- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боядисващ шампоан
Потърсих, но не намерих такава тема.
Ако може малко информация - кой шампоан или въобще продукт боядисва косата и след това се изтрива (не боя или кана).
От кой вие сте доволни и не ви е прецакал косъма?
До колко време се изтрива боята и дали цветът се маха от корените надолу или от цялата глава?![]()
Мерси.
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
вече нз дали косата ми е дефектна или шампоана, пробвала съм 5 вида и все не се получава![]()
а иначе стои до 6-8 измивания (от опаковката)
мм не мога да ти препоръчам марка..![]()
Аз искам да я направя червена, а в момента естествения ми цвят е светло кестенява.Таа, ако можеш/ете, да ми кажеш/те от къде да си купя тва? Мерсиии :*
You're all I want
Here with me do you see
You're all I need... <3
веднъж пробвах да се направя с такъф балсам мисля ,че беше и имаше ефект ... , но после много цапа а и не при всеки тип коса.. се отмива.. при една позната така и не се отмино ти сама ще си прецениш дали да пробваш или не.Аз използвах на Престиж
![]()
има един на palette ako ti e po dulga kosata moge i 2 paket4eta po 2,5lv e ednoto gore dolu,ako ti e kestenqva mn dobre 6te stane 4ervenoto na mene li4no predi ne mi hvana ama moita e 4erna zatova i q boqdisah s boq ama ti nedei de
Имаше един на "Сънсилк". Ползвах го за да си я потъмня леко, но беше доста отдавна. Питаха ме дали не съм се боядисвала, следователно имаше ефект. Но като се има предвид, че моята коса е тъмно кестенява.![]()
С такива шампоани, не можеш да си промениш цвета. Например от кестенява да стане червена. И ефекта се появява след доста нанасяния.
Успех!![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Еми примерно може ли косата да се изсветли с такъв шампоан?
Мерсии на всички![]()
![]()
![]()
Аз съм решила да посъбера малко пари и да си купя някаква по-скъпа, като за пръв път да се поглезя леко и после, без друго ще ми мине мерака. Смятам да си взема професионална на L'oreal, казаха, че били много добри, струват около 20 лв. Ще пиша какво е станало после.
И все пак не отказвам още отзиви, докато не го направя. :Р
You're all I want
Here with me do you see
You're all I need... <3
Аз съм ползвала такива ра'оти. Ефектът е за малко повече от седмица (ама аз си мия косата често) и е все едно си се боядисвала с нормална боя, но пада с къпането. Аз имам кестенява коса и стана тъъмно червена, ама ако искаш да я правиш руса, лилава, синя, зелена или нещо подобно - нямаш шанс.
С много желание влязох в банята и се опитах да постигна някакъв резултат - ама в момента косата ми си е все още кестенява и си скубя косите, че дадох 16 лв за Л'ореал, които уж са изпитана марка. То от косата де, от кое ше е![]()
You're all I want
Here with me do you see
You're all I need... <3
Боядисващия шампоан еп пълен ш*т ... пробвах няколко вида на различни марки и резултата е УЖАСЕН!!!
А естествената ми коса не е много тъмна (:
Боя рлз![]()
с боядисващ шампоан нищо не става..пробвала съм червено и нямаше никаква разлика,иначе имах едни руси краища и когато искам да го направя с черен цвят шампоан стана сининаче държи на 2 измивания някъде
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Aми ако косата ми е светло кестенява може ли да стане бяло-руса или поне светло руса![]()
![]()
Само със здрава боя. Аз, че съм руса, не мога да си я изсветля с шампоан....Първоначално написано от Dian4ety
Емиии, само да кажа, понеже се боядисах втори път, обаче тоя път с оцветител на Палете, който за разлика от Л'ореал-а струваше 4 пъти по-малко (Л'ореал беше 16 лв) и в момента косата ми е невероятно бордо. Така че съм ужасно щастлива.![]()
You're all I want
Here with me do you see
You're all I need... <3
Каквато и да е фирмата само червеното хваща![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Престиж - 2лв. Боядиса ЯРКО червено светло кафявата ми коса.Е след като се измих 2 пъти нюанса стана розов.
за нищо не стават тея балсами ...
Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)
да ти кажа няма очарователен ефект,но зависи и от косата ти.На мойта не действа ама да знаеш,че тряя преди тва да не си я боядисвала![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
Интересна темичка сте подхванали... Аз също имам мерак да си направя косата червена или само крайщата.. не съм решила още.... Имам запитване към вас... тъй като до сега не съм използвала тези придобивки... Бихте ли ме посъветвали кое изхабява по-малко косата... Боята, оцветителя или този шампоан който й придава цвят.. ?
До сега не съм направила крачката да променя цвета й, точно от този страх да не се увреди доста, тъй като косата ми е доста хубава... Та вие какво бихте ме посъветвали, за да зная към какво да се ориентирам ?
моя съученичка е с кестенява коса и се боядиса червена и хвана мн добре за около 1 месец и нещо а вторият път нищо не хвана може би са били различни марки
Тея боядисващи глупости за нищо не стават и плюс това се отмиват бързо ;]]
За червено е най-добре с къна, според мен....