- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко е заплатата на родителите ви?
$etoh temata svarzana s djobnite i se ot4aqh kvi 40lv na den be ,po kolko pla6tat na maika vi i kolko na ba6tavi.Na mama zaplatata e 250lv,a natati 460lv,na men davat po 1.50 na den.Malko sa no nqma kak.
na nashte obshto sa 750lv 100% ne biha mi dali po 4lv na den iskliu4eno e !!!!![]()
popravqm se 40 lv de![]()
Наще нямат фиксирани заплати, защото се занимават с частен бизнес![]()
Получавам по 20 кинта на седмица и съм адски доволна![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Горе-долу същотоПървоначално написано от RedChil
Бих могла да кажа,че в доста от случаите дори те самите не знаят точно колко взимат за месеца,но мен никога до сега не са ме лишавали от джобните ми....осъзнавам какво им коства това и съм им много благодарна
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
еми майка зима 780 или там някаде а татко около 1200 дааат ми по 4-5 до 10 лева на ден малко са ама няма как![]()
Ти си бахти разглезената пикла...давали и по 4-5 до 10 и били малко...![]()
![]()
За мен няма точно определени пари за деня...може да похарча 4-5, може и нищо, зависи дали ми трябват...ама да твърдиш, че 10лв са малко неам думи...
![]()
Дават ми някъде по 20 лева за седмица и съм доволна,честно казано на ден ми стигат по 2-3 лева,не повече![]()
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Mи дават ми по колкото ми трябват.Ако не им поискам за нещо специално,ми дават 2-3 лева.Ама иначе ако трябва да си купя нещо може и 50 да ми дадат.
Родителите ми нямат точно определена заплата. Занимават се с частен бизнес. Моите добни също не са фиксирани, но харча около 8-10 лева дневно и това не е проблем за родителите ми.
ми колкото ми трябват но непрекалявам![]()
ама 40 кинта просто![]()
da eba na6te pyk nikvi pari ne mi davat ujasnoooooooo e
ako az ne si spe4elq ni6to nqma da vidq![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Чудя се,ако някой ден ти се наложи да изкарваш със 20ст на ден как ще се оправяш?!Първоначално написано от Анонимко
Какви хора има на този свят не е реално..... Преди малко казах,че не са ме лишавали...да всъщност това е така,но доста пъти аз сама съм преценявала,че няма да си купя еди какво си,защото съм виждала как нашите се чудят от къде да вземат пари,за да палтят тока(например).....ти знаеш ли въобще какво означават парите?!Знаеш ли тяхната стойност?!Чудесно е,че родителите ти успяват да ти осигурят 10 лв на ден,но ти нима си неблагодарен/неблагодарна?!
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
майка - 530лв
баща - 2300 (в службата) и отделно от частиня бизнес по около 200 000 на година (проектиране на обекти свързани с петролни продукти - бензиностанции, рафинерии, резервоари, инсталации и т.н.)
аз - 5-10 лв дневно... и съм що годе доволен...
Първоначално написано от Анонимко
Da predstavi si sigurno ne ti stigat gorkiqt ti gledai nekoi den da ne umre6 ot glad![]()
A po temata maika mi zima 300 i ne6to,a ba6ta mi kam 2500.Na men mi davat po 7-8 kinta na den i sam dovolna za6toto osaznavam kolko xora nqmat pari dori xlqb da si kupqt kamo li da imat po 10 kinta na den i da ne im stigat![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Баща ми взема по 500 на месец (бачка като шеф на нашия град на мляко Селекта), а пък майка ми по 800, защото е счетоводителка (е колко е вярно е друг въпрос) на фирмата и отделно е фиолог по руски в академията
ем на мама е 300 а татко няма точно определена щото се занимава с частен бизнес .Дават ми по 25 лева на месец и пак са ми достатачни![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
майка ми е главен асистент в университет и взима 350, а баща ми взима около 1000 май ..Дават ми по 10лв на седмица и се оправям .. е, естествено за някакви извънредни неща(рожденни дни, кина, басейни и т.н.) ми дават допълнително, но аз гледам да не ги цедя много ..
![]()
i s men e takaПървоначално написано от midian
![]()
Malele...i po novinite vikat 4e narodyt bil "na ryba na ocelqvaneto"....tc tc tc ...ako na6te pe4eliha ob6to 2830 lv na mesec i o6te 200 000 na godina...Na6te pe4elqt vseki po 500 lv na mesec nakyde...okolo 1000 ob6to no i te se zanimavat s 4asten biznes taka 4e kakto dneska pe4elqt 1000 utre moje da nqma ni6to...A otnosno parite...ne mi davat to4no,no i az se ograni4avam kato gi 4uvam vse da se karat za pari. Kato si predstavq 4e ima hora koito pe4elqt po 200 lv na mesec napravo mi stava tyjnoПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ми мама взима по 600 лева.Тати 300-400 различно. На ден ми дават по 5 лв.,а ако траа и некъде да хода с приятели ми дават допълнително
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Майка ми взима почти 200лв.
Баща ми към 400-500
За училище ми дават по 2-3лв на ден,но като се има предвит,че всеки месец са длъжни да ми дават по 80лв за пътни.Така че много съм доволна![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Момиченце много си ми тъпичкоЧудя се,ако някой ден ти се наложи да изкарваш със 20ст на ден как ще се оправяш?! Shocked Какви хора има на този свят не е реално..... Преди малко казах,че не са ме лишавали...да всъщност това е така,но доста пъти аз сама съм преценявала,че няма да си купя еди какво си,защото съм виждала как нашите се чудят от къде да вземат пари,за да палтят тока(например).....ти знаеш ли въобще какво означават парите?!Знаеш ли тяхната стойност?!Чудесно е,че родителите ти успяват да ти осигурят 10 лв на ден,но ти нима си неблагодарен/неблагодарна?! ShockedЧетеш ли въобще кво съм написъл и долавяш ли иронията в написаното? И случайно предният ми пост не е адресиран към теб. И ай да ми покажеш къде съм написал, че ми дават по 10лв...нямам думи...или си била няква пияна като си ми чела поста или си адски тъпа. Ай пак прочети внимателно какво съм написъл, виж към кого е адресирано, пий една студена вода и отиди си легни.
![]()
![]()
Emi na den har4a po 3-4 lv i mi stigat
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........