- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Hair styles
Аз помислих,че вярно някой написал тва-онова за всички или поне повечето коси/прически пък вие се едно си дъвчете...преси,маши,вафлич и![]()
Се тая де,ама трябва да имаш 2 метра коса за тия прически май май..
Значи аз я подстригвам на 2 месеца по около 2-2,5 см кристалите ми са на БиоФарма(или нещо подобно) и последния 1 месец използвах шампоан против пърхот.Може ли да е от него в смисъл да изсушава косата по някакъв начин?Първоначално написано от sweatkiss
Мерси за отговора![]()
ami da mnogo zavisi ot 6ampoana liqno na men tezi Head and Shouldars i edni podobni mi deistvat ujasno kasata mi stava na gas...Spored men ne q tretirai mnogo (presi,ma6i,topirane)...Na sedmica ne pove4e ot 1 pat ot vsqko spored men...Първоначално написано от sweetsunshine
Sorry 4e ne e na kirilica...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Няма нищо за кирилицата не се мъчи.Шампоана ми беше на Eucerin ,косата ми само малко се изсуши в краищата.
Топирам се много рядко и то по съвсем малко..Със сешоар също-най-много 1 път в седмицата да се изсуша когато бързам за някъде а преса не използвам защото моята е отвратителна.Маша използвам 1 път на 1-2 месеца
Не я горя много,но незнам от какво просто взе да цъфти и да става суха в краищата
![]()
Е ти ме разби незнам от какво може да е ,но както гладам се грижиш добре за косата...щом не е от тези причини които изброих сигурно е хормонално от пубертетa (е незнам на колко си ) е аз само си дрънкам сигурно косата ти е супер а само си въобразяваш...Защо не ми помогнеш да направим темата по добра и не постнеш някакви прически и т.н а аз ще ги добавя горе (е само ако искаш)...Първоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Prepora4eite mi kakvo da dobavq!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами и аз да се разпиша в темичката..
Значи косата ми е тънкаизобщо не ми харесва как стой като я изкъпя и ако не направя нещо по въпроса на следващия ден е сплескана а на по-следващия е вече мазна..Наскоро почнах нов начин ..значи като се изкъпя си слагам пяна,след това я оформям със сешоар и четка и накрая с лак..спя с вързана коса за обем и много ми харесва как стой..определено съм много доволна, но да попитам косата може ли да се увреди така?? Смисъл още не е почнала да цъфти по много а и използвам едно на Глис с дива роза малсо за коса специално за против цъфтеж..и с преса почти вече всеки ден се правя и то по съвсем малко,маничко повече правя бритона..използвам я само колкото да оформя един стърчащ кичур нищо друо..
малко се обърках..та ще се радвам да ми отговорите..
![]()
здрaвейте...значи аз търсих за къдрене с преса но май нямаше ....аа иначе косата цъфти от времето...нз тва са пълни глупости че по бързо расте косата като се постригва по честотка мисля аз и тка бях чела...темата е супер бих пуснала и клипчета скоро си купих пресата "bellissima" i там във диска има добри идей ...
Ами тази преса харесва ли ти,до колко градуса загрява и хубаво ли изправя и къдри?МИсля да си я купя някаде около 90 лв беше нали?Първоначално написано от elli4ka93
![]()
Мерси предварително!
http://www.youtube.com/watch?v=EQzOYXq14a8Първоначално написано от elli4ka93
http://www.youtube.com/watch?v=I_hL4...eature=related
Eto sprecialno za teb...![]()
Da vredi ,no zna4itelno po malko otkolkoto ako se topira6 ili izpravq6 vsekii den...Sorry 4e ne pi6a na kirilica...Първоначално написано от vik4etoo
![]()
Нп ...еми да доста е добра аз я пробвах за изправянето.... но къдренето мн бързо падна ама сигурно не я направих правилно усъваршенствам се ощеПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
... ина4е няма да срешиш ако си я вземеш да за 90 лв.. и мерси за клипчетата ..
Абе хора сега на последък е мн модерно да си правиш косата на панделка обаче нз как става тоя номер.Ако някой знае или си е правил да обясни.![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля си че трябва да ти е дълга доста косата за този номер... :d
ам какво ще рече на панделка когато косата ти е топирана назад и слагаш фибичка и панделка ли![]()
и нещо от сорта
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
eto http://www.vbox7.com/play:bd929a50 na adrenalinkite![]()
мн са сладурски попринцип без лак тфа не става но за пояснение една фр имаше бал и си направи косата с едно такова "топченце" и в фризиорския салон и сложиха постафка ако мога така да ги нарека![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Тази прическа с ролките за коса ми хареса, мисля да си купя. Но преди това искам да попитам, има ли значение какви са ролките, т.е. имат ли някакви особенности или... просто отиваш и си копуваш? И задължително ли е след тях да среша косата си с кръгла четка? Извинявам се за глупавите въпроси, но до сега не съм си правила кой знае какви прически... а имам желание, за това и искам да поздравя автора, за темата, страхотна е!![]()