- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Постъпих ли добре?
Здравейте,харесала съм си едно момче от тренировките,показах го на моята приятелка и тя го хареса и се оказа че се познават,пишат си и т.н казах и че адски мн го харесвам и тя сега ми съобщи,че искала да излезнем с него на кафе и искала нещо с него,като приятелка ме попита дали ще и се сърдя ако правят нещо и аз и казах,че и без това сиг нямам шанс с него (което може и да не е така,защото в тернировките си хвърляме погледи ;д) иии и казах да прави каквото иска,и в 6 и 30 имаме среща с него,сега ми е адски гадно,и искам да попитам дали съм постъпила добреМерси
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
И тримата заедно ли имате среща, че нещо не разбрах![]()
еlsy![]()
хах според мен тя е постъпила тъпо...ти си и казала че го харесваш нз си кво си, пък после те кара да излизате заедно и дали ще имаш против, че иска нещо с него
доста умно...
![]()
white sensation![]()
еми ние 2те щяхме да излизаме(само двете) ии тя реши да покани и него и аз казах добреии така,казах и да ми прати и чат,прати ми го прочетох го иии ....
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
пишеш в леко лапешки стил което ме дразни и плюс всичко,това че те гледа не значи че те харесва.Ти колко момчета гледаш,нима харесваш всички тях.Оставаше и да тренирате заедно и да не се гледате.Той ако те харесваше щеше да направи нещо според мен и другото което в твоята приятелка не ти е никаква приятелка честно казано.По-добре излез с тях,наблюдеавай всичко внимателно,бъди общителна и гледай да изпъкнеш повече от нея.После пусни да видим кво е станало и тогава ще могат да ти се дадат повече съвети.
за погледите имах предвид,че са по различни,но както и да е може да си прав/аА и да ще се натокам едно хубаво и ще се опитам да се докажа пред него,пък каквото стане стане
![]()
Абе ей много лесно си и го дала...я се бори за него и не го отстъпвай ей така на някоя си "приятелка" хах..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
не всички момичета са толкоав красиви за колкото се мислят.... и не всички имат шанс с когото са си харесали![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Колко добра приятелка ти е въпросното момиче? Ако държиш на нея, не позволявай на някакво момче да застава между вас... макар че като гледам тя май не държи особено на теб... Абе я първо кажи как е минала срещата, за да можем да дадеме по-адекватни отговори.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
перфектно мина,но тя ме прецака защото тя беше до 8 аз до 10 и ... а той отиде с едни момчета и нямаше как да остана с него,щото тя ме накара да кажа че и аз съм до 8,казах и че той не може да ни скара и му казах,че и аз съм до 8 и така.Иначе си говорихме смяхме сеЗабавно беше и утре сме на тренировки
![]()
Абе момиче ти тъпа ли си?Откъде накъде тя ще ти казва до колко ше стоиш,какво ще правиш и т.н.Щом виждаш че не ти е никаква приятелка няма смисъл да я слушаш и по-добре даже съвсем я изолирай от себе си ( и от него)Първоначално написано от sweet_f_pz
![]()
Извинявай , ама тя нещо като майка ли ти се явява ? Защо пък тя ще ти казва доколко ще си .. трябваше да й теглиш една майна и у лево ... Пффф ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
+ 1Първоначално написано от SunFl0w3r
![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
Оф, ако сте приятелки, няма нито едната да го вземе, защото ако ти спечелиш, тя ще се чувства зле във вашата компания, както обратното. Така че спрете разните срещи и т.н. Не знам за каква борба говорят другите, но някой определено ще бъде прецакан, ако правиш това, което те ти казват. Помисли си кой ти е по-скъп и ако е момчето, излизай си с него (САМА!) и така, но ако е момичето.. сигурно си се досетила какъв е отговора. ;]
Първо въобще не и се давай така лесно! От къде на къде ще ти казва какво да правиш, до колко да седиш навън и т.н... !? Не казвам да се скарате, а просто й се противопоставяй! Не я оставяй така да владее посоката на живота ти, някой ден жестоко ще съжаляваш, повярвай ми.Стегни се и осъзнай, че трябва винаги да се бориш, за това, на което държиш! Винаги!![]()
Ако държиш повече на нея - остави момчето, ако държиш повече на него - остави нея.Признай й чувствата си без значение дали ще ти проговори пак или не.Важно е да е наясно, че ти ще се бориш за него и няма да го дадеш без борба.Не може така да ти задига "чувствата".А и избора ти няма да е мн труден предвид това как тя доказва "колко добра фр" ти е.Айде успех!![]()
И разказвай!![]()
+1Първоначално написано от SunFl0w3r
за авторката: Ти май сама се опитваш да си прецакаш шансовете с него!?!?! Я се замисли малко, бе момиче!!! Вместо да използваш да си САМА с него, ти се водиш по акъла на някаква .... . Я се осъзнай!!!!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Съмнявам се ,че можеш да видиш в нейно лице приятелка![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Не мисля, че тя ти е приятелкаа...
.. ии не и позволявай така да те командва и манипулира :P
- Осъзнай се преди да е станало твърде късно
.. тогава може и двете да съжелявате !
Фsiчк0 идва za da si 0tide !!
Много добре казано!Първоначално написано от LiRRRa
Не се оставяй толкова лесно да те командват - това с нищо няма да ти помогне.. Така само ще те разигравят хората..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
И да и го казвате - никаква полза. Ако не сте разбрали в досегашното си съществуване, в живота има лидери и ... други. Тези другите просто са такива подчиняват се и това е .. много трудно може да се промени това нещо.
Към авторката.. опитай се поне малко да се промениш. Научи се да заебаваш всеки, който те командва. И не ти да се влачиш след нея и к'вото каже това да правиш, а обратното. Един път и се опълчи и да видиш как ще гледа на теб по друг начин и ще разбере, че не може да се ебава с който и скимне![]()
![]()
Ta takaam,okaza se che momcheto 1vo haresvashe neq,noo posle NI kaza che haresva men i che e bil v greshka za neq,sega toi iska da hodim,no na neq i e mn gadno che te sa se celuvali i toi i e kazal che ne e trqbvalo da stava takaI sega i az neznam kakvo da pravq,hem se radvam che sym go "spechelila" hem mi e gadno za neq ..
а на нея дали щеше да й е гадно за тебе,взимай го,казвам аз![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Тцтцт той май и той не знае какво иска. Според мен трябва да поговориш с приятелката си и да и кажеш колко мн го харесваш и т.н и че ако тя беше тръгнала с него и на теб е щяло да ти е гадно.....и т.н и т.н. Ако ти е истинска приятелка ще те разбере....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD