Такааа предполагам доста момичета а и не само момичета са имали такава случка:Преди 2 години ходех с човек който безкрайно обичах и все още имам някакви симпатии въпреки че почти го преодолях.Не той е проблема а ТЯ - моята уж приятелка.Две години тя бвше в течение на нещата, две години и плаках на рамото и слушах съвети и сега идва НО-то...но тя преспа с него...
Всъщност бяхме на дискотека тя го свали и с цялото си същество каза че го прави заради мен да му го върне (на тея детски истории не се вързах поради куп причини и факти).Естествено се направих на приятелка и излезна че и вярвам въпреки че не беше така.Той искаше тя да си тръгне с него, но тя "тактично"отказа и какво излезна...Три дена по късно тя дойде с него,ударпана все едно е правила най - бурния секс в живота си и съвсем нагло седна на масата ми.Днес директно я попитах спала ли е с него понеже девойката заяви цитирам "ти луда ли си няма да го направя та ти си ми приятелка" та днес ми заяви че си било тяхна работа дали били спали (всъщност аз знам от 100% източник че е вярно)...Та трябва ми идея и по точно съвет как да ги срина и двамата.Първо нея че предаде едно 8 годишно приятелство и него...защото така искам!Найстина сериозно питам и искам сериозни мнения, просто не ми го побира главата как съм се доверила сляпо на това момиче...