- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- A УЖ беше приятелка...
+2Първоначално написано от powerboy
![]()
Просто трябва да не ти пука..мене живота ме е превърнал в некъв непукист..просто сичко ме задминава и гледам нещата някък си отстрани и с безразличие..Но иначе ако искаш отмъщение..просто изчакай подходящия момент..
В такива случаи имам няколко идеи:
1. Ако не искаш да се унижаваш - забрави, че си ги познавала...
2. Направи се на тъпа , извини им се (макар че не си виновна) и бъди тяхна приятелка. Така ще си по- близо до тях и в един хубав момент, когато има недоразумение м/у тях - ти си на ход - СЪСИПИ ГИ...
3. Опитай се да свалиш бившото си гадже отново, накарай ги да скъсат, походи с него и го зарежи.
Но помни това е отмъщение, не се влюбвай отново!
Ами това са горе - долу. За да ги използваш трябва да си много силна и артистична. УСПЕХ![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
просто безразличие
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
"Приятелите дръж близо, враговете още по-близо."![]()
kakvo kato e spala sus nego nali ve4e ne e sus tebe, shtom ti ne si zaedno sus mom4eto nevijdam zashto da i se durvish tokova mnogo vmesto da i dadesh nqkoi savet kak da go omota oshte pove4e toi ve4e ne e sus tebe proumeigo nqma za kakvo da si bluskash glavata
moq savet e ostavi gi namira ne ti e napravila nishto nito tq nito toi
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Не си мисли,че като отмъстиш ще ти олекне,напротив.
После даже ще вземеш да се чустваш виновна за това което си направила и ще си мисли,че всъщост в дадения момент ще си по-лоша от тях.
Най-кофтито нещо е безразличето , от това най много боли.... прави се все едно не ти пука ииии просто спри всякаква връзка и с двамата ... успех
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Вярвайте ми нито ще се чувствам виновна нито пък ще ум се "извинявам".Да не съм с него и то отдавна но значи когато той иска секс аз трябва да съм нареща а пред компанията да се прави на великия мъжкар.Показах му и му доказах че не е нищо по различно от останалите момчета и не му дава право да се прави на такъв.Другото което е че той знае колко влюбена бях в него знае че бях да зарежа сумати и момчета само да съм с него и реши че това му доставя удоволствие да си играе с мен.Само че този път и тя и той прекалиха, след като спаха той казал " нека и е гадно на К... (демек на мен), нека поревнува още малко..." . А моята УЖ приятелка днес ми заяви че нова година понеже има вероятност да сме вкъщи ще е с мен и него удома, нещо което няма да стане.Аз не търся упреци от вас аз също съм допуснала много грешки и аз имам трески за дялане, но не мога да търпя безочливото и нагло държание.Другото което исках да кажа е че няма как да ги изолирам защото сме в една компания.Единственото което мога да направя е просто да не комуникирам с тях и да се правя на весела и безгрижна девойка.Да така е всеки има право да прави каквото иска и аз и го казах но поне да не беше лъгала и да ми казва "Ти луда ли си аз никога не бих го направила с него, знам колко го обичаше и все още имаш някакви симпатии" ... и след 2 дена да си легне с него че пък и да се похвали.Извинете ме ама никой не търпи такова унижение и всеки на мое място би се разгневил.Аз търся начин по който и те да са кофти и тя ... а и забравих да спомена понеже излизам т.е съм с друго момче снощи въпросния мъж от по горните редове не пропусна да мине покрай дома и да се заяде...Пф аман нз искам да си го върна и на нея и на него!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Относно твоето мнение мерси първо че си прочела темата но не съм съгласна с това което ми казваш.Никога не съм била конфликтна личност не ми е в природата...Много пъти съм си затваряла очите и се преглъщала...Не я познаваш (приятелката) всъщност тя е особен характер когато не е по нейното е недоволна а когато е нейната е много щастлива.Винаги се е мъчила да бъде мое копие та ние се познавахме от толкова години а сега се издъни.Аз също съм допускала грешки но никога такива и от толкова голям мащаб.Замисли се ти как ще се чувстваш...предадена,унижен а, нищожна.Как ще се чувстваш ако сте заедно в една дискотека и те са на 1м от теб и се мляскат а ти още имаш симпатии...Ако ми кажеш че седиш и ще се радваш за тяхната любов чесно ще се прекръстя...Да аз може да съм лоша но повярвай ми не съм долна лицемерка...А и си знам цената на достойнството за да позволя на някой си да ме прави луда...Първоначално написано от hooliganka89
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
Това е най-големия удър.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Покажи им че си над тях !!! Накажи ги с мълчание и безразличие !!!
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Била съм в подобна ситуацияОбаче тъй като аз съм си малко шматка (осъзнавам го) ии реших ,че си заслужава да и простя ! Но пък тя наистина ми доказа ,че държи на мен , въпреки че на мен все още ми е много болно заради постъпката и! При теб обаче изглежда малкоо по -гадно ,тъй като тя ти е казала,че си е тяхна работа
Е както казват другите .. бъди безразлична!
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
добре разбрахме че не искаш да се отнасяш със безразличие, че не искаш отново да си затваряш очите и т.н. ми тая твоята куха "приятелка" по хубава ли е от тебе? защото тя може да го свали значи и ти ще можеш... стига да искаш... като искате си играете на гадни кучки преспи ти с него! и после пълнооо игнориране...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
[color=red]Първоначално написано от Dyckaa
Умоприх се от свеждане на глава и от един вид прошка...Ще видим какво ще стане като си дойде другия месец...Ако направи нещо ще се развилнея!
+1Първоначално написано от Gold_Angel
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мерси много за коментарите относно темата ми имах нужда да чуя хора който не ме познават хора който са безпристрастни.Надявам се всичко да си дойде по местата ...
Ах деба смърт бе смърт и за двамата линчувай ги!![]()
иии СЕ ПАК БЕЗРАЗЛИЧИЕТО СИ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ ! П.П: ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА В ДВОЙНИ КОЛИЧЕСТВА СПОК
Първоначално написано от beb4yy
ДАНО И АЗ СЕ НАДЯВАМ ЧЕ АМАН...