.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    На слънцето :>

Раздяла или .. ?

Охх .. прочетох една тема и реших и аз да си споделя какво ми е ..

Амии .. ходя с едно момче малко повече от седмица .. и още преди да е минала седмицата той ми казва 'хайде да си вземем малко почивка' .. на което аз реагирах малко силно .. разплаках се и му казах , че ако иска да ми тегли майната да дава направо .. той каза , че не иска това , а просто всеки ден сме се виждали и неможело да му домъчнее .. това ми го каза в четвъртък .. по скайп .. в сряда и четвъртък не се бяхме виждали , а на мен ужасно ми липсваше още тогава .. сегаа .. незнам .. аз съм страшно влюбчива и още от преди да излезем за пръв път вече бях .. напълно хлътнала , а след първата среща вече нямам миг в който да не мисля за него .. той и преди това ме ревнуваше и .. оо незнам .. просто имам чувството , че всичко свършва , а аз не искам това ..

Моля Ви дайте съвет и мнение как мислите .. дали ще се раделим ? Дали му пука за мен ? А какво да правим ако все пак продължим ?

Остави го да прави каквото иска... Щом иска почивка - дай му я .. Въпреки че аз не виждам за 1 седмица кво толкова ще си почива ... Остави го да разбере, че и той не може без теб Мисля, че ако искаше да ти тегли майната - директно би го направил ... Не знам според мене е така ..
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Според мен той незнае дали иска да е с теб или не.. Мисля,че колкото и да си влюбена в него трябва да помислиш за себе си... и да сметнеш кое е най-доброто решение ...аз ако бях на твое място.. щях да си помисля,че ме използва ..но се надявам при теб да не е така : ))
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Re: Раздяла или .. ?

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    оо незнам .. просто имам чувството , че всичко свършва , а аз не искам това .. [/b]
    Най-вероятно е така. Но пък ако е искал да го направи, дали нямаше да ти каже, че това е краят още не момента?
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    и аз това си мисля.. ако е искал да ме отреже да го е направил още на момента .. добре обаче има я и вероятноста да не иска по скайп /нормално../ и така .. но в тоя варянт за кво направо не искаше да се видиме още същия ден да ми я тегли на живо ? А и продължава да ми говори с умалителните имена .. да м,и пише целувки ..

о.О .. направо .. вече почвам да се чудя аджеба що се на мене ?!

Каква почивка иска тоз момък още след първата седмица?
    Изчакай и ще видиш какво ще стане... Според мен неговите чувства не са толкова силни като твоите... и едва ли ще се получи нещо...
    Успех все пак!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Перник
    Спри да мислиш за него.Зарежи го.Щом иска почивка от първата седмица,значи и следващите ще иска..!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    София
    Нов ник: Cassidy

И ти се впрягаш от това на първата седмица?О, боже!Ако бях на твое място, нямаше да мисля да се събираме пак, след тая почивка, изсмивам му се в лицето и продължавам...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Каква почивка иска тоз момък още след първата седмица?
    Изчакай и ще видиш какво ще стане... Според мен неговите чувства не са толкова силни като твоите... и едва ли ще се получи нещо...
    Успех все пак!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    една седмица, пиши я на пясъка и търси нов субект, в който да се Флюбиш

голяма драма, честно !

Град
    точно това е .. че нямаше да се впрягам ако не бях толкова влюбчива ..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    точно това е .. че нямаше да се впрягам ако не бях толкова влюбчива ..
    Случва се понякога...но по-добре е за теб да спреш да се занимаваш с него. След като иска почивка на първата седмица, представи си какво би било бъдещето ви?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Дай му времето, което му е нужно, не го притискай

Град
    Под зелените смокини
    майната им на тия лафчета " имам нужда от почивка,от време и тн"
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Моля драгите съфорумци да вземат под внимание коефициент "Плевенска времева константа", според която седмица излизане в Плевен се равнява на един месец по всеобщо приет български стандарт.

Живял съм в плевен достатъчно дълго и имам познати там достатъчно много, за да знам че проблема е напълно "ежедневен", прекалено често излизане и прекалено бързо писване. Прекалено голяма влюбчивост и честно казано прекалено малък шанс за бъдеще. Приемам залози за крайна дата.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Re: Раздяла или .. ?

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    дай му "почивка"(все едно го караш да бачка ака както и да е)
    Според мен, ако искаше всичко да приключи, да ти го бе казал лично, освен в случаите, когато няма смелостта да го направи...

Град
    хм .. амии аз малкоо .. май поскъсах лекичко с него .. просто го изебавах за тва с почивката .. той вика утре /демек неска/ да се видиме ии .. аз изцепих

"ама сигурен ли си че ти е достатъчно домъчняло ? :S"

.. не се сдържах просто

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    хм .. амии аз малкоо .. май поскъсах лекичко с него .. просто го изебавах за тва с почивката .. той вика утре /демек неска/ да се видиме ии .. аз изцепих

"ама сигурен ли си че ти е достатъчно домъчняло ? :S"

.. не се сдържах просто
    Са поне има да си почивааааа

Мега фен Аватара на EarthShaker
    така ве!

Град
    ся нескаа .. незнам дали изобщо ще се видиме или не .. всъщност не исках да късаме ама просто .. не се стърпях

Кво ще кажете , да го чакам ли да ми пише или аз да му се включа ?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е,ще ти мине това увлечение към него,все пак една седмица е много малко време,за да се влюбиш до такава степен.

еми остави го без тебе да е ,щом така предпочита и после нека да направи сравнение как му е по-добре,но кажи му да не си играе тъпи игрички и каквото има да казва,нека да стреля направо.А на теб колкото и да ти е трудно ,съгласи се и не го търси въобще през тази седмица,прави се на убидена и разсърдена!
    после ще разбереш реакцията му. УСпех ти желая
    Малко сме разумните.

Град
    о .. не сме скъсали извиних му се , че го изебавах така здравоо ии .. само дето неска не можахме да се видиме да поговориме , понеже не му беше добре .. утре ще се видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си