.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Проблем с пениса

Имам значи 1 проблем с пениса немога да си оголя главичката така да се каже .Мисля че кожата ми е зараснала от както се помня е така .
    Моля помогнете ми

Ами има малък отвор но немога да я оголя нацяло и се притеснявам ся как да кажа на наще че трябва се прави операция

Град
    София
    Другарю, фимоза имаш!

Най-добре действай докато му е време, че после може да има нужда и от обрязване. Говори с баща ти и да те води при някой чичко да ти помогне. Ако не е в много напреднала фаза може и без резане.
    Don't tell me what I can or can't do !

и аз имах подобен проблем.Четох малко за това,питах тук-там и разбрах,че трябва да дърпам като загорял рибар-шаран.Та отидох си аз в банята и си я оголих-малко боли,в това няма спор,но по-добре сам,отколкото да си даваш пениса на доктор с ножица!Пробвай постепенно да си я уголиш.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако не можеш сам лекарите помагат. Рутинна работа е.

Цитирай Първоначално написано от 4apaai
    и аз имах подобен проблем.Четох малко за това,питах тук-там и разбрах,че трябва да дърпам като загорял рибар-шаран.Та отидох си аз в банята и си я оголих-малко боли,в това няма спор,но по-добре сам,отколкото да си даваш пениса на доктор с ножица!Пробвай постепенно да си я уголиш.
    Ножица стига глупости ... като бях малък го имах този проблем .. просто отидохме на лекар, който предписа 1 мазил ...гентамицин ако не се лъжа се казваше .. и от там за 1 седмица сичко е окай ... просто мн късно си се сетил е пич ... говори с ваще, нищо срамно няма в това Успех от мен :X

Е това е резачка.

При уролог - лека опирацийка. С местна упойка и след 10 мин си готов

Мега фен Аватара на teenems
    един мой приятел имаше такъв проблем и му правиха операция
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Другарю, фимоза имаш!

Най-добре действай докато му е време, че после може да има нужда и от обрязване. Говори с баща ти и да те води при някой чичко да ти помогне. Ако не е в много напреднала фаза може и без резане.

+1

Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    Ти не си виждала пишка ама говориш..

Обрежи го и ще стане най-красивия член

махай, го.. не ти трябва..
    п.п всички сте ми тъпи прости..
    Хората ме мразят защото знаят, че съм по-умен от тях..
    в крайна сметка се оказа че не са кушинки :S
    сбърках Чейс извинявам се..

Цитирай Първоначално написано от R0ck3r

НЗ те дали са тъпи но ти със сигурност си. Това си е голям проблем и не е за подценяване. А ако на теб пенисат ти не ти трябва махни си го !!!

приятел ако си до 10-12 години в банята си упъвай кожата но мн вниматално но ако си по-голям по-добре утиди на лекар наистина не е срамно !!!

Цитирай Първоначално написано от slash_91
    Цитирай Първоначално написано от R0ck3r

НЗ те дали са тъпи но ти със сигурност си. Това си е голям проблем и не е за подценяване. А ако на теб пенисат ти не ти трябва махни си го !!!

приятел ако си до 10-12 години в банята си упъвай кожата но мн вниматално но ако си по-голям по-добре утиди на лекар наистина не е срамно !!!
    мълчи глупак че сте ми всички глупави не му казвате да отиде на лекаря каде има по-голяма възможност да му кажат кво му има той може да има и рак на тестисите и да не го осъзнава..

Ти пък му кажи, че ще умре за да му стане добре

тва че техните не са правили тва което трябва не значи най-лошото

но ако не си ми прочел докрай отговора не ми викай глупак

Цитирай Първоначално написано от slash_91
    Ти пък му кажи, че ще умре за да му стане добре

тва че техните не са правили тва което трябва не значи най-лошото

но ако не си ми прочел докрай отговора не ми викай глупак
    абе много малумни хора имало.. няма срам няма не срам отива преглед всичко вместо да си прави неволни експерименти и да направи някоя беля която ще съжалява.. и ще ви пцува такива като вас дето си правите неволни докторски предсказания..

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Ами пробвай както ти дадоха съвет... леко по леко я заголвай и тя ще се отпусне. Не си болен от кой знае какво... и при лекар да се наложи не е страшно..
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

еми отиди на лекар сигорно ще ти я махнат обрязване

ФИМОЗА

Фимозата е състояние, при което отворът на препуциума /кожичката покриваща главиката/ е стеснен и не позволява свободно да се открива главичката. Фимозата най-често е вродена, но може да бъде и придобита.

ето ти повече инфо за фимозата

1.ФИМОЗА

Фимозата е състояние, при което отворът на препуциума /кожичката покриваща главиката/ е стеснен и не позволява свободно да се открива главичката. Фимозата най-често е вродена, но може да бъде и придобита.

ВРОДЕНА ФИМОЗА

Това е много често срещан проблем при момчетата. При разпадналото се училищно здравеопазване и отслабените връзки на доверие в семейството, проблема добива все по-голяма острота.

Нормално през първата година след раждането при повечето момчета главичката не пениса НЕ може да се оголва. Това се дължи на епителното срастване между вътрешният лист на кожичката и лигавицата на главичката. Това е НОРМАЛНО за този период от живота и се нарича "физиологична фимоза". Постепено с израстването тази физиологична фимоза би трябвало да отшуми сама плюс малко помощ от родителите. Когато това не се случи е налице истинска фимоза. Дължи се на дълъг препуциум /кожичка/ и циркулярно стеснение на неговия връх. Фимозата може да бъде различно изразена по степен, като в най-тежката си форма затруднява уринирането, урината излиза на тънка струя, като понякога в момента на уриниране членът се издува като мехур. Средните по тежест и леките форми на фимоза се изразяват по многообразен начин. Най-често порастналото вече момче отчита, че при ерекция не може нормално да открие, заголи, забели изцяло и напълно главичката на члена си поради наличието на по-тесен от обема на главичката кожен пръстен намиращ се в преуциума. Или опитите за такова откриване са свързани с чувство на болка, стягане и напрежение.Анатомически нормално при ереция кожичката трябва да може свободно и без напрежение да оголва главичката до зад нейният ръб, венец, корона. Когато това е невъзможно, най-често това са симптоми на фимоза. Фимозата може да бъде хипертрофична форма - при дълъг препуциум /при който трябва да издърпате част от кожичката назад за да уринирате/ това е най-често при вродената фимоза, и атрофична фимоза - при къс препуциум, най-често при придобита фимоза.

ПРИДОБИТА ФИМОЗА

Дължи се на заболявания или травми на половия член, препуциума или някои системни заболявания.

При деца е възможно физиологичната фимоза да се усложни с баланопостит и възпалителният процес предизвиква разрастване на съединителната тъкан, която прави отвора на кожичката плътен и тесен.

При порастнали момчета лошата хигиена може да доведе до остър или хроничен баланопостит и до същия резултат.

Травми химически и физически:
    -популярните по тиин форуми "рецепти" за химическо изгаряне на "бели пъпчици по пениса" с какви ли не вещества от течен азот, през ацетон до пасти за зъби - водят до заместване на нормалната тъкан с фиброзна и до фимоза. Идиотските съвети, че при късо гемче то "трябва да се скъса с як напън при секс" водят до същото - формира се неразтеглива съединителна тъкан и вследствие фимоза.

Дългогодишният некомпенсиран диабет води до фимоза.

ЛЕЧЕНИЕ

ВСИЧКИ форми на фимоза се лекуват ЕДИНСТВЕНО хирургично! Няма НИКАКЪВ начин вие сами да решите проблем с фимоза! Прави се малка операция за отстраняване на "тясното място". Оперативната интервенция може да се извърши по много и различни методики и с различни техники това ще прецени хирурга на който сте се доверили. Операцията се нарича циркумцизия и дали ще бъде обрязване или надрязване, дали след като всичко приключи главичката ви ще е изцяло оголена в покой или частично ще е покрита с кожичка - зависи от конкретния проблем при вас. Това решава хирурга, но е мн ВАЖНО да разберете, че той е длъжен подробно да ви обясни какво ще се прави, като вашето мнение и желание са решаващи при обсъждането!

Често задавани въпроси за обрязването:

-"боли ли?" - не, не боли! операцията може да се извърши под местна или под обща упойка. По време на манипулацията няма да усещате болка.

- "колко време трае операцията?" - различно. зависи от конкретният случай, но е въпрос на минути.

-"ако ме обрежат няма ли да стана турчин?" - не, няма. Smile ще станете нормално младо момче ползващо свободно члена си по предназначение. Обрязването е изключително стара човешка практика, практикувало се е хиляди години преди да се появи Исляма или турците. Исляма само заема тази полезна за времето си практика, никъде в Корана няма изискване за обрязване за да бъдеш мюсулманин. Нещо повече - сам Господ Иисус Христос е обрязан на осмия ден след раждането Си, каквато е традицията тогава, така че няма никакъв проблем християнин да се обреже щом сам Христос е обрязан. Вижте е някой православен Църковен календар какво празнуваме на 1 януари всяка година - "Обрезание Господне". Smile

-"след операцията ще ме боли ли?" - както при всяка рана и след тази манипулация ще има период на възстановяване. В наше време фармацията е стигнала много далеч в борбата с болката и е престъпно тези възможности да не се ползват, но все още има такива "келеши-хирурзи". Лекуващият ви хирург би следвало да ви предпише системни аналгетици и локални /местни/ такива, така че възстановителния период да премине без сътресения. Настоявайте за това! Ако той все пак пропусне - попитайте тук, ще помогнем Smile

-"как да се справя с болезнените нощни ерекции?" - лесно Smile има си фармакологични средства, които хирургът трябва да ви предпише за началния период. Ако забрави - подсетето го с нетърпящ възражение тон на Пациент Smile

-"след колко време ще мога да правя секс?" - различно, но не чак толкова много колкото ще ви се струва в началото. Ще започнете да мастурбирате съвсем скоро след операцията, а да правите истински секс ще ви възпира само "естетиката" на органа, която в началото ще смятате за отчайваща.Smile Но ви уверявам, че когато вс отшуми ще се гордеете с новия имидж на пишока си Smile

-"може ли да се смали члена ми след обрязване?" - тц! Smile не може! напротив, когато цялата главичка бъде свободно оголвана ще изглежда доста по внушителен защото ще се вижда най-широката му част - ръбчето, венеца, короната на главичката Smile

-"ще ми останат ли белези по пишката?" - не! в течение на времето всички видими белези ще изчезнат, накрая ще имате само леко по-тъмен пръстен на мястото на среза, но той ще е на нивото на съседната кожа и изобщо нищо няма да личи.

ЕДИН СЪВЕТ

Ако имате фимозен пишок и отивате на операция - настоятелно ви препоръчвам да снимате пишока си ПРЕДИ операцията с камера gsm, фотоапарат или каквото и да е във фаза на покой и фаза на на ерекция поне в две плоскости - отгоре и отдолу, а след операцията да правите снимки от същия ракурс поне през седмица. Така един ден когато/ако се наложи децата ви да преминaват същата процедура за корекция - няма да изпитват този ужас, през който вие минавате.

КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЕ СЕ ОПЕРИРАМ

Хмм..ще се случват различни неща, и никое от тях няма да е приятно:

- създават се условия за баланопостит: смегмата, потта, секрета на мастните жлезички, попадналата урина и сперма са идеална хранителна среда за патогенни микроорганизми. възпалението може да протича остро или хронично и да има много, ама много тежки последици за сексуалните ви възможности

- пълноценният полов живот е силно затруднен, а често и невъзможен

- при продължителна фимоза съчетана с хроничен баланопостит и задръжка на смегма риска от развитие на рак е стотици хиляди пъти повишен

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    един фр като малкък разказваше че бил така ,, и доктора му го оправил

just f**k y0u !?!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ако ти се експериментира с бебешко олио си намажи пениса и всеки ден леко дърпай ако те боли страшно много доктор

Мен ако ме питаш няма за какво да се занимаваш сам... По-добре отиди на лекар за 10мин да те оправи вместо да седиш и сам да се мъчиш... Не е срамно да отидеш на лекар... те са професионалисти и си разбират от работата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си