- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко от вас биха го направили?
ami az postoqnno gubq ne6to... Posledniq put mi padna tela ot edna terasa (trqa6e da se kriem tam , dulga istoriq) i nemojah da slezna vednaga da go vzema, sleznah sled 10 min, i nqkoi go be6e vzel... Ama padna ot 4-tiq etaj edva li e ojivql , iskam telefona da ne staa za ni6ty, pone da ne me e qd... Ako az namerq , i zvunnat da si go tursqt 6te go vurna, za6toto i na men edin put mi go vurnaha (ama togava be6e mn brican) , ako ne se obadqt nqa az da gi tursq.. D:
Пари..едва ли бих търсила собственика...аз който и да питам естествено, че ще каже-да мои са...пари кой отказва?![]()
но за телефон...бих върнала със сигурност![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
ще го върнаимам голяма съвест ..
Намирала съм телефон върнах го.Изгубих си телефона ...не го открих повече и беше адси тъпо...Върнах тела понеже се пак струва пари и някой се е бъхтил за тях и изведнъж хоп и аз го намирам и вземам...не е честно...![]()
"Всичко, което трябва да знаем, сме го научили в детската градина"Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Бих се огледала наоколо дали някой не си го търси,ако не бих си го взела,кво![]()
Суетата.Моят любим грях.
Може би първо бих го взела, ама после съвестта ми ще надделее и ще оставя картата, за да могат да звъннат.
ами аз ще го върна защото знам какво е да изгубиш телефон и да не ти го върнат .. беше ми гадно нищо че не беш хубав.. по принцип ти е кофти ако загубош някаква по ценна вещ
Smile... Tomorrow will be worse...
Сестра ми намери телефон за 1200 лева и го върна. Едно благодаря щеше да е достатъчно от собственика, вместо смешните 5 лева.
На майка и татко са им изчезвали телефони и на бащата беше за 800 лева, никой не го върна.
90% не бих го върнала,защото съм на мнение,че повечето хора биха извършили престъпление/неморално действие,ако са сигурни,че няма да ги хванат (както е в случая).Това поне важи за мен.
+5 % защото дори да го предам на някого да го върне,полиция или охрана,няма как да не съм сигурна че ще попадне в собственика си,а няма да остане за тях.В такъв случай,предпочитам телефона да е в моите ръце,вместо в тяхните.
Така че по-скоро няма да го върна и ще го дам на баща ми,защото той си кара с някаква раздрънкана нокиа,за да може да купи на мен и майка по-хубави модели.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Vednaj namerih gsm mn qkkk kato malka o6te nqmah no go varnah e to ne be6e i Bg no vse pak
Vajnite ne6ta gi vrashtam
Primerno lqtoto bqhme namerili edno porotomone ama imashe li4na karta i go varnahme samo deto imashe 20lv i si gi vzehme ama sig ima i hora koito biha hvarlili portomoneto vednaga ili da vzemat parite i da go hvarlqt
Taka 4ee Nikoga ne bih vzela ne6to osven pari ako namerq Si4ko drugo vrashtam
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами зависи какво ще намеря...
ако намеря телефон ще се разровя в телефоните и предполагам се ще изровя нещо от сорта на мама,тати,бате,милото,слънц ето,лове,бебе......ще се обадя да питам дали познават човека с този номер и дали случайно не си е загубил телефона......
ако намеря пари---естествено са си за мене...
документи бих занесла в полицията
а злато ако е бих го продала,освен ако няма надпис на магазин,евентуално собственик![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
^Ще намериш телефон и ще питаш дали случайно собственика не го е изгубил?
2 пъти ми изчезват мои телефони, точно за това вече квото намеря не връщам освен ако не е на познат![]()
Каквото си намеря, за мен си остава![]()
![]()
Робинята на Quench
вчера намерих сони ериксон К770 и се свъзахме със собственика, който обаче и едно благодаря не каза, доста грозно впечатление ми направи това..
иначе телефони съм губил 2 пъти..
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
честно да ти кажа го взимам и ако не ми харесва модела смис щоим е яко екстри ще го продам и ще си зема нещо дет ми трябва
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Зависи от телефона.
И контактите и смс-ите на хората.
Щото може да улучите на служител на магазин към някой мобилен оператор и ще се получи глупаво.
(Подсмихвам се доволно) :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Верваш ли си !?!? Точно в 3то кат му гепиха на един френд телефона отидохме с имей-а и кур вече минаха 3 години!!!Първоначално написано от Gasser
А иначе ние така лятото един познат си беше забравил Нокиа N95 8GB на пейката.. това си говориме на место където минават яко джагали!Ама му го намерихме ние .. и се чудим как да му го върнем по-скоро а той чак на следващият ден .. ебаси незаинтересоваността!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Хахахаха, заблуден си, един приятел го набиха и му взеха телефона обърна се към полицията. След 3-4 месеца казаха, че са го намерилии ще отидат да го вземат и дотам. Нито дума повече от тях.Първоначално написано от Gasser
Ако намеря хубав телефон го взимам и после продавам....това си е като да намериш 20 или 50 левова банкнота на улицата и да тръгнеш да й търсиш собственика.
Ами ако някой атентатор е оставил някакъв мн хубав гсм на пейката нарочно да бъде намерен от някой случаен човек и с натискането на зеленото копче или с отварянето на капачето се задейства някоя бомба на 50 метра от вас.....е тва ще е голям екшън.
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/