- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обем на косата??
Здравейте...
Такам пиша, защото напоследък нещо ми се прецаква обема!Лаковете не държат достатъчно или и аз не знам...Плс кажете ми как си правите траен обем...
Мерси предварително!![]()
Ами купи си по-хубав лак
На тафт черния е най-силния.
Топирай се с гребен,но косата много се накъсва така и се изтощава.
Ако имаш преса с вафлички ги слагай само в корените-на мен много ми харесва как става така.
Други начини не знам.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ми мойта коса е страшно без обемнна и ето как и придавам доста добър обем, който издържа от къпане до къпане (почти)
значи взимаш пяна за омен (на тафт зелената или на велафлек), обла четка и сешоар...разделяш косата на пластове и почваш кичур по кичур: слагаш пяна на кичура и с четката и сешоара сушиш и така цялата коса...звучи доста сложно, ма при мене за 25-30мин е готово...ако косата ти е от мнооого непокорните вече на другата сутрин с ложи малко пяна само на най-долния слой, за да си личи обема от предния ден...надявам се, че ме разбра и ти бях от полза![]()
Тва на суха коса го правиш или на влажна? (:Първоначално написано от silver_moon
Суетата.Моят любим грях.
дам,за топиране става въпрос иначе мс за съветитеА иначе си правя и вафлички в корените и лак слагам доста и с гребенче топирам дълго,но пак пада бързо...плс хелп!
![]()