.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от ChezZ
    Мен ако ме питаш няма за какво да се занимаваш сам... По-добре отиди на лекар за 10мин да те оправи вместо да седиш и сам да се мъчиш... Не е срамно да отидеш на лекар... те са професионалисти и си разбират от работата
    +1 на място казано
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от iceboy3
    Ами има малък отвор но немога да я оголя нацяло и се притеснявам ся как да кажа на наще че трябва се прави операция
    брат минал съм от там и мога да ти дам съвет.
    лекар. това беше съвета. сериозно говоря за около 10 дни ще си като нов. и не отлагай защото знам, че освен вс друго и самата мисъл е доста травмираща, ако се ошашкаш качествено. а за разговора с родителите... еми гадно е, ама пък те са напълно в час за какво става въпрос - тоя проблем е изключително често срещан.
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

kypi se po 4esto
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    kypi se po 4esto
    стига глупости ..

п.п. както ти казаха хората , отиди на лекар .. не се ослушваи , щом е за здравето превъзмогни страхъ си и въри докат е време

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    kypi se po 4esto
    Това беше тъпо

Цитирай Първоначално написано от slash_91
    Цитирай Първоначално написано от R0ck3r
    махай, го.. не ти трябва..
    п.п всички сте ми тъпи прости..

НЗ те дали са тъпи но ти със сигурност си. Това си е голям проблем и не е за подценяване. А ако на теб пенисат ти не ти трябва махни си го !!!

приятел ако си до 10-12 години в банята си упъвай кожата но мн вниматално но ако си по-голям по-добре утиди на лекар наистина не е срамно !!!
    И на 13,14 да си ако още не си навлязъл в пубертета и не ти е пораснала оная работа можеш да се справиш сам в банята..
    Аз преди 2 месеца реших че това не е нормално и започнах малко по малко колкото ми позволява да го оголвам и след 1 месец вече го заголвах нормално - зад главичката.(ПП, На 13 съм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си