Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_to
С гаджето ми ,което е с 5 години по-голямо от мен ,като бяхме на долу се целувахме на една пейка.Прегръщахме се и се целуваме,не сме се натискали нито сме лягали 1 върху др,нищо такова.Но аз съм от село и хората тук са ОГРОМНИ клюкарки(всеки гледа да те оплюе.)
А близо до пейката където бяхме имаше библиотека,аптека,площадка ,болница...та смисъл имаше си хора.
Сега след 2 седмици родителите ми ще се прибират (те работят извън БГ) и ме е страх някоя клюкарка да не им каже че така сме се целували на обществени места.защото нашите не ми дават ,те го приеамат за излагация,и ако разберат такова нещо сиг ще ме закарат да уча там при тях ,а аз не искам. С приятелят ми се виждаме там,защото в това село няма другаде къде.аз съм на 15,а той на 20 ,заедно сме от почти 2 години.
1.Кажете ми грешка ли е това ,че се виждаме там?..
2.Според вас ще разберат ли нашите?дали някой ще им каже>?
3.и ако разберат какво да им кажа?
4.и все пак дайте някакъв съвет,да продължим ли да се виждаме там?
плс хелп
1.Кажете ми грешка ли е това ,че се виждаме там?..- Ами не е, щом няма къде другаде.
2.Според вас ще разберат ли нашите?дали някой ще им каже>? - Ами възможно е.Не се знае кой те е видял.
3.и ако разберат какво да им кажа? - Ами не ги лъжи, кажи им истината за това момче.
4.и все пак дайте някакъв съвет,да продължим ли да се виждаме там? - Защо не? С кого живееш? Защо не ходите във вас? Вие не сте правили нищо нередно! успех