- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakto i da e.
.jg
Според мен не трябва да ти пука. Не правите нищо нередно. И да разберат им кажи истината...
Пребиваш Клюкарките и готово![]()
По темата...съмнявам се някоя от клюкарките да каже на вашите, че сте се селували... <---Мое мнение
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ами да знаят за него и не удобряват връзката ни,заради разликата в годините.Първоначално написано от AwwwSugar
![]()
1.Кажете ми грешка ли е това ,че се виждаме там?..- Ами не е, щом няма къде другаде.Първоначално написано от bonbon4e_to
2.Според вас ще разберат ли нашите?дали някой ще им каже>? - Ами възможно е.Не се знае кой те е видял.
3.и ако разберат какво да им кажа? - Ами не ги лъжи, кажи им истината за това момче.
4.и все пак дайте някакъв съвет,да продължим ли да се виждаме там? - Защо не? С кого живееш? Защо не ходите във вас? Вие не сте правили нищо нередно!успех
![]()
Нов ник: Cassidy
+1Първоначално написано от Frozen_Flame
аз не виждам нищо лошо в това да се целувате там....
пък и да каже някой на вашите им кажи ..кво толкова е станало...
спукана ти е работата
изслушай си конското, без да се правиш на умница и ще ти се размине най-леко
Според мен все някой ще си отвори устата...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Искаш ли да ти разкажа нещо...когато бях на 13-14 се влюбих в едно момче от моето село и тръгнахме. Беше първото ми гадже...първата ми любов.
Аз съм от София...той беше в едно Врачанско селце...на 120 км от мен. Ходех си на село почти през 2 седмици за да го виждам и много го обичах. Но...той искаше да се крием,а аз недоумявах защо!!!
Нарочно го целувах пред други хора,на улицата...разказвах на всички колко го обичам...и с това го издразних и скъсахме. След няколко месеца пак се събрахме...и така 3 години. Интересното беше,че и двамата се обичахме,но аз не мога да позволя да ме крие...исках да покажа на целия свят колко сладка двойка сме...но селските клюки още не бях ги изпитала върху мен...до...един празник.
Беше се събрало цялото село...всички...над 300 човека пиеха и танцуваха...наще си бяха в къщи.Но другата ми рода беше там.
С това момче бяхме разделени...спазвахме дистанция в началото,но аз го желаех... Аз бях пила...той също...даже прекали....
Хвана ме за ръката...прегръщахме се,целувахме се пред всички и сякаш никой нищо не каза..някои ни се радваха...някои ни гледаха лошо...докато не се появи баща ми с една секира...а аз зяпнах шокиранаот гледката на баща ми,който ме хвана за ръката и ме затегли към нас... Уплаших се...баща ми не ме е удрал от малка...само ми се кара...но тогава се уплаших...
Проблемът бил...че някаква бабичка се обадила в къщи по телефона и казала на баба ми,че аз НЯКАКЪВ ме "дърпал" и ме принуждавал да излезна с него и да се оженим и да избягамеЩял да ме открадне
![]()
Баба ми се уплашила и казала на баща ми,че някакви са дошли с кола от друго село и са ме замъкнали да ме крадат, а баща ми без да мисли взел секирата да пази дъщеря си...
И такива му работи...много смешна история стана...въпреки,че яко се уплаших тогава и още ме е срам. И все пак с бабички там не говоря вече...оная я намерих и такъв скандал и вдигнах,че щеше да получи удар горката...
спокойно бе... и излизайте на други места
Raise your fist!
Значи ..може и да разберат вашите и да не разберат ..но аз не мисля, че трябва да се криете и без това ходите 2 години ..Ако обичаш приятеля ти няма да се криеш ..напротив ще го покажеш на всички и също , че не ти пука какво мислят. А на вашите им кажи , че и да не се целувате там ..ще се целувате някъде другаде и винаги ще има хора , които да ви видят![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
напротив всички знаят че ходя с него,цялото село сигурноПървоначално написано от nicolepcd
![]()
но ме е страх да не кажат на нашите че сме се целували така и хората да ни гледат.
Абее..не тряя да ти пука,защото сте достатъчно големи (поне той) и на правите нищо лошо !
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не виждам нищо лошо в това...не се притеснявай толкова. Кажи на родителите си, че не си чак толкова малка, а и това е просто целувка![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Баща ми разбра, че едно момче (тогаващния ми приятел) е спал у нас, мрънка, мрънка и толкоз. Повече дори не повдигна темата. Щом аз оцелях за спане (и не само...) и ти за едни целувки ще оцелеееш!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И да разберат какво ще стане ? Ще помрънкат малко , че не е прилично па ще спрат .. Ти какво си мислиш , че вашите си знаят че имаш приятел от 2 години, ама си мислят , че сте на фаза : "държане за ръчичка ли" ? Напълно им е ясно какви ги вършиш ... Понякога дъртите не са толкова заблудени колкото изглеждатТова е само маска , за да ги мислим за такива
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
+2 Все пак сте заедно от 2 години....Първоначално написано от ImmortalForever
Виждам, че си си изтрила първия пост, заключвам темата.