- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- A УЖ беше приятелка...
Такааа предполагам доста момичета а и не само момичета са имали такава случка:Преди 2 години ходех с човек който безкрайно обичах и все още имам някакви симпатии въпреки че почти го преодолях.Не той е проблема а ТЯ - моята уж приятелка.Две години тя бвше в течение на нещата, две години и плаках на рамото и слушах съвети и сега идва НО-то...но тя преспа с него...
Всъщност бяхме на дискотека тя го свали и с цялото си същество каза че го прави заради мен да му го върне (на тея детски истории не се вързах поради куп причини и факти).Естествено се направих на приятелка и излезна че и вярвам въпреки че не беше така.Той искаше тя да си тръгне с него, но тя "тактично"отказа и какво излезна...Три дена по късно тя дойде с него,ударпана все едно е правила най - бурния секс в живота си и съвсем нагло седна на масата ми.Днес директно я попитах спала ли е с него понеже девойката заяви цитирам "ти луда ли си няма да го направя та ти си ми приятелка" та днес ми заяви че си било тяхна работа дали били спали (всъщност аз знам от 100% източник че е вярно)...Та трябва ми идея и по точно съвет как да ги срина и двамата.Първо нея че предаде едно 8 годишно приятелство и него...защото така искам!Найстина сериозно питам и искам сериозни мнения, просто не ми го побира главата как съм се доверила сляпо на това момиче...
Накажи я с безразличие! Прости й! То си е за тях това... Нали знаеш, че всичко се връща... Има кой да ги накаже...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Убий простака с мълчание![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Доста неприятно звучи, обаче забелязвам, че вече често се случва. Няма приятелки, няма приятели, няма "заети" и "свободни" - всеки спи с всеки, стига да падне сгоден случай. Понякога чак се чувствам морално изостанала.![]()
Доскоро бях убедена, че съществува нещо такова като "мъжка солидарност" (за момичетата никога не съм се съмнявала, че са готови да забият нож в гърба на приятелка) - е, явно не е широко разпространено това явление. Ако можеш да удариш гадже на приятел - чудесно. За бившите няма смисъл даже да се говори...
Не казвам, че не трябва да ти пука, но и не трябва да се впрягаш толкова. В крайна сметка - той отдавна не е твоя "собственост" (за жалост). Занапред си имай едно наум за тази "приятелка", но не бързай да се карате, ако смяташ, че все пак някога сте държали една на друга...
ПП. Да си легнеш с най-добрия му приятел не е решение (помисли си го, нали?)...
Първоначално написано от ProstoAz
Нееее не с най добрия му приятел да си легна няма смисъл не съм такава.Просто винаги съм била добрата как да го кажа без да звучи пресилено...аз бях винаги за всички насреща относно проблеми.Да права си с тоя човек не съм от 2 години но много се борих за него,накрая се отказах понеже си отворих очите и видях че той не заслужава човек като мен...няма значение просто ме заболя от факта че тя казваше че никога няма да го направи а с извинение такова лайно ми изсра че ако аз и го бях направила на нея сигурно 3-та световна щеше да има...Незнам мълчах дълго време това вече преля чашата на търпението ми.По принцип тя вече не живее тук идва си само заради техните на 3 месеца сега заяви че другия месец щяла да си дойде и мисля при първия удобен случей да си отворя устата понеже ми писна да мълча и да ми се качват на главата от добрина!!!Не съм гадна просто понякога си зная цената и се боря за достойнството си!
Отиди пред нея и си излей душата. Напсувай тъй както ти е на сърце....
Ей такива животни най да ме дразнят... СМЪРТ ЗА ФАЛШИВИТЕ ПРИЯТЕЛКИ !!!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Е това за мъжката солидарност е абсолютно невярно. Може и да се срещат такива екземпляри, но много повече имаме поне уважение един към друг.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Покажи и,че не ти пука и че си над нещата и най-вече-над нея.Покажи и,че си имаш страхотен живот,от който тя (естествено) не е част и че имаш суперяко гадже - човек,който е до теб и те обича.Отиди при нея,кажи и най-спокоино кфо нищожество е и т.н кфото мислиш за нея.Накарай я да се чувства като отрепка (кфато е) И най-важното - не го приемай така навътре..мисля,че не трябва да ти пука ...![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Не ми стана ясно само защо искаш да "оринеш" и него...нали сте скъсали т.е. той може да прави к`вото си иска,както и ти![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Ехоооо,той е спал с нейна приятелка и woooow,сигурно е знаел,че по този начин ще я нарани о.О чат ли си??Първоначално написано от DeathRogue
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
oOo i mene "nai-dobrata" mi priqtelka me izduni, i to nevednuj... Ama bezrazli4ieto e po moita 4ast, i v momenta tq go opitva..
+1Първоначално написано от Pliok0019
Б*хти лицемерката , тва е било доста ама доста глупаво честно ... Я ги зарежи и дваматаПф...
![]()
white sensation![]()
аз понеже съм си отмъстителна...и бих и забила не нож, а брадва в гърба...и то когато най-малко очаква...
начини? ами начини много...1ви: правиш се че не ти дреме и че нищо не е станало и когато тя има най-голяма нужда от теб ти и правиш 3но по мръсно...
другия е ако тя си хареса някое момче...да направиш така че той да не иска да чуе за нея![]()
за сега тва ми идва на акъла![]()
Първоначално написано от MartiSSima
Защо трябва да се принизяваш до тяхното ниво?
Здравей,сигурно си много афектирана и разочарована...Знаеш ли,точно от ей такива,които казват "Аз никога не бих..." , трябва да се пазиш най-много...С времето ще ти олекне и ще видиш,че няма смисъл от отмъщение и злоба...Аз намерих най-добрата си приятелка в леглото на гаджето ми,с което предната вечер се бяхме скарали и разделили,а скандалът беше провокиран от нея...И тя така ми се кълнеше...,че никога не би погледнала мъж,който е с мен...,дори ме изкарваше луда,че си въобразявам такива неща...,но уви случи се...И аз бях бясна,болеше ме и исках отмъщение...,но в един момент осъзнах,че няма смисъл...Много повече би я заболяло,ако й простиш...и се отдръпнеш от нея...просто тя вече не съществува...Повярвай ми,така ще я заболи много повече,не падай на нейното ниво и не показвай слабостта и болката си със злоба - няма смисъл...Просто я игнорирай от живота си,все едно никога не е съществувала...Аз на моята приятелка й благодарих,че ми е отворила очите...и ме е освободила от присъствието си...И ето вече втора година живея без нея...и мога да твърдя,че ми е по-добре...Първоначално написано от MartiSSima
В крайна сметка...,вярно нямаш право да държиш сметка,защото той не е с теб вече...,но идеята,че тя те е лъгала и не ти е признала всичко...е подла и долна...Определено по-добрият вариянт е бил...,да ти каже истината...,а не да те прави на луда...Просто й обърни гръб...няма смисъл да отмъщаваш и да падаш на нейното ниво - едва ли заслужава такова внимание...Такива хора не заслужават,дори да ги заплюеш...,поне според мен...Вдигни глава и продължи напред...
A qui
Аадски глупава идея да и отмъщаваш...замисли се - за теб тя сега е боклук и страшно долно същество ....като постъпиш и ти така ,няма ли да паднеш на нивото и да станеш като нея .. няма смисъл ! Явно си момиче с принципи ,не ставай като тези глупаци,дето цял живот ще се сблъскваш с тях.....Също няма смисъл да и се караш и да и крещиш...просто и кажи в очите какво е била тя за теб , и как те е наранила ...че сега не искаш дори да сте познати и когато един ден остане сама и види ,че света е пъълен с хора като нея и има нужда от подкрепа.. да не я търси у теб...а него..банално,но го накажи с безразличие...най-ефективния начин!!Нз какви са ви отношенията и какъф е самия той ...само знам че безразличието би наранило и най-самовлюбения човек...Успех да се справиш и да преодолееш всичко..(huG)![]()
What g0od is a [color=violet]
Такива хора се изхвърлят от живота при първа възможност и с първия боклуджийски камион. Няма мъжка солидарност, няма и женска солидарност. Истинските мъже не преспиват с бившите гаджета на приятелите си, за жените не знам, според мен истинските жени също не правят същото. Напсувай ги, един среден пръст и по живо по здраво.![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
+1Първоначално написано от Frozen_Flame
![]()
Get what you can and never get back
миличка и мен ме предаде най-добра приятелка затояа ще си позволя да ти кажа и моето мнение... (моята история е различна де... но е същото че с добротата си прощавах и прощавах) .. таа както каза ти в един момент ти писва... предполагам ще се озлобиш (поне при мен така стана) излей си душата пред нея кажи и всичко без да се притесняваш че ще я заболи (тя дали е мислила тебе дали те боли) и след това пълен блокаш.... здравей ,здрасти и толкова... просто позната... трудно ще ти е ,много дори... ноо някак си всичко което ти е причинина нека да изплува... хубаво е да си прощават хората,но наистина мерси от "приятели". Главата горе има мн стойностни хора,пред които си си затваряла очите защото си мислила че ТЯ е достатъчна (като най-добра приятелка)... Успех!!!
И моята най-добра приятелка (бивша вече) ми извъртя един такъв номер. Просто да не ти пука и да не показваш с нищо, че си наранена. И при първото момче, което тя харесва истински силно, не е нужно да правиш нещо с него. Стига само да му прошепнеш как тя се ебе като разпрана и повярвай, това момче няма да я погледне за нещо повече от секс. Момчетата не обичат курвите. Понякога ги искат и използват, но никога не ги обикват... \/ \
/ \
/
+1Първоначално написано от Lashes
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
Отиди пред нея и си излей душата. Напсувай тъй както ти е на сърце....
Ей такива животни най да ме дразнят... СМЪРТ ЗА ФАЛШИВИТЕ ПРИЯТЕЛКИ !!!
+1