.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

дали да му кажа ?

Ми така значи..с едно момче ходим от скоро.. но аз чуствам,че това не е човека за мен.Просто не си пасваме..Караме се за глупости.Сега искам нова връзка с човек,който мн харесвам и който също не е безразличен към мен.Та въпроса ми е как да му кажа ,че искам да скъсаме не защото не го харесвам а защото ще му е по-добре без мен ?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

О-о-о-о-ф.

"Нещо не вървят нещата между нас. Мисля че е добре да се разделим, а и друг човек ме вълнува сега."

Не е сложно. Може и без последното.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Re: дали да му кажа ?

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    искам да скъсаме не защото не го харесвам а защото ще му е по-добре без мен ?
    Ето ти сама си отговори.Казваш му го спокойно и внимателно и това е.
    ом ходите от скоро,не мисля,че ще го приеме толкова лошо(е и не знам колко сте се сближили де)

Но ти знаеш основното,което искаш да му кажеш,просто му го обясни хубаво
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Пловдив
    ми казваш му го направо...
    нищо сложно...
    отиваш и му казваш нищо лично но просто искам да сме само приятели и тва е

Това същия дето ти ровеше в компа ли е ? Ако е така можеш да използваш това за личното пространство като основен мотив за раздялата ... Нещо като : " Мисля, че имам нужда от малко лично пространство . Просто не мога повече с тебе .. Не мисля че сме един за друг а и съм сигурна, че ще ти е по-добре без мене .. "
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kaji my,4e si si har.dryg,puk i nqmate ob6i interesi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Това същия дето ти ровеше в компа ли е ? Ако е така можеш да използваш това за личното пространство като основен мотив за раздялата ... Нещо като : " Мисля, че имам нужда от малко лично пространство . Просто не мога повече с тебе .. Не мисля че сме един за друг а и съм сигурна, че ще ти е по-добре без мене .. "
    Същия ^.^
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Точно така...Изтъкни като основен мотив, че ти трябва повече лично пространство, че ти трябва почивка....и искаш да се разделите за малко (което естествено ще е малка благородна лъжа).За малко, за да опитате как ще се чувствате един без друг и ако се чувствате по-добре разделени значи няма смисъл да се събирате отново.... и така и няма да се съберете.Така оставяш вратичка да си запазите и приятелските отношения.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

ами ти искаш да скъсате не защото той ще е по-добре без теб , а защото ти ще си по-добре без него....както и да е ..няма лошо в това ,не си вързана за него,просто отиваш и му го казваш...няма защо да имаш угризения...много по-добре е да бъдеш откровен отколкото само да залъгваш даден човек..
    What g0od is a [color=violet]

Еми обясни му че нямате общи интереси и че не мислиш че връзката ви има бъдеще
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Град
    somewhere over the rainbow
    Бейби,не се излагай,душа..Хартбрейкър-ка като тебе да не може да отреже едно момче? Мислех те запо корава в тия работи.Или то на думи лесно,обаче на действия-мазало.
    jghgh добре си го каза.Мисля да се присламча към нейното мнение,без да се обяснявам по-нашироко.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мале,много трудно да отрежеш някое момче...
    Отиваш и му го казваш,няма какво да се претисняваш,я.
    Струва ми се,че само се чудиш за какво да пуснеш тема.

Хахаха и аз бях така с последния ми ... и просто му казах " Ми аз вече нз дали искам да сме заедно..Искам да остана малко сама"... което си беше така де исках малко свобода таа така ..

white sensation

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ем казваш му това,което мислиш.. не го лъжи и не си измисляй някакви други причини..
    Може да му кажеш нещо от сорта "Виж,нещата не вървят добре..по-добре да си останем приятели,а и има друг и бла бла.. "
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си