.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Hair styles

Аз помислих,че вярно някой написал тва-онова за всички или поне повечето коси/прически пък вие се едно си дъвчете...преси,маши,вафлич и
    Се тая де,ама трябва да имаш 2 метра коса за тия прически май май..

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Не не казвам,че темата е тъпа,но просто постоянно хората незнам невиждат ли,че има такава тема или го правят нарочно,но постоянно пускат нови теми,като пре-спокойно могат да пишат в тази тема...Много е тъпо това нещо.Според мен е най-добре една такава тема и да се пише в нея не на всеки 2 часа да чета едно и също в 2,3 или повече теми

Иначе може да си изтеглиш Flex Type 2 от www.zamunda.net

А по темата аз да попитам какво ползвате против цъфтеж на косата(моля да е нещо което наистина ви е помогнало),защото попринцип косата ми е много хубава и жизнена,но сега незнам от времето ли или от какво,но взе да цъфти малко повече(в момента е нацъфтяла около 2 пръста )и то само за около има няма 1 месец ужассссссссссс
    Ами нещо немога да си изтегля ,но аз пиша в един сайт на БГ...Така първо достатъчно често ли подстригваш крайчетата ,защото ако не ги подстригваш няма как косата да се обновява,не става дума за много голямо подстригване ,а за 0,5- 1 см.Второ аз използвам едни кристали за коса ,които не са много известна марка ,но са СУПЕР и са много изкономични аз от 1 година ги ползвам и още не съм ги преполовила казват се semi DI lino na free limix...Обаче незнам откъде можеш да си ги купиш ,защото на мен ми ги взе фризиорката ми...И да храната има значение ,знам че звучи банално ,но яж повече плодове и аз след като си я измия си я поливам с лимонов сок...Също ще ти препоръчам Revalid-шампоан,балсам и хапчета...Затова се сещам,ако искаш питаи и друго ,ако се сетя нещо ще допълня после...И да знаеш тези неща които ти ги казвам ги знам от личен опит ,не само да дрънкам...
    Значи аз я подстригвам на 2 месеца по около 2-2,5 см кристалите ми са на БиоФарма(или нещо подобно) и последния 1 месец използвах шампоан против пърхот.Може ли да е от него в смисъл да изсушава косата по някакъв начин?
    Мерси за отговора

Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    Не не казвам,че темата е тъпа,но просто постоянно хората незнам невиждат ли,че има такава тема или го правят нарочно,но постоянно пускат нови теми,като пре-спокойно могат да пишат в тази тема...Много е тъпо това нещо.Според мен е най-добре една такава тема и да се пише в нея не на всеки 2 часа да чета едно и също в 2,3 или повече теми

Иначе може да си изтеглиш Flex Type 2 от www.zamunda.net

А по темата аз да попитам какво ползвате против цъфтеж на косата(моля да е нещо което наистина ви е помогнало),защото попринцип косата ми е много хубава и жизнена,но сега незнам от времето ли или от какво,но взе да цъфти малко повече(в момента е нацъфтяла около 2 пръста )и то само за около има няма 1 месец ужассссссссссс
    Ами нещо немога да си изтегля ,но аз пиша в един сайт на БГ...Така първо достатъчно често ли подстригваш крайчетата ,защото ако не ги подстригваш няма как косата да се обновява,не става дума за много голямо подстригване ,а за 0,5- 1 см.Второ аз използвам едни кристали за коса ,които не са много известна марка ,но са СУПЕР и са много изкономични аз от 1 година ги ползвам и още не съм ги преполовила казват се semi DI lino na free limix...Обаче незнам откъде можеш да си ги купиш ,защото на мен ми ги взе фризиорката ми...И да храната има значение ,знам че звучи банално ,но яж повече плодове и аз след като си я измия си я поливам с лимонов сок...Също ще ти препоръчам Revalid-шампоан,балсам и хапчета...Затова се сещам,ако искаш питаи и друго ,ако се сетя нещо ще допълня после...И да знаеш тези неща които ти ги казвам ги знам от личен опит ,не само да дрънкам...
    Значи аз я подстригвам на 2 месеца по около 2-2,5 см кристалите ми са на БиоФарма(или нещо подобно) и последния 1 месец използвах шампоан против пърхот.Може ли да е от него в смисъл да изсушава косата по някакъв начин?
    Мерси за отговора
    ami da mnogo zavisi ot 6ampoana liqno na men tezi Head and Shouldars i edni podobni mi deistvat ujasno kasata mi stava na gas...Spored men ne q tretirai mnogo (presi,ma6i,topirane)...Na sedmica ne pove4e ot 1 pat ot vsqko spored men... Sorry 4e ne e na kirilica...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Велико Търново
    Няма нищо за кирилицата не се мъчи. Шампоана ми беше на Eucerin ,косата ми само малко се изсуши в краищата. Топирам се много рядко и то по съвсем малко..Със сешоар също-най-много 1 път в седмицата да се изсуша когато бързам за някъде а преса не използвам защото моята е отвратителна.Маша използвам 1 път на 1-2 месеца Не я горя много,но незнам от какво просто взе да цъфти и да става суха в краищата

Няма нищо за кирилицата не се мъчи. Шампоана ми беше на Eucerin ,косата ми само малко се изсуши в краищата. Топирам се много рядко и то по съвсем малко..Със сешоар също-най-много 1 път в седмицата да се изсуша когато бързам за някъде а преса не използвам защото моята е отвратителна.Маша използвам 1 път на 1-2 месеца Не я горя много,но незнам от какво просто взе да цъфти и да става суха в краищата
    Е ти ме разби незнам от какво може да е ,но както гладам се грижиш добре за косата...щом не е от тези причини които изброих сигурно е хормонално от пубертетa (е незнам на колко си ) е аз само си дрънкам сигурно косата ти е супер а само си въобразяваш...Защо не ми помогнеш да направим темата по добра и не постнеш някакви прически и т.н а аз ще ги добавя горе (е само ако искаш)...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Prepora4eite mi kakvo da dobavq!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами и аз да се разпиша в темичката..
    Значи косата ми е тънка изобщо не ми харесва как стой като я изкъпя и ако не направя нещо по въпроса на следващия ден е сплескана а на по-следващия е вече мазна..Наскоро почнах нов начин ..значи като се изкъпя си слагам пяна,след това я оформям със сешоар и четка и накрая с лак..спя с вързана коса за обем и много ми харесва как стой..определено съм много доволна, но да попитам косата може ли да се увреди така?? Смисъл още не е почнала да цъфти по много а и използвам едно на Глис с дива роза малсо за коса специално за против цъфтеж..и с преса почти вече всеки ден се правя и то по съвсем малко,маничко повече правя бритона..използвам я само колкото да оформя един стърчащ кичур нищо друо.. малко се обърках..та ще се радвам да ми отговорите..

^да ще си навредиш на косата

Град
    blagoevgrad
    здрaвейте...значи аз търсих за къдрене с преса но май нямаше ....аа иначе косата цъфти от времето...нз тва са пълни глупости че по бързо расте косата като се постригва по често тка мисля аз и тка бях чела...темата е супер бих пуснала и клипчета скоро си купих пресата "bellissima" i там във диска има добри идей ...
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от elli4ka93
    здрaвейте...значи аз търсих за къдрене с преса но май нямаше ....аа иначе косата цъфти от времето...нз тва са пълни глупости че по бързо расте косата като се постригва по често тка мисля аз и тка бях чела...темата е супер бих пуснала и клипчета скоро си купих пресата "bellissima" i там във диска има добри идей ...
    Ами тази преса харесва ли ти,до колко градуса загрява и хубаво ли изправя и къдри?МИсля да си я купя някаде около 90 лв беше нали?

Мерси предварително!

http://www.youtube.com/watch?v=EQzOYXq14a8
    http://www.youtube.com/watch?v=I_hL4...eature=related
    Eto sprecialno za teb...

Цитирай Първоначално написано от vik4etoo
    Ами и аз да се разпиша в темичката..
    Значи косата ми е тънка изобщо не ми харесва как стой като я изкъпя и ако не направя нещо по въпроса на следващия ден е сплескана а на по-следващия е вече мазна..Наскоро почнах нов начин ..значи като се изкъпя си слагам пяна,след това я оформям със сешоар и четка и накрая с лак..спя с вързана коса за обем и много ми харесва как стой..определено съм много доволна, но да попитам косата може ли да се увреди така?? Смисъл още не е почнала да цъфти по много а и използвам едно на Глис с дива роза малсо за коса специално за против цъфтеж..и с преса почти вече всеки ден се правя и то по съвсем малко,маничко повече правя бритона..използвам я само колкото да оформя един стърчащ кичур нищо друо.. малко се обърках..та ще се радвам да ми отговорите..
    Da vredi ,no zna4itelno po malko otkolkoto ako se topira6 ili izpravq6 vsekii den...Sorry 4e ne pi6a na kirilica...

Град
    blagoevgrad
    Ами тази преса харесва ли ти,до колко градуса загрява и хубаво ли изправя и къдри?МИсля да си я купя някаде около 90 лв беше нали?

Мерси предварително!
    Нп ...еми да доста е добра аз я пробвах за изправянето.... но къдренето мн бързо падна ама сигурно не я направих правилно усъваршенствам се още ... ина4е няма да срешиш ако си я вземеш да за 90 лв.. и мерси за клипчетата ..
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Град
    България
    Абе хора сега на последък е мн модерно да си правиш косата на панделка обаче нз как става тоя номер.Ако някой знае или си е правил да обясни.

Град
    ~ВаРнА~
    Мисля си че трябва да ти е дълга доста косата за този номер... :d

ам какво ще рече на панделка когато косата ти е топирана назад и слагаш фибичка и панделка ли и нещо от сорта
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    България
    eto http://www.vbox7.com/play:bd929a50 na adrenalinkite

Град
    somewhere over the rainbow...
    Хеи това е мн оригинално ако мове наистина да дадете обяснение как се прави ще съм ви мн балгодарна и аз

мн са сладурски попринцип без лак тфа не става но за пояснение една фр имаше бал и си направи косата с едно такова "топченце" и в фризиорския салон и сложиха постафка ако мога така да ги нарека
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Тази прическа с ролките за коса ми хареса, мисля да си купя. Но преди това искам да попитам, има ли значение какви са ролките, т.е. имат ли някакви особенности или... просто отиваш и си копуваш? И задължително ли е след тях да среша косата си с кръгла четка? Извинявам се за глупавите въпроси, но до сега не съм си правила кой знае какви прически... а имам желание, за това и искам да поздравя автора, за темата, страхотна е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си