално написано от Anavar
    bez steroidi nese pravi golqma masa i d1lbok relef.Ima si b1rz na4in za 5 meseca s1m vijdal dramati4i reluztati ama trqbwat pari.Jeleznata kombinaciq e Insulin Hromon na Rasteja i steroidi za 5meseca ti trqbwat 10bona s hranata ako gi ima6 6e stane6 nay-golqmato kopele v daskalo seki 6tete gleda s iskriwen vrat :P :P
    И му скача човек, който 3 месеца е тренирал боен спорт или просто е надъхан, пребива го и после цялото даскало да му се смее?

Имам чувството, че живея в 70/80/90-те, дето се смята, че големите мускули са силни, нищо вярно.

К У Р ЗА ХИМИЯТА !
    edin golqm kur za tebe. daje nese opitwal spirica s hapa ako opita6 nqma dagi ostavi6 li4en opit

Смърт бе, то и хероина, ако го почнеш, няма да го оставиш, но нужно ли е да го почвам ?

мале тук сте все големи разбирачи.... думи нямам един говори че трябва калории да се приемат - глупости на търкалета ако ще ставаш плувец и плуваш всеки ден може калории.НО ти яж протеини яйца(само белтъци) ориз овесени ядки а тия дето плюят химията - те дори не знаят какво представлява- за ваше сведения химияте не е нищо чуждо за организма ви просто в по-големи количества тестостерони.БЕЗ БОДЕЖ НЯМА РАЗТЕЖ

препоръчвам ви филма Bigger Stronger Faster.

те дори не знаят какво представлява- за ваше сведения химияте не е нищо чуждо за организма ви просто в по-големи количества тестостерони.БЕЗ БОДЕЖ НЯМА РАЗТЕЖ
    От такива ''компетентни'' изказвания хората страдат. Недай боже някой да те послуша. Това, че външното вкарване на тестостерон нарушава хормоналния баланс, говори ли ти нещо??

Аз съм абсолютно ЗА всякакви хранителни добавки, но не виждам НИТО ЕДНА причина да застана зад използването на химия, овен като лекарствено средство при някакво заболяване.

За мускулната маса - на първо място са протеините, да, те са от съществено значение за изграждане на мускулната тъкан, но в същото време трябва да си осигуриш достатъчно калории от качествен източник, които да поемат големия енергиен разход при тежката тренировка за мускулна хипертрофия. Качествен източник на калории са храните, предоставящи бавни въглехидрати - личните ми фаворити са оризът и овесът.

Обилното хранене, предоставящо необходимите протеини, въглехидрати И МАЗНИНИ (защото и те имат своето значение), както и ежедневния прием на витамини, съчетано с хранителни добавки за възстановяване (протеинов прах, креатин, глутамин и мн мн мн други), съобразена тренировка и достатъчно сън...ето това гарантира развитието на един здрав и мощен организъм, мускулната маса идва сама, важна е волята и разбирането на нещата - капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство.

Постигнатото бавно и чисто, по естествен път, струва много повече от химическите мускули...защото освен една качествена маса ти развиваш своя дух и своето търпение. И най-вече запазваш здравето си.

Град
    sofiq
    аз също тренирам футбол и тичам много освен на тренировка и индивидуално моят съвет е да ядеш много пъти по малко да съчетавш с тренировките и задалжително поне 1-2 дни от седмицата не прави нищо силово и яж много месо без толкова подправки и глупости просто варено месо аз така направих муслули и отслабнах 8 кила за 1 месеца успех
    Не ме харесваш?!?Ако искаш ме мрази...само че не ми пречи (*)

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Някаква диета и яко фитнес

Ако искаш да направиш мускули, трябва да тренираш усилено и постоянно. Ако решиш да си ги превиш с химия, обаче, не те съветвам.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от HaCkO
    Ммм... значи вчера обещах значи нормалното количество калори дневно е 2000 за да се чувства организма ти добре а за да качваш килограми и да набиваш на мускули ти трябват поне 2800 немога да си намеря таблицата за храните и тяхния калориен статус но обещавам да я намера и да ви я кача за да видите и прицените какво можете и какво не можете да си позволите а правилното хранене е на всеки 2 часа леко похапване и сутрин обед и вечер яко натъкване до спукване
    Намери ли табличката,че съм много заинтерисован?

recore
    Guest
    А какво ще кажете за едро тяло да стане силно - без химия! яко яко колко да е яко- 175см, 75 кила! диета ли трябва + трен - каква диета да се спазва - все говорите да се яде обилно, но при мен е друго какво да правя хора !

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от recore Виж мнението
    А какво ще кажете за едро тяло да стане силно - без химия! яко яко колко да е яко- 175см, 75 кила! диета ли трябва + трен - каква диета да се спазва - все говорите да се яде обилно, но при мен е друго какво да правя хора !
    харакири

Повече от фен
    От многото съвети, добре ще е за теб да избереш само полезните. Мусули и красиво тяло се постигат, с начин на живот. Не е необходимо да ползваш химия, дори и хранителни добавки. Защо ти е стимулиран разреж? Искаш ли да живееш по-дълго?
    Има народна мъдрост: - "Рано пиле рано пее, но и рано го колят". Това е шега разбира се, но има истина в доста коментари тук. Според мен, трябва да си изградиш режим на хранене, който да ти стане навик. С вегетарианство мускули не се правят, но витаминозната храна е необходима. Яж повече ориз с различни видове месо, но без мазнини. По-голям процент протеини за сметка на въглехидратите. Пий повече вода, с нея ще изхвърляш токсините от организма си, а и знаеш какъв е процентът на вода в организма. Ако имаш възможност ходи два пъти седмично, по два часа на фитнес, това е достатъчно. Вярно е, че след физическо натоварване при почивка (сън) се изграждат мускулите на тялото. Не прави гладни диети, защото тогава организма се храни за сметка на мускулите. Може да започнеш с лицеви опори всяка ситрин като станеш от сън, нещо като физ.зарядка. Първо правиш, колкото можеш, а после през три дни ги увеличаваш с по една докато стигнеш предела. Движи се пеш, без автомобил или друг транспорт, като на ден извървяваш най-малко 5 км. пеш или 10 км. с велосипед. Аз имам в двора си у дома кладенец с помпа, която освен с мрежово напрежение превключвам и на велогенератор с мощност 2 000 вата. На ден изпомпвам до 2 куб. метра вода, когато не съм успял да наваксам с дневното натоварване. В момента съм 177 см. тежа 104 кг когато съм с празен стомах и съм с бицепси 48 см обиколка. А, съм и на 46 години. Всичко трябва да правиш разумно, според възможностите на организма си. Не е необходимо физическо претоварване. Имам приятел, с когото тренираме. Преди 6 години беше с наднормено тегло. Още след втората година се очертаха коремни плочи и при него, след като си изгради режим на живеене. Сега се радва на физическото си състояние. Желая и на теб успех!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    От многото съвети, добре ще е за теб да избереш само полезните. Мусули и красиво тяло се постигат, с начин на живот. Не е необходимо да ползваш химия, дори и хранителни добавки.
    Можеш, примерно, да биеш жена си по 5-6 пъти на ден, като за начинаещ... след втората година, можеш да я потрошаваш по 10-12 пъти, но внимавай да не претренираш, че вкарват в затвора.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Можеш, примерно, да биеш жена си по 5-6 пъти на ден, като за начинаещ... след втората година, можеш да я потрошаваш по 10-12 пъти, но внимавай да не претренираш, че вкарват в затвора.
    Виж, това го бях пропуснал, но да уточня. Ако си внимателен и малко по-хитър, може и да не те вкарат в затвора, а да извлечеш полза от побоя, който си и нанесъл, като тренировка, за назидание на други като нея с претенции за равноправие. Радвам се, че ме допълваш, щото по някога пропускам толкова важни неща, но щом ти си тук, няма страшно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си