.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: kakto i da e.

kakto i da e.

.jg

Според мен не трябва да ти пука. Не правите нищо нередно. И да разберат им кажи истината...

ами не милсля ,че е грешка ,но ако родителите ти държат толкова на чуждото мнение си потърсете някое по скрито място.Съмнявам се някой да им каже макар ,че найстина клюкари много . И още нещо родителите ти знят ли ,че той е по голям от теб

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

...

Пребиваш Клюкарките и готово

По темата...съмнявам се някоя от клюкарките да каже на вашите, че сте се селували... <---Мое мнение

Цитирай Първоначално написано от AwwwSugar
    ами не милсля ,че е грешка ,но ако родителите ти държат толкова на чуждото мнение си потърсете някое по скрито място.Съмнявам се някой да им каже макар ,че найстина клюкари много . И още нещо родителите ти знят ли ,че той е по голям от теб
    ами да знаят за него и не удобряват връзката ни,заради разликата в годините.

Град
    Перник
    То па нали ви е голяма разликата..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Re: Дали ще разберат?

Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_to
    С гаджето ми ,което е с 5 години по-голямо от мен ,като бяхме на долу се целувахме на една пейка.Прегръщахме се и се целуваме,не сме се натискали нито сме лягали 1 върху др,нищо такова.Но аз съм от село и хората тук са ОГРОМНИ клюкарки(всеки гледа да те оплюе.)
    А близо до пейката където бяхме имаше библиотека,аптека,площадка ,болница...та смисъл имаше си хора.
    Сега след 2 седмици родителите ми ще се прибират (те работят извън БГ) и ме е страх някоя клюкарка да не им каже че така сме се целували на обществени места.защото нашите не ми дават ,те го приеамат за излагация,и ако разберат такова нещо сиг ще ме закарат да уча там при тях ,а аз не искам. С приятелят ми се виждаме там,защото в това село няма другаде къде.аз съм на 15,а той на 20 ,заедно сме от почти 2 години.
    1.Кажете ми грешка ли е това ,че се виждаме там?..
    2.Според вас ще разберат ли нашите?дали някой ще им каже>?
    3.и ако разберат какво да им кажа?
    4.и все пак дайте някакъв съвет,да продължим ли да се виждаме там?
    плс хелп
    1.Кажете ми грешка ли е това ,че се виждаме там?..- Ами не е, щом няма къде другаде.
    2.Според вас ще разберат ли нашите?дали някой ще им каже>? - Ами възможно е.Не се знае кой те е видял.
    3.и ако разберат какво да им кажа? - Ами не ги лъжи, кажи им истината за това момче.
    4.и все пак дайте някакъв съвет,да продължим ли да се виждаме там? - Защо не? С кого живееш? Защо не ходите във вас? Вие не сте правили нищо нередно! успех

Вижте, Моля!

Град
    София
    Нов ник: Cassidy

Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    Според мен не трябва да ти пука. Не правите нищо нередно. И да разберат им кажи истината...
    +1

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз не виждам нищо лошо в това да се целувате там....
    пък и да каже някой на вашите им кажи ..кво толкова е станало...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спукана ти е работата
    изслушай си конското, без да се правиш на умница и ще ти се размине най-леко

Според мен все някой ще си отвори устата...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Искаш ли да ти разкажа нещо...когато бях на 13-14 се влюбих в едно момче от моето село и тръгнахме. Беше първото ми гадже...първата ми любов.
    Аз съм от София...той беше в едно Врачанско селце...на 120 км от мен. Ходех си на село почти през 2 седмици за да го виждам и много го обичах. Но...той искаше да се крием,а аз недоумявах защо!!!
    Нарочно го целувах пред други хора,на улицата...разказвах на всички колко го обичам...и с това го издразних и скъсахме. След няколко месеца пак се събрахме...и така 3 години. Интересното беше,че и двамата се обичахме,но аз не мога да позволя да ме крие...исках да покажа на целия свят колко сладка двойка сме...но селските клюки още не бях ги изпитала върху мен...до...един празник.
    Беше се събрало цялото село...всички...над 300 човека пиеха и танцуваха...наще си бяха в къщи.Но другата ми рода беше там.
    С това момче бяхме разделени...спазвахме дистанция в началото,но аз го желаех... Аз бях пила...той също...даже прекали....
    Хвана ме за ръката...прегръщахме се,целувахме се пред всички и сякаш никой нищо не каза..някои ни се радваха...някои ни гледаха лошо...докато не се появи баща ми с една секира...а аз зяпнах шокирана от гледката на баща ми,който ме хвана за ръката и ме затегли към нас... Уплаших се...баща ми не ме е удрал от малка...само ми се кара...но тогава се уплаших...
    Проблемът бил...че някаква бабичка се обадила в къщи по телефона и казала на баба ми,че аз НЯКАКЪВ ме "дърпал" и ме принуждавал да излезна с него и да се оженим и да избягаме Щял да ме открадне

Баба ми се уплашила и казала на баща ми,че някакви са дошли с кола от друго село и са ме замъкнали да ме крадат, а баща ми без да мисли взел секирата да пази дъщеря си...
    И такива му работи...много смешна история стана...въпреки,че яко се уплаших тогава и още ме е срам. И все пак с бабички там не говоря вече...оная я намерих и такъв скандал и вдигнах,че щеше да получи удар горката...

Град
    L.A. \ Moscow
    спокойно бе... и излизайте на други места
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на mynichka
    Значи ..може и да разберат вашите и да не разберат ..но аз не мисля, че трябва да се криете и без това ходите 2 години ..Ако обичаш приятеля ти няма да се криеш ..напротив ще го покажеш на всички и също , че не ти пука какво мислят. А на вашите им кажи , че и да не се целувате там ..ще се целувате някъде другаде и винаги ще има хора , които да ви видят
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Враца
    Ходите от 2 години и никой нищо не знае
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ходите от 2 години и никой нищо не знае
    напротив всички знаят че ходя с него,цялото село сигурно
    но ме е страх да не кажат на нашите че сме се целували така и хората да ни гледат.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Абее..не тряя да ти пука,защото сте достатъчно големи (поне той) и на правите нищо лошо !
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не виждам нищо лошо в това...не се притеснявай толкова. Кажи на родителите си, че не си чак толкова малка, а и това е просто целувка
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_to
    Цитирай Първоначално написано от AwwwSugar
    ами да знаят за него и не удобряват връзката ни,заради разликата в годините.
    все пак ходите от две години .Според мен вече са свикнали с него и немисля ,че ще има сериозни последици ако научат

Град
    Ямбол
    Баща ми разбра, че едно момче (тогаващния ми приятел) е спал у нас, мрънка, мрънка и толкоз. Повече дори не повдигна темата. Щом аз оцелях за спане (и не само... ) и ти за едни целувки ще оцелеееш!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

И да разберат какво ще стане ? Ще помрънкат малко , че не е прилично па ще спрат .. Ти какво си мислиш , че вашите си знаят че имаш приятел от 2 години, ама си мислят , че сте на фаза : "държане за ръчичка ли" ? Напълно им е ясно какви ги вършиш ... Понякога дъртите не са толкова заблудени колкото изглеждат Това е само маска , за да ги мислим за такива
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    И да разберат какво ще стане ? Ще помрънкат малко , че не е прилично па ще спрат .. Ти какво си мислиш , че вашите си знаят че имаш приятел от 2 години, ама си мислят , че сте на фаза : "държане за ръчичка ли" ? Напълно им е ясно какви ги вършиш ... Понякога дъртите не са толкова заблудени колкото изглеждат Това е само маска , за да ги мислим за такива
    +1

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    +1
    +2 Все пак сте заедно от 2 години....

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Виждам, че си си изтрила първия пост, заключвам темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си