- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- A УЖ беше приятелка...
Здравей,сигурно си много афектирана и разочарована...Знаеш ли,точно от ей такива,които казват "Аз никога не бих..." , трябва да се пазиш най-много...С времето ще ти олекне и ще видиш,че няма смисъл от отмъщение и злоба...Аз намерих най-добрата си приятелка в леглото на гаджето ми,с което предната вечер се бяхме скарали и разделили,а скандалът беше провокиран от нея...И тя така ми се кълнеше...,че никога не би погледнала мъж,който е с мен...,дори ме изкарваше луда,че си въобразявам такива неща...,но уви случи се...И аз бях бясна,болеше ме и исках отмъщение...,но в един момент осъзнах,че няма смисъл...Много повече би я заболяло,ако й простиш...и се отдръпнеш от нея...просто тя вече не съществува...Повярвай ми,така ще я заболи много повече,не падай на нейното ниво и не показвай слабостта и болката си със злоба - няма смисъл...Просто я игнорирай от живота си,все едно никога не е съществувала...Аз на моята приятелка й благодарих,че ми е отворила очите...и ме е освободила от присъствието си...И ето вече втора година живея без нея...и мога да твърдя,че ми е по-добре...Първоначално написано от MartiSSima
В крайна сметка...,вярно нямаш право да държиш сметка,защото той не е с теб вече...,но идеята,че тя те е лъгала и не ти е признала всичко...е подла и долна...Определено по-добрият вариянт е бил...,да ти каже истината...,а не да те прави на луда...Просто й обърни гръб...няма смисъл да отмъщаваш и да падаш на нейното ниво - едва ли заслужава такова внимание...Такива хора не заслужават,дори да ги заплюеш...,поне според мен...Вдигни глава и продължи напред...
A qui